icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

poisonblu
3. mar 2012

@chuchu86 a ako dlho sa snazite o tehu?

puhinka
3. mar 2012

@januliatko1985 ,čo nevidieť 🙂

puhinka
3. mar 2012

@laluchova ,že je to tam,gratulka 🙂

laluchova
3. mar 2012

tak je to tam vám napíšem až keď mrcha nedorazí a pojdem k lekárovi.....hádam to tak bude.....baby hladoška som veľkáááá.....hudáci mi vyhrávajú.....musím častejšie papať....

puhinka
3. mar 2012

@laluchova ,len papaj,keď ti chutí 🙂
ja si myslím,že mrška určite nepríde 🙂

wolawka
3. mar 2012

ahojte,tak čo dnes nového baby? 🙂

@laluchova Tebe gratulujem,vyzerá to slubne 🙂

ešte nejaké novinky sú tu?

Mne stále tá mrcha nedorazila :-/

puhinka
3. mar 2012

hááálo ženy....kde ste?

wolawka
3. mar 2012

@puhinka no vyzerá to tu že nik tu nieje🙂

puhinka
3. mar 2012

@wolawka ,jáááj,však sobota večer...no a ja sa čudujem :D

silvuska47
3. mar 2012

baby myslíte si že sa dá otehotnieť aj počas mrchy??alebo tesne po mrche taký jeden den? 😠

silvuska47
3. mar 2012

@wolawka a ty ako??dorazila mrcha??

zuzkat1
3. mar 2012

@mirellka no mala mala rok a pol ked sa zadarilo druhe...tak neviem ci bolo skoro,ale ved aj to sa zial stava... dakujem aj ja dufam ze sa zadari🙂

viktoria2010
3. mar 2012

@reiva ja ked som bola tehotna presne taketo veci sa mi diali po milovani a rano jasna krv, gratulujem :D

reiva
3. mar 2012

@viktoria2010 ďakujem, poriadne ma to vystrašilo, no prešlo to, už kolo obeda nič, všetko bolo ok... radšej si dám väčší pozor v tomto prvom trimestri

supi
3. mar 2012

ahojte 🙂 ,
tak ja vyradujem alchemilku z jedalnicka 😀 3x za den mat kontrakcie to fakt uz nemusim a este k tomu aj spinenie mam z toho ...a pritom mi celkom aj chutila 😝

laluchova
4. mar 2012

krásne dobré ránko.....dnes bt 37,3....testovala som sa ružovie to viac a viac....tak držte palce aby nedošla mrcha.... 😉

chalim
4. mar 2012

@laluchova ahoj, zdá sa, že sme na tom podobne 😉 ... kedy ti má "ne"prísť mrcha?

laluchova
4. mar 2012

dnes zajtra....ale skor dnes.....tak držím palčeky.....

laluchova
4. mar 2012

moje testy

laluchova
4. mar 2012

@chalim ty ju kedy očakávaš???

chalim
4. mar 2012

@laluchova aj ja ich mám dosť podobne 😀 ... no beriem duphaston do 25 dc a mrcha mi chodielava do troch dní, napolesdy som mala 26 dc a dnes som 25 dc, tak dúfam že v najbližších dnoch nepríde 😀 .... no ovulku som mala o dosť skôr, už na 9 dc, takže aj testíky mi vychádzali skor, ale ak to počítam podľa DPO, tak ich mám skoro teké ako ty ..... držíme si päste 😉

wolawka
4. mar 2012

@silvuska47 ahooj,nie mrcha ešte nedorazila,vôbec neviem čo sa deje...počkám ešte dva dni a testnem zase 🙂

laluchova
4. mar 2012

@chalim aj ja tebe....nech nedorazíííí

januliatko1985
4. mar 2012

Ahojte zienky , prajem vas krasnu slnecnu nedelu a pozitivne testiky, mal tu dnes niekto testovat??

laluchova
4. mar 2012

ja som sa testovala....a // silnejši ako predtým... 😉

catusca
4. mar 2012

ach jaj, uz aj ja by som sa chcela k vam pridat. este sme ani nezacali kvoli zdravotnym problemom v uplynulom obdobi. zaciname az od tohto mesiaca - dufam! takze to si este pockam cca 2 tyzdne kym bude ovulka. to je strasne to cakanie ;)

kemonka
4. mar 2012

@laluchova jeeej krásne, krásne, a oproti 10DPO je na 14DPO velmi krásny rozdiel, manželíkovi si už niečo naznačila? 😉

kemonka
4. mar 2012

@vejula ahoj ja som 36DC prečo?

a ty ako? už si zdravšia už? Ty si kolky DC? 😉

laluchova
4. mar 2012

jasné....ved on hodnotil a tešili sme sa s testami spolu....

kemonka
4. mar 2012

@laluchova a ake testy si si robila?