icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janulap
23. mar 2012

@misel1 zatial nie...uvidim,vacsinou mi chodi presne v ten den,sem tam o den skor...tebe kolko meskala? 😒

karinka2105
23. mar 2012

@janusa_ ahoj nemam testik,takze zajtar kupim azz
ale tak uvidime ci nepride etse

misel1
23. mar 2012

@janulap normalne som s nou ratala v utorok a az dnes dosla mrcha blbaaaa uz som si robila maleee nadeje ale co uz narobime!!!!ked to ma prist vtedy sa to staneeee!!!!

lienka1980
23. mar 2012

@karinka2105 drzim palceky

lienka1980
23. mar 2012

@misel1 mne v decembri meskali 2 tyzdne co.za posledne 3roky mavam pravidelne max 2 skor alebo neskor , tak som uz myslela ze cosi z toho bude a bolo sklamanie ☹ ale ideme dalej baby hlavu hore

janulap
23. mar 2012

@misel1 som si myslela,ze tebe to uz vyslo 😒
@lienka1980 a ty kedy cakas-necakas menzes?

lienka1980
23. mar 2012

@janulap malo byt vcera s nic dned len take silnejsie spinenie tak su myslim ze zajtra sa to prejavi naplno 😒

janulap
23. mar 2012

@lienka1980 jááj,ved uz si mi pisala..uz som domylena 😕

eeska
23. mar 2012

@zuzka71 jemine, nestraš 🙂 sestra ma dvojičky, takže viem čo to obnáša...ja si skôr myslím, že mi je zle viac zo stresu /aj keď pozitívneho/ ako z tehu 🙂 držím veľmi palčeky k dvom bábikám, je to inak krásne 🙂

eeska
23. mar 2012

@lienka1980 držím palčeky, aby to vyšlo 🙂 aj keď ja som toho názoru, že to príde vtedy, keď to človek najmenej čaká..ja som to už v podstate vzdávala a pripravovala sa na predčasné klimaktérium 🙂

lienka1980
23. mar 2012

@eeska tak ale ja sa priatela nehodlam vymeniť ... 🙂 takže raz to musi prísť

supi
23. mar 2012

@severankaa2 tak ako???? ja zatial nic, brucho boli jak pred mrchou ale este stale trochu dufam, aj ked sa pomaly pripravujem na mrchu, lebo tie bolesti su typicky mrchovske ☹

silvuska47
23. mar 2012

čaj na podporu plodnosti:10lyžič alchemilky,4lyžice rebríčka,4lyžice šalvie.do 1/2 litra vriacej vody dáme 2 lyžice zmesi a 10 minut luhujeme.precedíme,pridáme 20kvapiek imelovej tinktury a vypijeme tretinurano,dalšiu na obed a poslednu večer. Takže dievčata šup do lekarne a poctivo čajíkovať!Kamaratka to ma odskušané a už ma 4 detičky !!! 😀 takže idem to vyskušať...

wolawka
24. mar 2012

@osicka36 ahoj 🙂 ejhááá,no toto,žeby sa Vám snád zadarilo? 🙂 to by bolo krásne 🙂 no mne graf s teplotkami ukázal dnes tri dni po ovulke,ale podla mna je to somarina,ved ani vaječníky ma neboleli a ani hlien som nemala, čo vždy mávam... tak už neviem ako sa mám k tomu postaviť 🙂

wolawka
24. mar 2012

@misel1 ahoooj🙂 takže to zase nevyšlo? úúj,to mi je lúto,ale nevadí,ideme dalej..tiež čakám na všeličo... zatial nahánam ovulku a neviem ju chytiť 🙂 nebooj,naozaj to chce len trpezlivost a nemysli na to stále a aj na tie pocity ... nechaj tomu volný priebeh 🙂

dada7701
24. mar 2012

@silvuska47 a chýba tam ešte hluchavka...ja som si tento recept našla na nete...

misel1
24. mar 2012

@wolawka vsak ja som celkom v pohode ked to ma prist to pride,teraz mi aj tak v hlave vrtaju rodinne problemy takze na baby nemyslim ale tiez mam z toho stresy tak neviemc o je lepsie co nie 😒 No vsak aj ja soms i myslela ze po tych hormonoch mozno aj dvojicky budu a zrazu nic normalne mam strach ist v pondelok ku doktorovi lebo ma bude urcite posielat na preplach vajecnikov lebo to uz spominal ale to ja tam nepojdem teraz urcite nie!!!!

misel1
24. mar 2012

@lienka1980 tak tak ideme dalej vsak sme nejake bojovnicky 😉

magnolie123
24. mar 2012

@steffi1624 ahoj moja, vieš čo skús poprosiť doktorku nech ti urobím test na ureaplazmu, mykoplazmu, chlamydie pripadne, pri ureaplazmach , normalne vysetrenia nerobia, v niektorých pripadoch sa tazko otehotnie, ani nevies , ze to mas, su uplne bez priznakov a vela zien ani nevie , ze to ma....mozno to je pricina preco este nie...moze to sposobit docasnu neplodnost.......ja ti potom napisem moj pribeh.....pekny dnik

zuzka71
24. mar 2012

@eeska No ja som totiž o tieto naše 2 bábiky prišla pred mesiacom...dlho sme sa nevytešovali ☹ v 3.jednému prestalo byť srdiečko a druhé sa prestalo vyvíjať ☹ Ale tebe držím palčeky,nech všetko dobre dopadne🙂

eeska
24. mar 2012

@zuzka71 tak to mi je ľúto :( ja idem na sono v piatok, tak som zvedavá, či už bude červíka vidno 🙂

monulik23
24. mar 2012

@zora256 ďakujem ti ešte raz za podporu, len horšie je to, že mám hrozne bolia prsia, že neviem čo mám robiť, aj som upratovala aby som na bolesť zabudla, ale nejde to stále ma to bolí, síce som krvácala tri dni a od štvrtka ma bolela pravá bradavka a v piatok ma už začali bolieť prsia až doteraz, uvidím, či ma budú aj v nedelu ak hej, tak sa asi zbláznim, sa bojím aj dotknúť sa ich ☹

karinka2105
24. mar 2012

ahojtee,takze som nevydrzala a testla a ukazali sa mi krasne ciarockyyy 😅 😅 😅
strasne moc sa tesimmm,moje tusenie nesklamaloo

drzim palceky neh ostatnym mrska tiez endoraziii

janulap
24. mar 2012

@karinka2105 gratulujééém 😉 Po kolkych dnoch po meskani si sa testla?Mne meska odvcera,ale bojim sa este testnut 😉

silvuska47
24. mar 2012

@dada7701 to neviem či to tam chyba lebo tento recept mi dala kamoška bola u nejakej bylinkarki na Slovensku 😉 ale možem aj ten tam prihodiť...

severankaa2
24. mar 2012

@supi ahoj no ja začínam od znova mrcha dorazila včera.

janusa_
24. mar 2012

@karinka2105 kraaaaaaaaasa! gratulujeeem 🙂

osicka36
24. mar 2012

@wolawka ahoj 🙂 ...tak dúfam, že všetko bude ok...čiarky na testíku silnejú 😉 ...teplotka stále hore
no ukáž ty tvoj graf, nech sa naň mrknem....a koľký si vlastne DC?

osicka36
24. mar 2012

@severankaa2 to mi je ľúto...som na teba myslela a držala palčeky ☹ ...ale nebuď smutná uvidíš, že čoskoro sa zadarí...pošlem ti bacilíky 😉

wolawka
24. mar 2012

@osicka36 wau🙂 tak ozaj to vyzerá,že si tehu?🙂) supeeer🙂) teším sa spolu s Tebou🙂) popravde,neviem ako sem mám pridať ten svoj graf🙂)) najprv však ukázal ovulku a zrazu to zase zmizlo🙂