V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@janusa_ ahoj nemam testik,takze zajtar kupim azz
ale tak uvidime ci nepride etse
@karinka2105 drzim palceky
@misel1 mne v decembri meskali 2 tyzdne co.za posledne 3roky mavam pravidelne max 2 skor alebo neskor , tak som uz myslela ze cosi z toho bude a bolo sklamanie ☹ ale ideme dalej baby hlavu hore
@misel1 som si myslela,ze tebe to uz vyslo 😒
@lienka1980 a ty kedy cakas-necakas menzes?
@janulap malo byt vcera s nic dned len take silnejsie spinenie tak su myslim ze zajtra sa to prejavi naplno 😒
@lienka1980 jááj,ved uz si mi pisala..uz som domylena 😕
@lienka1980 držím palčeky, aby to vyšlo 🙂 aj keď ja som toho názoru, že to príde vtedy, keď to človek najmenej čaká..ja som to už v podstate vzdávala a pripravovala sa na predčasné klimaktérium 🙂
@eeska tak ale ja sa priatela nehodlam vymeniť ... 🙂 takže raz to musi prísť
@severankaa2 tak ako???? ja zatial nic, brucho boli jak pred mrchou ale este stale trochu dufam, aj ked sa pomaly pripravujem na mrchu, lebo tie bolesti su typicky mrchovske ☹
čaj na podporu plodnosti:10lyžič alchemilky,4lyžice rebríčka,4lyžice šalvie.do 1/2 litra vriacej vody dáme 2 lyžice zmesi a 10 minut luhujeme.precedíme,pridáme 20kvapiek imelovej tinktury a vypijeme tretinurano,dalšiu na obed a poslednu večer. Takže dievčata šup do lekarne a poctivo čajíkovať!Kamaratka to ma odskušané a už ma 4 detičky !!! 😀 takže idem to vyskušať...
@silvuska47 a chýba tam ešte hluchavka...ja som si tento recept našla na nete...
@wolawka vsak ja som celkom v pohode ked to ma prist to pride,teraz mi aj tak v hlave vrtaju rodinne problemy takze na baby nemyslim ale tiez mam z toho stresy tak neviemc o je lepsie co nie 😒 No vsak aj ja soms i myslela ze po tych hormonoch mozno aj dvojicky budu a zrazu nic normalne mam strach ist v pondelok ku doktorovi lebo ma bude urcite posielat na preplach vajecnikov lebo to uz spominal ale to ja tam nepojdem teraz urcite nie!!!!
@lienka1980 tak tak ideme dalej vsak sme nejake bojovnicky 😉
@steffi1624 ahoj moja, vieš čo skús poprosiť doktorku nech ti urobím test na ureaplazmu, mykoplazmu, chlamydie pripadne, pri ureaplazmach , normalne vysetrenia nerobia, v niektorých pripadoch sa tazko otehotnie, ani nevies , ze to mas, su uplne bez priznakov a vela zien ani nevie , ze to ma....mozno to je pricina preco este nie...moze to sposobit docasnu neplodnost.......ja ti potom napisem moj pribeh.....pekny dnik
@zora256 ďakujem ti ešte raz za podporu, len horšie je to, že mám hrozne bolia prsia, že neviem čo mám robiť, aj som upratovala aby som na bolesť zabudla, ale nejde to stále ma to bolí, síce som krvácala tri dni a od štvrtka ma bolela pravá bradavka a v piatok ma už začali bolieť prsia až doteraz, uvidím, či ma budú aj v nedelu ak hej, tak sa asi zbláznim, sa bojím aj dotknúť sa ich ☹
ahojtee,takze som nevydrzala a testla a ukazali sa mi krasne ciarockyyy 😅 😅 😅
strasne moc sa tesimmm,moje tusenie nesklamaloo
drzim palceky neh ostatnym mrska tiez endoraziii
@karinka2105 gratulujééém 😉 Po kolkych dnoch po meskani si sa testla?Mne meska odvcera,ale bojim sa este testnut 😉
@dada7701 to neviem či to tam chyba lebo tento recept mi dala kamoška bola u nejakej bylinkarki na Slovensku 😉 ale možem aj ten tam prihodiť...
@supi ahoj no ja začínam od znova mrcha dorazila včera.
@karinka2105 kraaaaaaaaasa! gratulujeeem 🙂
@severankaa2 to mi je ľúto...som na teba myslela a držala palčeky ☹ ...ale nebuď smutná uvidíš, že čoskoro sa zadarí...pošlem ti bacilíky 😉

@misel1 zatial nie...uvidim,vacsinou mi chodi presne v ten den,sem tam o den skor...tebe kolko meskala? 😒