V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
aa inak ahojte, vitam nove snazilky 😉
ble ja dnes s neskutocne mrchovskymi bolestami , http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/
baby mňa už druhý deň strašne bolí pravý vaječník, teda pichá ma v ňom neustále ☹ som 9DPO čo to môže byť? dúfam, že som neprechladla v dudinciach...
@puhinka ahoj moja, tak ako? uz si testovala? ja mam tiez nutkanie, ale neviem, ci to nie je skoro, nech nie som smutna, ak bude negat.... citala som, ze ta picha v maternici a bolia bradavky, lebo mna tiez asi tak 3-4 dni 😉 , tak neviem co to, ci si nieco zase nenamyslam, pri prvom tehu si mala taketo priznaky?
ozaj, a naco beries duphaston prosim ta? ... lebo my sa snazime uz rok a nic, ja mam maternicu otocenu dozadu, takze asi preto stale nic 😒
drzim palce nech mas ll ciarky 🙂 🙂 🙂
ozaj a mam asi tyzden do ms a mam taky hnedasty vytok, myslite, ze to moze nieco znamenat?dakujem 🙂
Ja som predpokladala u seba, ze anovulak tento mesiac /testovala som aj merala BT/. Zvycajte u mna 16-17DC byvala ovu, tento mesiac nic...az 21DC totalne pozitivny ovu test, dva dni nato zvysena BT - taze ovula bola, ale dost neskoro ☹ Skusili sme v den pozitivneho testu, ale tak ci tak - lutealna faza nevystaci asi aj keby sa bolo zadarilo...
Ale hlavne som sa rozhodla zvolnit z tempa, na nich ine som uz nemyslela a to nerobi dobrotu.
Pozitivna sprava s tym ms 🙂 Takze buduci tyzden zacnes poctivo minat ovu testy a merat BT-alebo sa mylim? @januliatko1985
@puhinka Vydrzala si alebo si testla?
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?...
Dakujem za povzbudenie 🙂 Beriem to cele s rezervou, uz som vystresovala aj svojho chlapa a to teda vazne nechcem, aby sme z veci, kt. ma byt radostna mali nervy...
@mauerka no tak to je supeer, ze ovu bola, ale kedze tak neskor si ju mala to znamena, ze pri pravidelnom cykle, ako mas ty, sa ti to posunie kvoli neskorsej ovulka.Ta lf, by mala byt rovnaka v kazdom cykle, tak nezufaj, mozno sa zadarilo.A ja uz nebudem testikovat ved skrachujem, budem len merat, ze co to spravi.juuj ja sa tak neskutocne s tej mrchy tesim, taky zvlastny pocit po tolkych mesiacoch. Takze zase povinne pit alchemilku budem pit, a hned po ms k dokymu, ze jak to vyzera.
@majusa123 ,netestla som sa,pretože som sa nedostala ku žiadnej lekárni a ešte mi ani len nemešká,tak ani nemusím byť tehu...
duphaston beriem kôli tomu,aby som vôbec otehotnela,doktorka mi povedala už v puberte,že mi bude musieť pomôcť hormonálne,ak budem chcieť mať niekedy deti...tak preto 🙂
a držím ti palčeky,nech ti to víde 🙂
Dnes nám ocinko odišiel preč, tak dúfam, že tu po sebe niečo zanechal. Aj keď najlepšiu šancu sme nestihli. Aké máte skúsenosti s testami na veľmi skoré zistenie tehotenstva. Ja mám taký, čo to zistí už 5 dní po oplodnení. Je to vôbec možné, aby sa mi zvýšila hladina HCG tak skoro, že sa to dá zachytiť testom?
ahojte 😉
no my sa snažíme už 6. mesiac a nič, naposledy som mala ms 14.2 a teraz čakám, či príde 😕 pred ovu som bola u lekára, ten mi ovuláciu potvrdil a tak sme sa snažili... uvidíme, čo z toho bude. robila som si aj test, ale vyšiel negatívne, ale si myslím, že som si ho robila skoro - takže zbytočne
Ahojte baby, tak ja som po mrcha a.opäť začíname snažiť, tak pevné verím že to tentoraz vyjde. Je tu niekto komu vychádza ovula okolo 20.3.?
@zuzka71 takze ty si 2 tyzdne po vsak?ja som teraz 3 ale ako som uz pisala hnet po prvej mrske uz zacnem snazilkovat uz sa neviem dockat samozrejme mam aj strach aby sa to nezopakovalo ale to uz budem mat aj o rok kebyze otehotniem ten strach tam uz bude stale a hlavne teraz ked uz som si co to precitala a kolko bab je na tom tak isto ako ja je to hrozne ☹
@kemonka ahojcek, ano snazili sme sa rok...a nedarilo sa, tak som zasla lekarke ja...dali ma do poriadku, lebo som nemala v poriadku stitnu zlazu...a stale sa nam nedarilo, tak isiel manzel a spermogram bol hrozny...tak nas hned dali na umele oplodnenie, ...ale ako som si precitala tak tuna je to o inom a dala som da do druhej skupiny kde sa snazia umelym oplodnenim...
@vejvass no je to hrozné,že koľko báb a žien je na tom rovnako alebo podobne ako ja☹ No ja idem na kontrolu 21.3. a ak mi lekár povie,že výsledky sú v pohode a keď spraví aj sono a aj to bude,tak sa ho hneď opýtam,či nemôžem skúšať po prvej mrche,ak by bola v pohode.Ja sa tiež trošku bojí,či sa to nezopakuje,ale lekár mi povedal,že to nemusí mať vôbec vplyv na ďalšie tehu.Mne sa prvé bábo a aj tieto dvojičky podarili na prvú šupu🙂s tým som zatiaľ problém nemala.Len škoda,že tieto dve fazulky neprežili ☹
@zuzka71 a kedy si mala presne zakrok tebe kazal prist uz na kontrolu mne az po prvej mrche sa mam vraj ukazat tak uvidim kedy dorazi keby prisla nacas tak to by bolo super 🙂 ja som mala zakrok 16.2 ☹
no ja uvidim ci sa nam to podari alebo nie skusime a uvidime uz ked som pripravena tak to skusime.Vies lekari su v tomto asi na pochybach kazdy kaze nieco ine jeden povie ze kluden hnet po prvej mrske ze nieje na co cakat a druhy zase ze radsej pockat aj 3 az 4 mrchy a ty co kazu az 6 a rok tak to by ma uz porazilo 😠 to by som teda necakala samozrejme ak by som bola zdrava myslim
@vejvass Ja som mala zákrok 24.2.(piatok),keďže som vôbec po zákroku nekrvácala,skôr len špinila,tak som šla hneď v pondelok k lekárovi.Urobil mi aj sono a povedal,že je to v poriadku,že je maternica čistá.21.3.už by mali byť výsledky u neho.Sestrička povedala,že niekedy to trvá aj 3 týždne kým ich dostanú.Mne hneď ak povedal,že bábo je mŕtve,tak som sa pýtala,či budem môcť mať ešte deti a on že samozrejme a že o dáke 3 mesiace môžem otehotnieť.No mne sa to zdá strašne dlho.A v ktorom týždni si bola?Mne ešte lekár povedal,že tam videl 2 žĺtkové vačky,ale len jeden plod.To znamená,že jedno mimi sa prestalo vyvíjať už na začiatku a tomu druhému prestalo biť srdiečko.Som zvedavá,čo ja budem mať napísané v tých výsledkoch a či mi aj sono ukáže všetko v poriadku.

@kemonka ved prave stale pridem a tu kopec novych tvari tak stracam prehlad i ja 😔 a ja som tyzden bez draheho a este asi aj dlho budem ale uvidime 😔
a ty co nove?