icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

wolawka
12. mar 2012

@kemonka bola dnes a na dverách mal napísané,že dovolenka 🙂)

pralinkaaa
12. mar 2012

ahojte ako sa mate. baby, vy sa testujete skôr či čakáte až na vynechanie ms? je to ťažké to obdobie čakania 😅 zdá sa mi že mam divne pocity, ale to je určite vsugerovane...
držím vám všetkým palce je vas tu plno tak som stratila prehľad 😖

januliatko1985
12. mar 2012

@kemonka pockam do zajtar este a ak sa nerozbehne tak skocim k nemu v stredu. zajtra ma aj tak poradnu, tak ma nevezme istotne. pozeram, ze robis ovu testiiiky, ja mam uz len jeden, kaslem na ne, dam radsej na BT 😅

januliatko1985
12. mar 2012

@pralinkaaa ktory si DC a ke mas priznaky? ja by som testovala, az v den ms, alebo aspon 2 dni po meskani, aby si nebola sklamana.ale samozrejme, drzim palceee 😉

lia2712
12. mar 2012

@kemonka nie,tehotenskym...ukazal mi dve ciarky a ovulka prisla asi dba dni potom co mi ukazalo dve ciarky...tak teraz neviem ako som mala tomu pochopit... 😒

kemonka
12. mar 2012

@januliatko1985 hej, ja už len poslednu davku mám, tak to už dokončim a povedala som si že už nič nekupim lebo skrachujem, už len merať budem 😀 😀 😀 no ale to som si aj pred tým hovorila, že už nič 😝

kemonka
12. mar 2012

@pralinkaaa najlepšie je počkať do MS 😉

pralinkaaa
12. mar 2012

@januliatko1985 19DC, ešte je skorooooo ja viem 😅
je to hrôza takto a ak ništ sklamanie ☹ naj je otehu tušim nahodne 🙂

kemonka
12. mar 2012

@maryjou a ty ako? Kde si sa stratila? Došla ms? 🙂

kemonka
12. mar 2012

@pralinkaaa joj to ešte ani netestuj, je to naozaj skoro 🙂 a BT si nemeraš?

supi
12. mar 2012

ahojte, ja som sice len 18 DC ale uz asi tyzden mi byva pravidelne zle, stale mam taku divnu pachut v ustach, vela veci mi chuti po plesni...tak som dnes skusila tesstnut ale nic...je mozne aby som bola tehu a bolo mi zle, ale test este nic neukazal? alebo mi len poriadne pracuje psychika??? 😕 😕

januliatko1985
12. mar 2012

@supi podla mna je 18dc velmi skoro na testovanie, skus az tak o tyzden testnut zase 😉

pralinkaaa
12. mar 2012

@kemonka jasne ja som ani nechcela ...iba som sa tak pýtala...že kedy. ak to vydržím počkám či dostanem ms, ak nie, skúsim testnúť 28DC

supi
12. mar 2012

@januliatko1985 ja by som tiez normalne netestoval lebo je to naozaj skoro, akurat nechapem tym nevolnostiam, to preto som to skusila,,,nechapem preco mi teda byva zle...

milacik3
12. mar 2012

@supi hm kto vie z coho to byva mozno z travenia,mozno zo psychiky ako pises...mne napr.tak tyzden pred MS byva zle uz posledne 3 mes. a tento mesiac mi meskala mS 41 DC, potom som ju dostala lebo som v 36DC bola u doktora a on mi dal vyvolavacku...mozno by som ani nedostala keby mi ju nedal...
len kto vie preco byva zle...tolko to moze sposobit psychika? netusim ja ani na babetko az tolko nemyslim kedze sa snazime od januara tak ak sa nedari nie je to az taka dlha doma aby som mala stres tak ....testusim v com to moze byt

supi
12. mar 2012

@milacik3 u mna to asi bue psychika, aj ked si mysleim ze tiez to nejako velmi neriesim, my sa tiez snazime od januaram teda je mi to dost luto ale nie ze by som bola z toho na dne, preto som tie nevolnosti ani neriesila, to az teraz ked si spajam vsetky tie signaly, podla nich by osm mala byt uz aspon v drihom mesiaci 😀 😀 😀 co je teda riadna kravviny, takze evidentne psychika pracuje aj podvedome...

milacik3
12. mar 2012

@supi hm asi je to tak...mozno si clovek neuvedomuje aj ked na to sustavne nemysli ale asi podvedomie robi svoje...kto vie...aj ja ked som mala ,,priznaky,, zacala som si citat na nete blbosti a potom som tomu aj viacej verila...a potom ked bol test negat.tak som uverila ze to bolo len v mojej hlave...co uz...

maryjou
12. mar 2012

@kemonka chodím sem, ale nie na túto tému už - akosi ma to deprimovalo a príliš som snívala o dieťatku, no otras, a silené snaženie sa.....dúfam že ma chápeš...tak to nechávame s mužom na prírodu, okrem MS a ovu nerátam nič iné....tak sme sa dohodli že máme na to celý rok, ak sa nič nestane - život ide ďalej...
tak asi toľko...a ty ako sa máš???? 😉

zora256
12. mar 2012

@wolawka Ahoj!
Neopúšťaj sa maj sa rada a buď šťastná aj z maličkostí,lebo keď sa budeš zožierať pre veci,ktoré aj tak nezmeníš,sa len zničíš a ochorieš a nezabúdaj bábo zavíta,len tam kde je maminka v pohode a šťastná 😉 .Máš krásnu dcérku tak sa jej teš a bav sa sňou čo najviac,a to Ti pomôže uvidíš,ja verím že sa dozvieš dobrú správu od lekára 😵 ,do kedy má dovolenku?Držkaj sa🙂Prajem pekné čaknie aby Ti rýchlo ten čas plinul 🙂
@zuzka71 Ahoj!
Určite sa čoskoro podarí,a malý bude tiež šťastný svami 😵 Držkám palčeky🙂

miragee
12. mar 2012

ahojte poprosim vas o radu. od rana ma picha v lavom boku, od pupka nalavo kusok dole. neviem, ci to mozu byt vajecniky?? nemoze to byt cysta? zeby mrcha prisla skor? ale pred mrchou nemavam taketo bolesti. minuly tyzden som mala ovulku. co to podla vas moze byt? dakujem za vsetky odpovede

annie07
12. mar 2012

Ahojte baby,
vzdy som mavala dlhy cyklus /cca 31-36dni/ a z toho MS tak cca 10dni, nikdy som to v podstate nejako zvlast neriesila, ale v januari sme sa zacali trochu snazilkovat, teraz som 15 DC a od prveho dna som tento mesiac zacala pit alchemilku, brat femibion 800 a MS som mala len 5dni, co je v mojom pripade absolutne neobvykle, resp. nikdy predtym sa to nestalo, dokonca pred poslednou MS som si bola takmer ista, ze som tehu, lebo take zvlastne stavy a pocity som nikdy predtym nemala, ale mrcha nakoniec prisla, co uz... Myslite, ze alchemilka + femibion by mi mohli tak rychlo upravit cyklus?

pralinkaaa
12. mar 2012

@kemonka nie nemeriam si BT - ja som as predtým našupu, tak zatiaľ to až tak neriešim..iba si vás občas prečítam a "učím sa" 🙂

oriesokm
12. mar 2012

@tisicka123 jeeee, drzim palceky, nech to budu od Dr len a len same dobre spravicky. Ja musim vo stvrtok na vysetrenie krvi, tiez dufam v pozitivnu spravu a potom spustime zelenu na znovusnazilkovanie, nemozem sa dockat

zuszana
12. mar 2012

@katty27
@kemonka baby odolala som, netstovala som 😀 ale zajtra ráno za seba neručím, že nezhreším 😀 no dnes ma už nepichá...tak uvidíme...

zuszana
12. mar 2012

@supi sranda aj mne chutia niektoré jedla ako pleseň, všetko vyhadzujem a muž je už zúfalý zo mňa 😀

zuszana
12. mar 2012

@annie07 môžeš byť tehu a mať ms, len by bola asi slabšia, veľa žien má ešte nejaké dva tri mesiace ms a sú tehotné, robila si si test?

supi
12. mar 2012

@zuszana sranda, a ku vsetkemu mi vecer byva na zvracanie...a ktorý DC si?

annie07
12. mar 2012

@zuszana no Zuzi najskor som si naozaj myslela, ze by som mohla byt, lebo som mala naozaj vsetky priznaky ale MS som mala sice kratko ale zato straaasne silnu a bolestivu takze po tomto pochybujem, ze by som bola. test som si robila pred MS a bol negativny ☹

kemonka
12. mar 2012

@supi no môže to byť aj jedno aj druhé, to len počkať na MS a potom uvidíš, ale naozaj aj psychika dokáže vela narobiť zlého 😉 neostava ti nič iné, len sa niečim zamestnať, najhoršie je asi to obdobie od ovulky, potom si človek už vela vsugeruje 🙂

kemonka
12. mar 2012

@supi 🙂 🙂 🙂 a BT si si nemerala nikdy?