V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@sonelka pýtam sa preto že mám trošku obavu brať ten clostyl bo si myslím že to že keď jeden cyklus nevyšiel tak nemusím hneď brať lieky 😨 😨 😨 obavu mám z toho že ak by foliky boli ok že by nebolo potrebné brať lieky či s tým niečo nepreženiem.na folikulku mám ísť až 9DC...keď som bola min cyklus na folikulke tak 9 DC som mala folik už riadne veľký a ovu bola 11 DC ...
@miminka327 urcite sa dam ak nebudem tehu lebo je to hnusny pocit ako keby mi niekto klacal na hrudniku a ja nemozem plne dychat☹..no an tie navaly sedia ruky studene a mokre a pritom mam povit ako leby som ich mala v horucej vode..dakujem za radu😉
@sonelka ja sa iba bojím, že ked mu napíšem, tak mi dá taký termín ale o rok a ma porazí...on dáva aj presnú hodinu??? Takže 02.04 - neurobil si z teba prvý apríl 😀 ...a koľko termínov ti dá? Lebo mi to cez plodné dni robíme nonstop a netrafili sme sa ani raz ☹
@lillinka01 Ahoj lillinka01, v sobotu som zacala krvacat, sla som na pohotovost, dali mi injekciu, poslali ma domov, ze klud a lezat. tak som lezala, a dnes som bola na kontrolu a doktorka mi povedala takyto verdikt. nechapala som :( .... hned ako sa bude dat, sa ideme zacat znovu snazit ....
@jajka68 uz tolko krat som pocula toto, ze zena krvaca a oni ju poslu domov, proste vsetci na to seru, nehovorim, ze vzdy sa da pomoct, ale tak niekedy urcite... hroza.. to bol ktory tt? Ale otras sa, hlavu hore, coskoro to bude tam!
@lillinka01 v 6 tt som bola, akurat v sobotu sme sa to chystali oznamit jednym aj druhym rodicom :(, jednej mamine sme to povedali v piatok, a mojej v sobotu, vsetci sa tesili .... vsetko bolo krasne, plany, prerabanie domu aby malo baby svoju izbicku atd. a zrazu toto :( musim sa ale znovu potavit a co najskor chceme zacat pracovat na dalsom 🙂
@miminka327 ja si teplotu vobec nemeriam rano som rada ze so psom rychlo vybehnem 😵 😵 mna odvcera boli hrdlo a nieco na mna lezie tak sa snazim to liecit ale prave sa napchavam upecenymi zemiakmi a kyslym mliekom som dnes isla umriet aku chut som mala na to mlieko mnamka 😉
@jajka68 ahoj samozrejme ze sa mozes pridat je mi to tiez luto neviem co sa to deje tolko vela potratou to uz ani nieje mozne snat ☹
Musime mysliet pozitivne a hlavne sa teraz setrit aby sme sa co najskor vyliecili.
telo sa nam do poriadku da rychlejsie samozrejme dusa ta bude boliet uz asi navzdy ked si nato spomeniem.Snazim sa uz nato tak nemysliet ale nieje den ked si nato nespomeniem.Nastupila som prave do prace tak snat mi tie dni budu ubiehat coraz rychlejsie 🙂
Ja uz mam aspon jedneho anjelika a som za neho neskutocne vdacna a vyplna mi aj cas takze uz to tak neprezivam.
Ja uz cakam na prvu mrchu ale asi sa omeska urcite lebo som zrovna chora 😠
Ak mi lekarka povie ze som uz zahojena ideme sa snazilkovat hnet 🙂
Dievcata prajem vsetko dobre a najma rychle uzdravenie a sup do snazilkovania aby sme dohonili o co sme prisli :-
@majusa123 presne aj ja chcem kočíkovať už...my sme si s mm povedali, že ak do leta neotehotniem, tak pôjdeme v auguste k moru, že si to dáme ako darček a aby sme trošku vypli...tak sa na to teším...aj keď veľmi rada obetujem dovolenku pre veľké bruško 🙂 treba vypnúť, len keby sa to tak ľahko dalo ako sa to píše...
Ahojte. Chcem Vám len povedať, že ešte stále nič. Som smutná, že nemôžem otehotnieť. ☹ dnes som dostala mrchu, ale kúpila som si Alchemilkový čaj. Len sa chcem spýtať, či ten čaj aj Vám pomohol. Ahojte. Dajte nejaké názory. 😖
@monulik23 Ahoj, ja som pocula o Alchemilke ze je dobre ju pit lebo podporuje zdrave zahojenie maternice a dopomaha k dobrej vystelke maternice, ja som ho pila a obcas ho aj pijem, ale uz mi nejak nechuti, tak si ho davam fakt len obcas 🙂 NEviem ci pomaha aj na otehotnenie, ale na maternicu je v kazdom pripade zdravy 🙂 Verim ze sa skoro podari
@zuszana no v podstate nebadam nijaké také príznaky, ja ju akurát dnes dojedam posledný deň - druhý cyklus 😀 jedine som mala divnú MS, len 3 dni špinenie, strašna slabota a inak nič, a ako plus pre mňa bolo, že MS došla nie po 5 mesiacoch ale po 39 dnoch či tak nejak, ale neviem či vďačím za to práve tej soji či čomu 😀
Baby, uz sa k Vam mozem naozaj oficialne pridat, pretoze mi pred par dnami skoncila menstruacia a uz tomu davame volny priebeh po 5 a pol mesiaci cakania.....mam to odobrene od doktorky, tak snad sa co najskor pridam k tehulkam 🙂
@kemonka No ono to uz nebol potrat ale babatko si primacklo pupocnu snuru a zadusilo sa....a porod cisarskym, no velka smola lebo inak bolo nase dievcatko zdrave a kebyze nieco tusime a narodi sa tak by bolo pravdepodobne zdrave lebo sa to stalo uz v osmom mesiaci.....zivot je kruty, ale zaciname odznova a teraz to uz snad vyjde 🙂
@vejula
@kemonka
Dakujem pekne 🙂 No uz je to takmer pol roka a je to za nami, cas to ako tak vyliecil, aj ked nikdy nezabudneme a ani nechceme......ale tato diskusia je skor o tych krajsich zajtrajskoch, tieto bolestive zazitky nechavame za nami a ideme si pisat o tehotenskych testikoch a vitaminoch a podobne 🙂 JA beriem cca druhy mesiac Femibion aby mi nechybali ziadne vitaminy, a tak uvidime ako to pojde....naposledy sa podarilo hned na prvy sup, meranie teploty a podobne zistovania ovulacie vobec nepoznam, ale tak skusime priblizne kazde dva dni a uvidime co sa stane 🙂
@steffi1624 no nečakaj ak nechceš..ja som tiež čakala a bolo mi povedané že ak sa nedarí po pol roku tak treba to už riešiť!tak to riešim(e) 😠 😢

@mirellka ono psychika dokáže urobiť strašne veľa.zlého aj dobrého. Keď sa nanieco veľmi upnem, vtedy ako na potvoru to nevychádza podľa našich predstáv. My sme začali snažiť od januára, no ja stále dojčím tak vraj mam tým pádom sťažene sanceotehu. Mrchu som dostala prvú od pôrodu len teraz v januári, tak dúfam že do konca roláda zadari, aj keď tiež som tuzilamat bruško vlete.s dcérkou somotehu v juni a neplánujem si to.zopakovať v ďalšom tehu