V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@dominika1516 a odkial si? 😉
@lili_mia Ovulacne testy a hlien sledujem. Na BT nemam /zatial/ nervy 🙂
Ja ked nieco robim, tak potom zvacsa tak poctivo, ze az prehnane 🙂 a to vo vsetkych oblastiach a potom to tak dopadne... Stare dobre - vsetko s mierou - u mna casto neplati.
Teraz do konca cyklu uz alchemilu nebudem pit, na buduci cyklus v prvej polovici, ale urcite pomenej. @kemonka
Uplne ta chapem s tou nedockavostou, my sme jednoducho take, nic s tym nenarobime. Chlapi su ini, aspon vacsina teda, beru to lazo-plazo - vacsina teda 🙂 Tak snad nam coskoro napises pozitivnu spravu @cerilla
kemonka, mauerka.. vdaka🙂. Zatial sa snazime len druhy mesiac. A vtipne je ze hoci som tak nastavena v pohode, ze moze aj nemusi byt, aj tak sa sledujem a rozmyslam a napriklad teraz cumim na test, pozeram, volaco tam vidim, ale straaaasne slabe na svetle, mozno to tam len chcem vidiet... a zase raz som doplatila na svoju netrpezlivost, lebo zas neviem na com som :D. Tak skusim zajtra alebo o par dni
ahojte baby,
minulý mesiac sme začali so snažilkovaním, takže ešte to nie je dlhá doba,
ale od dnešného rána sa cítim veľmi zle, nemohla som sa naobedovať, so všetkého je mi zle, na vracanie.
Myslíte že by to mohlo byť predzvesťom tehulkovania ? alebo žeby menzes ?
@silvuska47 už to vydržím nejako🙂 musím🙂 ale zajtra kupim test ak nič nepríde a v utorok ráno testnem ak nič nepríde.. neverím tomu stále akosi...
@silvuska47 ,jasné že dá :D moja mama otehotnela po každé hneď po MS a ja s malým som otehotnela 9DC
ahojte...pridávam sa k vám...aj keď mi ešte nesnažilkujeme,, ale onedlho začneme...tak zhruba o dva mesiace...ale vychádza to na ten rok 2012 🙂)) ale už teraz sa neviem dočkať, kedy budem vidieť 2 čiarky na teste...dúfam, že to bude čoskoro 🙂
ahojte baby mam taku asi blbu otazku 😀 ale...
myslite ze moze mat vplyv na kvlitu spermii ked je mm chori, asi chripka alebo prechladnutie a dava si coldrex a paraleny a tak....mozu tie tabletky alebo virus ovplyvnit aj spermie 😕
@butterfly22 ,vitaj 🙂
ahojte babule, my sme sa boli vyvetrať vonku na prechádzke v parku, malá sa tam vyjašila na preliezkať a odrážadle a mne to strašne dobre padlooo.....zatiaľ mrcha nedošla..a hádam ani nepríde....zajtra testnem ráno mamatestom a uvidíme....držím vám palčeky
Kocky poradte,vcera sme sa snazili o babo 🙂 ,bola by som stastna kebyze to vyjde,lenze na druhej strane som rozmyslala,ze ked muz berie silne antibiotika,kedze ma chripku a ja som tiez dobrala vcera rano antibiotika,ci sa nahodou nemoze nieco stat fazulke,keby sa to podarilo? 🙂 😉
@dariana263 ja presne riesim tuto dilemu, tiez je mm chori, sice neberie antibiotika ale aj tak rozmyslam ci to nemoze mat vplyv na spermie...ale pokial si brala aj ty, neviem asi by som pockala ale neviem
@kemonka ano idem zajtra k dr, ale az poobede som objednana, potom napisem, ze jak som dopadla.
Ahojte!
Vitajte nové snažilky!🙂
Gratulujem tehulkám🙂
Mne dnes dorazila ms na 32dní,tak neostáva nič iné len ju prežiť a potom sa snažiť🙂
@puhinka no bolo by to super tak uvidime 😲
no ja tiez nie som odbornik,ale asi by som pockala,kym kazdy doberie atb. myslim,ze tabletky ako coldrex by nemali robit problem...ale tymi atb by som si nebola taka ista..radsej par dni pockat a pocat zdravucke baby 🙂
@zora256 dakujeme 🙂 a drzime prsty zase tento mesiac 🙂
@puhinka dakujem,dufam,ze onedlho budem aj ja drzat v naruci takeho krasneho drobceka ako ty 🙂
ahojte dievčatá, tak dnes som sa ráno testla....čiarky už sú riadne sfarbené a najmä ak testy porovnám...pridávam foto.držkajte sa a ja verím že ma dnes neprekvapí mrška....pekný deň ide sa do práce....

@cerilla ahoj vitaj 🙂 tak daj vedieť potom výsledok 😉 Kolko sa snažíte?