V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@veonka čooooooo? ako to? manželik sa s tym už zmieril? ja neverim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 supeeer vitaj v klube a teraz naozaj 😀 😀 no a čo bolo už aj nieake to snaženie? alebo ako si ho k tomu prinutila? 😎 😎 😎 😎 joj moja tešššim sa spolu s tebou , akurat som pisala jednej kamke že my sme keksikovali cely vikend fu ako bola to riadna fuška , tak uvidime ako či sa niečo zadarilo alebo nie ale budeme sa snažiť aj nadalej 😅
@bambi2 ahoj dlho som nebola, tak vás čítam čo ste popísali pár dni dozadu. Ja som si dala vypočítať Jonášovou metodou, ale zatial sa nám pol roka nedarí podla jeho výpočtov 😒 ale počula som skusenosti, ktorým sa to práve tou metodou podarilo, tak neviem od čoho to záleží 😀
@barushkaaam ahoj, myslela som na to už, že si sa tu neukázala, jooooj tí naší lekári 😠 😠 😠
@vardzikova jej, nová fotka v profile, super, ale taká iná si, nový účes, či ? 🙂 Dúfam, že sa vám podarilo, myslíš, že si mala teraz ovulku? Ako to ide s meraním BT? 😉
No už som vás dočítala..... 😀 😀 😀 Ja asi tento rok musím snaženie odložiť ☹ a predsa sa pokúsime až v tom januári - teda záleží to aj kedy mi dôjde mrcha a ovulácia 😨
@bambi2 Aloe Vera je dobre na viacero veci, urcite ho pi, ale zase neprehanat 🙂 My zacneme snazilkovat tak v marci 2012 uuuplne, mame este urcite povinnosti, tak musi byt vsetko najprv na poriadku. Teraz mame psika beagla 4 mesacneho, tak zatial sa starame o neho, mame ho od 6 tyzdnov....je to makacka 🙂 ale clovek ma potom dobry pocit.
@kemonka ano zmena učesu 😀 😀 😀 treba sa manželikovy stále páčiť predsa 😎 😎 , no tak som zvedava ako sa nam cez vikend darilo tak mam pocit že som mala ovulku aj ked teplota tomu nenaznačovala . Meranim BT som natom biedne, cely vikend som si to nemerala lebo som nato akosi stale pozabudla takže začnem zasea od zajtra. Objednala som si ovu testy ktore mi už došli tak natie sa budem viac spoliehať ako na BT a inak robila som si ovu test ale vyšla mi iba jedna čiaročka aj ta bola veeeeľmi slabučka nevieš mam si urobiť ešte jeden test alebo ? 🙄
@vardzikova joj no na meranie treba trpezlivosť, ja si dávam stále v jednu hodinu budík - zmeriam - a spím ´dalej 😀 😀 😀 lebo zo začiatku to tiež bolo všelijako so mnou 😀
no a tie ovu testy fungujú tak, trochu inak ako u tehotenských, aj keď máš čiarku, neznamená, že máš ovulku, keď prebieha ovulka, tak druhú čiarku máš minimálne takú silnú ako tú prvú. A ak ovulka nie je, tak druhá čiarka je len slabá alebo nie je vôbec. Prvý krát som tiež mala z toho chaos, som bola rada, že mám každý deň samé čiarky 😀 až kým som to poriadne prečítala a potom pochopila, že to vlastne ovulka nie je, lebo čiaročka je slabšia ako tá druhá. ☹
No je uzasny, chceli sme mu zabezpecit aj bratceka, ale je to financne tiez dost narocne, zje toho ako dospley pes 😀 Kolko mas rokov bambi?
@kemonka ale pred tym kym si to zistila bolo koľko radosti že? to stači len nacikať na testik? joj hrozne zavidim všetkym tehulkam ako jasne že im to aj prajem ale hlavne zavidim
@vardzikova ja som mala také, že trebalo ocikať, teraz mám také, čo sa ponárajú do nádobky 😀 ale zatial si ich odkladám na január, dnes som dostala zase antibiotika na hrdlo, takže nejdem teraz riskovať s tehotenstvom, musím sa najprv preliečiť 😉
@kemonka no jasne najprv aby is bola zdravučka 🙂 a potom hopsa natom 😀 , a ako sa volaju tie ovu testy ktore maš ty?
@vardzikova pred tým, čo som tie ocikávala boli tieto http://www.magister.sk/produkt/detail/tehotensk...
a tie teraz čo mám, nie sú značkové, je to len testovací prúžok, ktorý ma vyjde na nejakých 0,40€
@zelovocka
@vardzikova
@kemonka díky baby, ste zlaté, no ja mám tiež úprimnú radosť. Môj bol "trochu" váhavý 😠 ale ani neviem čo sa mu zmenilo 😕 , ja som ho ani nijak nenútila, neprehovárala ani neznásilnila 😀 aj keď mala som už na to nábeh 😀 😅
no ale tak sa teším, teraz ide byť mrcha, resp už pár dní ma bolí bruško tak čochvíľa bude tu, ale potom som neriadená strela 😀
@vardzikova 😀 fuška 😀 tak držím palce možno ste si už aj darček spravili 😉
jáááj to by bolo pekné keby sme pod stromčekom mali // však? no to si ani neviem predstaviť a asi ani neočakávam taký skorý úspech, ale pekné by to bolo, to hej. Ja tomu nechám taký voľný priebeh, veď si musím vychutnať túto zmenu, lebo je veľká a chcem si užiť aj snažilkovanie 😵
teraz mi vyjde ovulka asi na mm narodky, tak to bude u nás asi tiež fuška 😅
@kemonka áno, ideme na to tento rok, po mrche 😵
Ahojte snazilky... nebola som tu peknych par dni, tolko problemov... co mate nove? nejaka nova tehulka?
@veonka jej tak ťa tu zdravim, som ťa zazrela v teme o samooplodneni 🙂 😉 Super že si toho svojho tvrdohlavca zlomila..hih.
Inak ja žiadne ovu testy ani meranie BT, neviem, nechcem sa dostať do nejakeho toho začarovaneho kruhu že budem sexovať, len kvôli splodeniu babatka. PRoste chcem aby babo bolo krasnym bonusom ku krasenmu milovaniu z chuti 🙂 😉
@magic08 čaveeees, už ti došla prva mrcha?
@veonka Joj moja 😀 Tak sa tešim stebou. Bolo by to pekne mať pod stromček taky krásny darček ale určite sa to na prvy krat nepodarilo - som skeptická v takýchto veciach no ale ako sa hovori možno aj motyka vystrelí tak uvidime čo to bude až to bude teraz už len čakať či pride alebo nepride mrcha. 😢 Nepisala som ti, ale cez vikend sme mali jedno dievčatko take dvojročné na návšteve bola u nás celý den a išla domov až nedeľu ráno. No bola proste perfektná , neuveriteľná a taka zlatunka. Joj normalne som si ju obľubila a až mi bolo smutno ked išla domov. Drobček maličky. Najlepšie boli tie jej hlašky napriklad na opicu hovori topica a na motylika hovori tomilik. A môj mangelko ako sa jej venoval, ani som tomu nechcela veriť kde sa to v nom nabralo. Večer ako sme išli spat tak ona si k nemu ľahla že ide spať s nami. 😀 😀
@vejula dík, no on sa zlomil sám 🙂 a na tú temu by som najradšej zabudla, lebo som tam toho teda popísala celkom dosť... ja tiež meranie BT nebudem robiť a ani ovu testy, pijem gynastan a ten mi robí super plodný hlien takže viem kedy by sme mali najviac snažiť ,,, a nechávam to tak voľne kedy sa mimi k nám rozhodne prísť.
@kemonka na gyndu myslíš? na preventívku či čosi iného? ja som bola na preventívke teraz minulú stredu a výsledky mám mať o 2 týždne, takže až na budúci týžden aj cyto aj kultivácia. A som sa dozvedela, že minulý rok som mala v kultivácii potvrdenú candidu a ani sa mi to neobťažovali povedať nie to ešte liečiť. Keby som mu nepovedala nech mi dá výpis z karty pre imunologa ani si to nevšimne. On že no ale musíme teda urobiť aj tú kultiváciu, tak si znovu odložte.... takže keby mu nepoviem tak mi kultiváciu ani nerobí... tak som musela znovu vyzliecť a na kreslo... ako... dosť ma to zarazilo, že sa neobťažuje ani pozrieť sa poriadne na výsledky a do karty. Čo už, dúfam, že to nebude vážne, ale mám pocit že tá kandida sa mi potvrdí aj teraz. Myslíte že tak neliečená kandida môže sposobiť nejaké problémy otehu? Bojím sa hlavne nejakých zrastov alebo tak, či to niečo takéto nemôže urobiť dnu?
@veonka ja som čitala len prvy prispevok aj som tušim odpisovala. Mno to je super že maš taky ten hlien, ja stale dojčim, takže asi ten gynastan piť by nebolo moc vhodne, a teda mala som ešte len jednu mrchu, bo dojčim, tak Boh vie či mam vôbec ovulaciu. Ale nejdem to nijako riešiť, na sebe som zatial žiaden hlien nezaregistrovala, ale tak presne ako pišeš ked tu bude mať prisť tak to pride 🙂
@vardzikova hihi moj mali tiež same skomoleniny, a strašny herec je to... ked chce pozornosť da si ručičku do takej štrbinky a kriči pištek pištek.... Že akože prštek ma zaseknuty, nech mu ho pridem vybrať. 😀 😀 😀
@vejula Joj tie deti 😀 😀 ale niekedy sa z nich poriadne narehoceme 😀 😀 😀
@vardzikova v poslednej dobe sa narehocem ajajaaaj, aj ked včera som už mala nervy, som ho uspavala od pol deviatej do pol jedenastej... Tak som si povedala že už sa aj ja rovno prezlečem a lahneme si spolu spať. Tak som ho na chvilu dala tatinovi, to bolivreskyyyyy. A ked som ho zobrala na ruky, tak ma začal pusinkovať, akoby som bola tyžden preč 😀 😀 😀
@vejula moj zlatunky ... ja zatiaľ baby nemám ale dúfam že v blízkej budúcnosti sa dočkám ... ako neviem aka to je laska ale ked veľmi ľubim cudzie babo tak si neviem predstaviť tu lasku ked to bude moje 🙂 🙂
@vardzikova to je nekonečna laska.... neda sa to opisať, ved to iste zistiš o par mesiačikov sama.... 🙂 😉
@vejula Dufam 😉 , a ty maš už koľko detičiek?
@vardzikova iba jedneho synčeka. ma 19 mesiacov. Neviem vidiš to v pase? lebo občas to tu blbne

@veonka jeeeeej, to ako sa ti podarilo prehovoriť drahého? 😀 on bol taký váhavý trošku, že? 😉 veľmi ti to prajem.