V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
a stalo sa vám alebo ste počuli že bol test pozitívny falošne?
@pralinkaaa už som počula aj o tom, že niektoré baby mali falošné čiarky, take slabulilinke a neboli tehu
@kemonka tak sa ozvem o dva dni či to bol môj prípad...som zvedavá
@januliatko1985 skoro som nevidela tvoju spravu za nickom mam podciarkovnik 😅 janusa_ nevadii🙂
ale je dobre ze ti vajecniky funguju drzim palce nech ti folikul pekne rastie 🙂
@osicka36 ahojkaj ako sa máš žubrienky dorazili kedy mali?
@severankaa2 ale hej boli doma 😀 ...aj sme sa patrične snažili 😵 ...len teraz vyčkať či to bolo aj úspešne 😝 ...som asi 9DPO (22 DC).... tak uvidíme okolo 21.3 či sa zadarilo 😀 ....a to mám akurát narodky...bol by to krásny darček 😀
a čo ty? ...čo ovu kedy bola 😉 .... bude z toho niečo 😉
@osicka36 no ja som 10 DPO tak tiež čakám či z toho niečo bude tiež som mala žubrienky doma no bolia ma prsia presne tak ako minulý mesiac tak nedávam veľkú nádej. No to by si mala krásny darček k narodeninám. Ja som mala ovu 6.3
@severankaa2 tak to je super, že ste mali tiež šancu 🙂 ...a kedy by si mala mať mršku...teda skôr už nemala mať 😵 ...koľkého marca 😉
@osicka36 no mala by byť teraz v stredu 21.3 len dúfam že nepríde a ozaj ty meriaš aj bazálnu teplotu?
@pralinkaaa ahoj,ano mne minuly mesiac,,ale tehu niesom,robila som si iny,abol negativny,mrcha prislaa
@severankaa2 ...tak to sme na tom rovnako 😀 ...hej meriam...tento cyklus poctivo 😵...minulý som sa to len učila...lebo aj tak drahý cez ovu nebol doma ☹..... teraz mám tretí deň za sebou 37.2 😵
@osicka36 to je dobré alebo ako to je ja som len tak zo zvedavosti skúsila meriať a včera som mala 37,00 a dnes 37,10
@severankaa2 a merala si ráno, pred tým ako si vstala?...hej to sú dobré poovulačné teplotky 😀 ...len ich treba stále udržať....ak neklesneš nepríde mrška 😉 ...kľudne si meraj ďalej 😉
@osicka36 áno len som oči odlepila a hneď som merala. Bože keby neklesli a nemá sa to meriať od mrchy či ako to je. Budem ďalej merať a uvidíme čo bude a ak by mala prísť mrcha kedy asi klesne teplota?
@severankaa2 ...no od mršky meriaš preto, aby si vystihla ovu...pretože pred ovu máš nízke teploty a po ovu skočia hore...optimálne by mali byť okolo 37 ale nie je to pravidlo 😉 veľa báb ich nemá tak vysoko a asi záleží aj od teplomeru 😵...no a pokles väčšinou prichádza deň pred mrškou 😉
@severankaa2 takto som na tom ja 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/osicka36
@osicka36 dakujem za vysvetenie a držím palce nech sa nám to podarí a máš nieaké príznaky alebo sa nič nedeje
@osicka36 krásny graf už nech sa nám to potvrdí že sme tehu veľmi nám to prajem.
@severankaa2 no neviem, či to brať ako príznaky 🙂 ...ale od nedele mám také pichanie a tlaky v podbrušku...nie stále...ale každý deň 😉 ...tak dúfam, že to nie je nič zlé...ale písali tu baby o tom ako o tehu príznaku 😵 ...tak uvidím 🙂 ...a čo ty?
@severankaa2 ...tak to aj ja dúfam, že tento mesiac bol pre nás obe víťazný 😀 moc držím palčeky 😉
@osicka36 ja som také tlaky mala asi tri dni po obulke a trvali asi tiež tri dni a potom nič mne je hlavne večer zle na žalúdok a niekedy až tak že keby sa mi ho niekto dotkol tak to ide všetko von ale to aj pred tým som mala myslela som či to není az j tej kyseliny listovej a strašne ma svrbia prsia čo minule nebolo a aj bolia ako keby sa nalievali len to asi aj pred mrchou býva.
@osicka36 juj keby to tak bolo bolo by to krásne. aj ja držím palčeky.

@miriamka3 každopadne, držím palce nech silnie, podla toho že si 27DC tak je možne že je ešte slabučka a bude už len silnieť 😉
držím vam palce baby 😉
@miminka327