V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
baby, prosím Vás, ktoré tu máte už bábo, mali ste niektorá také príznaky na zač. tehu ako mierny hnedý výtok a bolesti prsníkov? ja som síce len 11 deň po ovu, ale mám takéto príznaky...dakujem 😉
ahojte ja takto : http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/ -spinenie v grafe neni spinenie ale krvacanie ale ked zadam krvacanie tak mi zacne novy cyklus co novy cyklus neni 😒 sibe mi.
baby ja mam zase jednu zo serie mojich priprdlych otazok... 😀 u mna to dnes vyzera podla hlienu ze mam druhu ovulku za tento cyklus, ta prva bola cca pred tyzdnom...je to vobec mozne? Dve? ja uz tomu svojmu telu nerozumiem....
@zuzka71 ahoj no ja po zakroku som krvacala tak asi preto ma teda uz nepozerali iby ak by to robili hnet po zakroku ked som este bola uspata to neviem.Moja lekarka tiez nie ze mam prist az po prvej mrche na kontrolu tak som zvedava dufam ze nebudem mat to stastie aby ma museli cistit znovu 😠
No ja som bola v podstate 13tt ked mi robili kyret ale plod bol vo vyvoji 9tt.Cize keby som nemusela prist na kontrolu az o mesiac tak by na to prisli skor cize uz by som mala teraz 2 mesiace po zakroku a nie len mesiac ☹
No tiez sa dam skontrolovat ak povie ze uz som zahojena idem na snazilkovanie.Ak teda nebudem chora lebo teraz som zrovna az moc a to som uz nastupila do prace.
Ahojte snažilky, aj ja by som sa rada pridala do vašej skupiny. Už pol roka - v septembri sme mali svadbu - sa snažíme mať bábenko ale vôbec sa nám nedarí, myslela som si, že to pôjde šup šup a ono to stále nejde...neznášam ten den, keď dostanem červenú a zase si musím povedať o mesiac to možno výjde. Doktor povedal, že mám všetko ako z učebnice, tak nechápem, kde je problém...asi sa fakt moc snažíme - ale ako sa dá nato nemyslieť???
Ako beriete energiu, keď sa vám stále nedarí a v okolí sú všetky tehotné????
ahojte? tak začala som s meraním BT a zisťujem že moja teplota sa pohybuje medzi 35.1 a 36,2 .......Meriam len 8 deň ale i tak som nejaká studena ...je to normálne ? 😕 😕 😕
@steffi1624 ahoj a vítam ťa 🙂 robíš si aj ovu testy alebo meriaš Bt ,vieš kedy ovuluješ ?
@mirellka take nizke teploty su normalne pred ovulaciou, potom su vyssie, je to v poriadku, meraj dalej 😉
@magic08 no ako sa mame , co nove?
@steffi1624 ahoj vita, a čo partner, je v poriadku?
y
@januliatko1985 ahoj ako? Už nekrvacaš dnes?
Baby,ak by tu nejaká mala čas a vysvetlila mi presne čo všetko sa zapisuje do toho grafu merania BT, budem len velmi rada...skusim takto spoznat môj cyklus,kedže inak si robí čo chce 🙂 aa ešte otázočka..kde zoženiem najlepšie ovu testy,viac kusov ...? na nete niekde či v lekárni? Dakujééééém...
Ahoj, tie teploty su v poho, ale tym padam ovu este nebola... moje vyzeraju takto
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?... @mirellka
@januliatko1985 ahoj, nič nové. Som 7dc tak ďalšie kolo prednami. Ty ako?

@maryjou ano ano, chapem, aj ja mam niekedy také stavy, že nemôžem chodiť na konika, ale keď ma to prejde tak zase prídem a čítam a píšem 😀 😀 😀