V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte baby... tak ja po 1-dnovej absencii sa ozyvam... teplota stupla... no test biely... takze asi z toho nic... 😝
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403
ahojte ... chcem sa opýtať ako je to s tehu testami woman secret ???... máte nejaké skúsenosti s týmito, čosi som počítala, ale rôzne odpovede ... dnes som 29DC, deň pre MS ... ráno som si robila tento test a je niejaký čudný ... na mieste kde by mala byť 2 čiaročka je niejaký fľak, dokonca niejaké ryhy a celý sa nejako rozpyl ... nerozumiem tomu ...
pepino väčšinou, ...ale na zajtra mám aj mamatest comfort pripravaný
baby, myslíte že mi stačí ísť k lekárovi v 6tt???či???
noo niektorý píšu v 5-6tt a niektorý až 8-10tt, ale to by som ja nevydržala 😀
Ahojte babenky,
takze - od 3.DC ako som pisala pijem alchemilku dost poctivo 3x denne. Ovu mavam pravidelne 16-17 DC. Tento cyklus sa ale pokaslal, bud bol anovulak alebo to vazne rozhadzala ta alchemilka ☹ Dnes som 18DC, ovu nikde! Asi na kazdeho ucinkuje inak, preto ja osobne NEodporucam vtedy ak mame pravidelny cyklus sprtat do toho alchemilkami a podobne. Jasne, z jedneho mesiaca sa zavery robit nedaju, ale na mna teda zaposobila asi skor negativne. Moze byt este jedna moznost - ze sa mi natiahol cyklus vplyvom toho caju a ze este budem niekedy neskor ovulovat, alchemilku som pila od 3DC do 16DC.
@wolawka no ja by som už nevydržala a testla by som...
@catusca ani nevrav...
@januliatko1985 Ahoj, aj tebe peknú nedelu 🙂 Ty sa tuším zajtra chystáš k dokimu nie? Ak sa dobre pamätám, držím palce
Kočeny a dnes je taká krásna nedela naozaj u nás a ja trčím s chrípkou v posteli, no ale dúfam,že už mi bude len lepšie a dostanem sa postupne aj von na vzduch 😀
@lillinka01 tak drzim palce🙂..hehe mohol by byt aj u mna akcny 🙂
@pacica ja mam take pocity momentalne teraz a tiez mam mrchu sice uz piaty den ale poradit ti neviem ale sama by som tiez potrebovala radu..o male sme sa snazili ale len 10 dni pred tym ako mala dojst sme zacali pracovat na malom cize bolo jasne ze este tento mesiac mrcha pride ale je pravda ze je uplne ina ako obvykle tak este stale nejak dufam ze sa zadarilo a ak nie tak nezufam ved to bol prvy pokus..a ty ako uz dlho sa snazite o male?? 🙂
@mauerka ja som začala v januári s alchemilkou a mrcha prišla o dva dni skôr, ďalší cyklus prišiel na 26dc a ten posledný mrcha ráno 26dc, ešte daj tomu čas 🙂 len neviem či je to náhoda, mám zosilnené bolesti pred mrchou, pred alchemilkou slabé pichanie a teraz občas rezanie, možno aj ten súvis s posunom mrchy, cez zimu som mávala iba 23dc, takže v podstate mi pitie toho čaju pomohlo, aspoň nemá dojem, že idem z mrchy do mrchy 🙂
@chuchu86 no tak ten trening je na tom najlepsi a ak sa zadari tak aj stastny 🙂 ...my sa tiez snazime a dufam ze coskoro budeme uspesny akurat by mi trebalo najskor nejaku gynekologicku splasit len sa neviem rozhodnut ktoru a kde 🙂
@mauerka ovu sleduješ podľa prejavov svojho tela, či podľa BT? ja som už na sebe videla, že ovu prebehla, ale graf nie a nie zaznačiť mi ovu, v podstate až na ten 26dc ked začala mrcha, aj to len čiarkovane zaznačil .. môže to byť aj tým, že nie každý deň si značím hlien, ak je sucho, tak proste nič nedám a ten systém zrejme potrebuej všetko, ked už značím 🙂
ahojte, mozem sa k vam pridat? uz som tu parkrat bola, ale az dnes som sa zaregistrovala. My sme s manzelom vsetkemu dali volny priebeh, nic nesilime, ale sme uz otvoreni prirastku do rodiny🙂. A kedze som teraz sama doma a trpezlivost nieje moja silna stranka🙂 (skor zvedavost), idem si asi spravit test, hoci menst. by mala prist tak zajtra/pozajtra az🙂. Takze tesi ma🙂 a dufam ze sa Vam vsetkym snaziacim zadari 😉

@kemonka ale hej momentalne po ATB sa citim dobre... LEn sa bojim aby sa to nevratilo 😖