icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

wolawka
10. mar 2012

@tisicka123 jééééj,no super,teším sa spolu s Tebou 🙂 ako rýchlo sa Vám to podarilo🙂

sonelka
10. mar 2012

ahojte 🙂
môžem sa pridať?? my sa tiež "snažíme"

janusa_
10. mar 2012

ahojte pekny vikendik prajem🙂

poisonblu
10. mar 2012

@puhinka robila som si 9DPO,uplne slabunky, potom 12 DPO uz silnejsia ciarka a este aj 18 DPO....ale ta ciarka sa mi tiez nezdala moc silna, ale to mam iny test, tak mozno je to ok

kandee1201
10. mar 2012

@prunee no ako si dopadla s testikom? 😕

tisicka123
10. mar 2012

@wolawka dakujeme 🙂

puhinka
10. mar 2012

@poisonblu ,ďakujem 🙂

kemonka
10. mar 2012

@puhinka jej držím palce, ale ešte počkaj, skôr ako pred mrchou netestuj 😉

kemonka
10. mar 2012

kolko nových snažiliek tu, vitajte 😀

puhinka
10. mar 2012

@kemonka ,nekúpila som si testy,nebola som v Tescu 🙂

puhinka
10. mar 2012

@kemonka a ďakujem moc 🙂

supi
10. mar 2012

ahojte dnes som 16 DC, teplota 37,1....moze to nieco znamenat ta teplota?

karinka2105
10. mar 2012

ahojte,potrebujem poradit,posledny sexik bol 22.2,26.2prisla mrcha,ale uz 3 den ma pobolievaju prsia,moze to nieco znamenat?

kemonka
10. mar 2012

@supi no zatial to znamena len to, že ovulka prebehla 😉 ked sa bude držať hore viac ako 14 dní, tak je to tehu, ak klesne, tak MS

kemonka
10. mar 2012

@karinka2105 hmm neviem čo to znamená, ale nemôže to byť kvôli ovulacii? Niekoho bolia prsia od ovulacie po mrchu, napr. mňa 😀 ale jasné, že môže to znamenať aj tehu, nemeriaš si BT? 🙂

kemonka
10. mar 2012

@janusa_ ahoj 😉

no ako vikendujete? Staré tváre tu už nejako nevidím 😕 ☹

karinka2105
10. mar 2012

@kemonka nemeriem,ale tak skoro priznaky
cil neviem vobec ci ma bolai pri kazdej ovu,jujj

kemonka
10. mar 2012

@karinka2105 nooo chcelo by to ovu testík 😀 alebo aspoň to meranie BT 🙂

vall83
10. mar 2012

Ahojte som tu prvy raz...nie iba tuna, ale som uplne prvy raz takto vo forum....tiez sa snazime o babetko....ale u nas uz iba umele oplodnenie...mate niekto skusenosti?

karinka2105
10. mar 2012

@kemonka pobolieva ma podbrusko,ale tak vychadza mi ovu na teraz tak mozno pretoo

supi
10. mar 2012

@kemonka tak dakujem, a teraz uz snazenie ma ci nema vyznam?

kemonka
10. mar 2012

@vall83 Ahoj a vitaj 🙂 a aké mate problemy, prečo už len umele? Dlho ste sa snažili?

kemonka
10. mar 2012

@karinka2105 no môže byť 😉 tak šup pod perinku 😀

kemonka
10. mar 2012

@supi no ak už si v tých vyšších teplotach, tak už velmi nie, hod sem grafík ...

zora256
10. mar 2012

@miminka327 Ahoj!
Držkám palčeky🙂

julinka88
11. mar 2012

@zora256 jasnééé...vela šťastia nech pomože 😀

tramtara
11. mar 2012

Ahojte babenky.... s priateľom nechávame bábo na náhodu - niekedy si pozor dávame, niekedy nie ... 5.1 som mala normálnu ms, pred ďalšou menštruáciou ma začalo bolievať v podbrušku a neskutočne ma začali bolieť kríže. Tie bolesti v podbrušku boli iné ako pred ms (tehu test ukázal slabú druhú čiarku), 4.2 (klasika 30 dňový cyklus) som dostala ms - lenže skoro bez kŕčov (čo mávam zvyčajne také že škrábem steny) a namiesto 5 dní som mala ms asi tak tri dni také slabšie čo je tiež nezvyk. Tehu test som zopakovala no bol negatívny. Po skončení som bola u mojej gynekologičky s podozrením či nemám zápal vaječníkov. Tá ma pozrela a povedala že vaječníky sú ok, nech skúsim obvoďáka či to nie je zápal močových ciest. Obvoďák potvrdil slabý zápal (pálenie nemám len chodím častejšie na wc). No a teraz som mala mať ms 5.3 a stále nič ... len pobolievanie v podbrušku trvá, sem tam trochu cítim bolesť ako pred ms ale ms nikde ... myslíte že meškanie spôsobili antibiotiká ? alebo mám ten tehu test zopakovať ? fakt neviem... gynekologička by hádam zistila keď som tam bola že som tehu, alebo nie ? 🙂 prajem krásny dník

januliatko1985
11. mar 2012

AAAhojte, tak sa hlasim , boli sme odpiatku na chate a bez netu, to bolale oddych, ale co je najdolezitejsie, konecneee som dostala ms dnes rano, sa tesim jak blcha 😵 😵 😝 😅
@kemonka
@mauerka

Tu co nove,sa mi nece citat, nove tehulky nejake? 😉

zuszana
11. mar 2012

@sonelka ahoj vitaj, nech sa darí 🙂

janusa_
11. mar 2012

@januliatko1985 gratulujem k ms 😉 takze mozete snazilkvoat drzim palce nech je to uspesne coskoro🙂