icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

vardzikova
29. nov 2011

@vejula v akom pase? a vy sa teraz snažite o ďalšieho potomka? 😀 😀

vejula
29. nov 2011

@vardzikova ked mišku priložiš na moju fotku tak sa ti tam zobrazia nejake tie informacie. A o druheho potomka sa ideme snažiť od noveho roku 🙂 😉 lebo akosi vo mne narasta tužba po brušku a dalšom mimi 😀

vardzikova
29. nov 2011

@vejula Tak u mna je ta tužba uplne rovnaka .)

magic08
29. nov 2011

@vejula niieeeeee, zatial nic, no zacinam sledovat zmeny na hlieniku, tak snad ...

vejula
29. nov 2011

@vardzikova tak dufajme že sa nam vyplni. moj maly ešte spi, sakra, to zas bude večer do pol noci hore 😖

magic08
29. nov 2011

@vejula wau a to od kedy ti spinka?
my sme hore uz od 14.-tej

vejula
29. nov 2011

@magic08 od pol 2... už bol hore ale len cici a zaspal. Ale v noci spal zle zaspal až o pol jedenastje potom v noci x krat hore a rano pred siedmou žu buntošil

magic08
29. nov 2011

@vejula zlaty... moja mala snad v zivote nedala spanok dlhsi ako 1,5 hod.... v ncoi tiez xkrat hore stale... uz ani nepamatam kedy naposledy som sa vyspala... snad raz ... 😉 no dnes rano vstala o 9.30 xixixixi tak som si trosku pospala... Ale zobudila som sa dolamana, zbita... lepsie mi je vstat skoro rano, ako takto...

vejula
29. nov 2011

@magic08 jaaaj moja ved my s mm ani nebudeme mať kedy snažilkovať 😀 😀 😀 sme radi ked nam to vyjde raz dva krat za tyžden a nie ešte aby sme si určovali dni kedy ano.. to je už aky luxus 😀 😀 Bo ja o pol noci už faaakt nevladzem 😅

magic08
29. nov 2011

@vejula no tak to poznam velmi doverne... 😀 treba vyuzivat chvilky ked maly spinka cez den... 😀

vejula
29. nov 2011

@magic08 no len to je mm v praci... takže nam ostavaju vikendy a večeri ked sa maly rozhodne skor zalahnuť 😅

ludka77
29. nov 2011

ahojte baby, cez víkend som potratila (7tt) a teraz sa môžeme začať snažiť až po 3 cykloch tak niekedy v marci 🙂 teda sa pridám k vám 🙂

magic08
29. nov 2011

@ludka77 vitaj 😀 je mi luto ze si prisla o babo, no dalsie tehu uz bude urcite uspesne... 😀

ludka77
29. nov 2011

@magic08 no v to verím :/ ale už teraz mám z toho strach

vejula
29. nov 2011

@ludka77 je mi luto čo sa vam stalo 😔 Ale verim že čoskoro dalšie mimi v brušku ti pomože zabudnuť na tuto smutnu udalosť.
A samozrejme vitaj medzi nami 🙂

ludka77
29. nov 2011

@vejula ďakujem za privítanie 🙂) ani neviem či ďalšie mimi (budem mať z toho strach) ale čas určite ano, nedeľu sme celá rodina preplakali ale už je celkom ok 🙂) teda dokážem o tom rozprávať aj bez plakania 🙂) síce s hrčou v hrdle ale bez sĺz 🙂) zajtra bude zas lepšie 🙂)
musím vás počítať aby som mala prehlad, ktorá sa už snažíte a ktorá kedy začnete 🙂)

kkatka113
29. nov 2011

@ludka77 Ahoj Ludka, aj mne je velmi luto co sa ti stalo, my sa ideme snazit od konca marca tak snad sa nam podari narovnako 🙂 Ubehne to ako nic uvidis, teda ja si to stale vravim a sa v tom utvrdzujem 🙂

ludka77
29. nov 2011

@kkatka113 jasné, že to ubehne ako nič 🙂) veď keď sa tak nad tým zamyslím len teraz som rodila a malá má už 2rok 4mesiace 🙂) ale v auguste keď sme sa dohodli že v oktobri ideme na to tak sa mi videl október strašne vzdialený a už je zas november 🙂))

kkatka113
29. nov 2011

@ludka77 No presne tak, ja od januara planujem nejake vitaminy zacat brat a ostatne uz nechame na prirode a snad sa hned podari 🙂 (zatial nam to teda vyslo na prvy sup ale tak uvidime ako to bude tento krat, snad podobne...)

vejula
29. nov 2011

@ludka77 to treba vyplakať dostať von zo seba. Dobre že to nedusiš v sebe. A nemaj strach. uvidiš všetko dobre dopadne

kkatka113
29. nov 2011

Suhlasim s vejulou, a kludne o tom rozpravaj a vyrozpravaj sa z toho, ja som 27.septembra bola na sekcii, zomrela mi moja mala v osmom mesiaci, a tato stranka mi velmi pomohla lebo som sa tu uplne vyrozpravala a vsetci tu najlepsie vedia pochopit moju bolest, este je to cerstve ale vdaka tejto stranke sa naozaj citim lepsie, dalsi raz sa urcite podari uvidis, budem drzat velmi palce 🙂

kemonka
29. nov 2011

@ludka77 ahoj, mrzí ma čo sa ti stalo ☹ ☹ ☹ joj to je hrozné keď sa tak zamyslím, kolko vás tu je a vôbec kolkým ženám sa to stane, prečo vlastne je to tak ☹
a samozrejme vitaj v klube snažiliek 😀 Máte už jedno dieťatko, ak som dobre pochopila? 😉

ludka77
29. nov 2011

@kkatka113 ježiiiš to je hroznéééé! mrzí ma to, ja sa chlácholím aj tým, že radšej v 7tt ako v 20-30tt :( je pravda že mi táto stránka veľmi pomohla 🙂 hneď v nedeľu keď som sa mohla "vysťažovať" :/ Rodine som poposielala sms, lebo minulú sobotu mal starky 70desiatku tak keď boli všetci pohromade tak som im to s manželom oznámila, teda o to horšie to bolo teraz oznámiť čo sa stalo, ale keď som si tu popísala s dievčatami tak sa mi to potom ľahšie písalo do sms, ale ako som už písala už som o tom schopná aj hovoriť nie len písať 🙂

@kemonka ďakujem za privítanie 🙂) ano mám už dcérku, pri nej to bol tiež zaberák v 20tt sa pýtala von museli ma zašiť :( (serkláž) ale ako sa hovorí do tretice všetko dobré 🙂)

kkatka113
29. nov 2011

@ludka77 No ja o tom bez placu este neviem hovorit, ale to az tak nevadi lebo o tom vobec nerozpravam, len s manzelom ked to niekedy potrebujem, nerobi mi dobre vidiet tehotne zeny a podobne...ale to snad skoro prejde a hlavne mam nadej ze v marci opat otehotniem a aj ked sa budem toho tehotenstva strasne bat, ale uz to musi dobre dopadnut, a verim ze dopadne 🙂 Mne sa to stalo totiz uz druhy raz, ten prvy to skoncilo v 11.tyzdni, teraz nam doktori povedali ze mame stastie lebo mama bola uplne zdrava, zamotala sa pupocna snura a to bol dovod, tak aspon nemusime chodit po vysetreniach ze ci mozme mat zdrave babo a kde je problem, lebo problem nie je, proste zatial len bad luck....ale do tretice sa uz podari, verim tomu 🙂 No zas som sa rozpisala pardooon, som uz jak obohrata platna fakt 😒

ludka77
29. nov 2011

@kkatka113 strašne to máš ťažké, strašne ti držím päste. Ja som s malou otehotnela na prvý šup, aj teraz tak verím, že aj v marci to tak bude, ale vo februári naklušem pre istou ešte ku gynďošovi 🙂 ) Katka neviem si predstaviť (a ani nechcem) čo prežívaš :( tiež keď nemusím tak o tom nehovorím (a ani doma s manželom) a viem, že pri ďalšom tehu to poviem ostatným až keď budem v nejakom 12tt, aby som sa po prípade vyhla ďalšiemu takémuto vysvetlovaniu :(

lejduska
29. nov 2011

ahojte zeny, len tu sem tam citam, ze sa budete zacinat snazit ci ako 🙂 a, ze uz mate za sebou neprijemne skusenosti..nebojte aj take nas posilnia a raz bude lepsie..tiez nemozem vidiet tehotnu zenu a mam 6 kamaratok tehotnych..prajem vam prijemne buduce snazilkovanie

kkatka113
29. nov 2011

@ludka77 to ano, lepsie byt opatrny fakt, ja som to oba razy tajila ako to len slo, prvy sa podarilo lebo som este nemala brucho a ten druhy som uz mala hlavne v poslednom trimestri riadne brusko tak vsetci vedeli, vsak som sa nim aj chvalila ze ake je uz velke 🙂 No len moja mamina ked sa prvy raz dozvedela ze som tehotna a som jej povedala nech o tom nikomu nepovie, tak s kamoskami uz pripijali na vnuca hned prvy den ako som jej to povedala, nakupila vecicky....no proste ona takto dava najavo svoju radost len potom je to sklamanie o to vacsie....nam sa tiez podarilo oba razy na prvy sup ako sme chceli, tak snad aj teraz to tak bude, a budeme si len tu o tom pisat a tu sa jasne ze pochvalim, ale mimo konika budem do nejakeho cca 14.tyzdna mlcat, len blizkym kamosom poviem a tak samozrejme najblizsej rodine....ale musim povedat ze uz sa na ten pocit strasne tesim, neviem sa dockat konca marca 🙂

ludka77
29. nov 2011

@kkatka113 no mi hovor o mamine 🙂) prvé tehu som skoro nikomu sama neoznámila 🙂) mamina sa každému chválila 🙂 teraz som to chcela oznámiť ja sama a takto to dopadlo 🙂)) pri malej (rodila som v júli) mi mamina s ocinom kupovali kočík a kúpili ho už v marci 🙂)

kkatka113
29. nov 2011

@ludka77 Ja si jeden den hovorim ze som poverciva a kym sa dalsie male nenarodi tak nekupim vobec nic, ale na druhej strane vidim ako baby kupuju veci hned ako sa dozvedia ze su tehotne.....no je to dilema, hlavne to od toho urcite nezavisi, tak vsak sa uvidi ako to zvladnem, ale tym vecickam sa proste neda odolat 🙂 Pre malu sme mali a teda mame v pivnici len kocik kupeny, je cerveny ale to je farba ci pre chalana tak aj pre babu, tak ho snad vyuzijeme ale trosku neskor... 🙂

ludka77
29. nov 2011

@kkatka113 Ľudka je júlová a toto bábo tiež vychádzalo na júl (až moc ideálne) ale ak spravíme v marci tak bude zimné tak asi vecičky po malej budem môcť popredať a kupovať všetko nové 😠 ale kočík mám už nový 🙂) v kočikárni (sem tam používame športovú časť pre malú, lebo jej šporťák som predala) neodolala som mu strašne sa mi páčil 🙂