icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

hanickase
31. mar 2012

@wolawka tesim tesim, o 6 tyzdnov je to tu 🙂 nejako tie starosti ani nevnimam, zacali sme planovat pol roka dopredu tie hlavne veci. takze teraz uz len take drobnosti.. aj moji rodicia nam pomahaju, takze je to fajn

wolawka
31. mar 2012

@hanickase tak to je fajn,že máte aj nejakú tu pomoc 🙂 my sme sa akosi zatial ešte nezobrali a to už máme jednu dcérku a ja pradiem po dalšom bábätku🙂

hanickase
31. mar 2012

@wolawka my sme skoro od zaciatku vedeli, ze sa najprv vezmeme a potom babo 🙂 ale kazdemu to vyhovuje inac... a vy planujete tiez svadbu niekedy?

wolawka
31. mar 2012

@hanickase no radi by sme,možno nabuduci rok🙂 neviem🙂) možno skor ak otehotniem🙂

hanickase
31. mar 2012

@wolawka super, drzim palecky. aj k svadbe aj k dietatku 🙂 mala by som sa uz nejako pripravovat?? vitaminy a pod. ? ci az po vysadeni antiky? 😕

wolawka
31. mar 2012

@hanickase vitamíny? tie myslím môžeš aj teraz si dávať🙂 tak Vám prajem aby sa potom po vysadení antiky hned zadarilo,je to naozaj krásny pocit,ked je žena tehotná🙂

hanickase
31. mar 2012

@wolawka noo ved uvidime, nechame tomu volny priebeh zatial 🙂

janusa_
31. mar 2012

krasny vikend prajem 🙂

januliatko1985
31. mar 2012

@janusa_ aj tebe moja pekny vikendik prajem 😉

zora256
31. mar 2012

@wolawka Ahoj!
Tak zvyknú byť vstrede cyklu alebo sú aj také,ktoré majú na 7 deň alebo na 21deňTak možno zajtra budeš mať.Držím palčeky🙂

mirellka
31. mar 2012

@wolawka
@zora256 Ďakujem moc žianky.Držím vám palčeky aby ste sa čoskoro aj vy radovali,moc vám to želám 😉 🙂

zora256
1. apr 2012

@mirellka Ahoj!
Ďakujem,za priania,nateraz my ešte odkladáme,majd časom,keď sa nato budeme cítiť,potom dúfam,že sa podarí.Krásne tehulkovanie Ti prajem🙂

mirellka
1. apr 2012

No baby radte prosím.Ten test u dokiho bol rapid clear v zelenej krabičke. Dnes ráno som si spravila test čo mám doma kt.som kúpila tu na MK za 0,40 centov a vyšiel negatívne 😨 menzes mešká 14 deň a ani náznak po mrche len trošku cítim maternicu.Máte skúsenosti s lacnými testami.Môžu ukazovať blbosť alebo blbosť ukázal u dokiho ???

karinka2105
1. apr 2012

@mirellka ahoj,no ja som kupila 2testy za 2e v lekarni dr,max.obidva vysli pozitivnee,meska mi uz tyzden
neviem ci je to tym ze je lacnyy,nemas este jeden ze by si vyskusala,lebo som citala ze ked ponoris tu palicku an menej ako 10s do mocu ukaze zly vysledok,tak neviem,najlepsie by bolo iny este urobit a u gynda si nebola?

mirellka
1. apr 2012

@karinka2105 ano bola,test u dokiho vyšiel slabo pozitívne foto v albume ...povedal že mám prísť o mesiac a spravíme utz bo teraz je ešte veľmi skoro. ..Čakať do zajtra , fuuu to sa narozmýšľam 😠 počítala som do desať kým bol ponorený,možno to bolo málo... neviem čo si mám teraz myslieť,mám ešte jeden no nechám ho na ranný moč asi... mala som aj ovu testy tie lacné aj tie mi nejak blbli foto tiež v albume...

karinka2105
1. apr 2012

@mirellka ponoreny musi byt 15s

karinka2105
1. apr 2012

@mirellka skus urcite inyy

mirellka
1. apr 2012

@karinka2105 no asi do zajtra nevydržím,skúsim nechať ponorený ako píšeš ale isto zajtra kúpim riadny test 🙂 Ďakujem za názor aj za radu.

zora256
1. apr 2012

@mirellka Ahoj!
Ide aj o citlivosť testu lacnejšie ukážu až pozdejšie,keď Ti viac mešká ms,a u lekára snáď bol citlivejší test a keď bolo zatiaľ slabšia druhá palička,tak menej citlivý test ešte neukáže,skús z ranného moču,ako píšeš,tak by Ti mal lepšie ukázať🙂ako cez deň,koľko Ti mešká?

mirellka
1. apr 2012

@zora256 14 dní mešká ale asi nevydržím čakať do rána 😀 😀 😀

zora256
1. apr 2012

@mirellka Ahoj!
Možno že ti už ducha ukáže aj dnes,nuž sprav akomyslíš,ale ja som si istá,že test u lekára bol z vyššou citlivosťou,takže tehu určite si,len tie testy to pozdejšie ukážu,ktoré máš doma🙂

mirellka
1. apr 2012

@zora256 ďakujem za podopru,ten u dokiho som robila okolo 11tej hod ledva som zo seba vytlačila niečo bo do vtedy som bola 3krat na wecku tak som myslela že tieto lacné by z ranného mohli ukázať.No idem sa asi previezť do DM mrknúť bo ma trafí,pak dám vedieť výsledok...Varenie obedu sa posúva na neurčito 😀 😀 😀

henca74
1. apr 2012

@mirellka jeeej, tak nakoniec si tehu? 😉 suuuper, tak to je prijemne meskanie... gratulujem. skus si kupit ten digitalny test, kde ti ukaze aj tyzden. stoji sice 9 eur, ale ked uz si mala jeden pozitivny. alebo mamatest, gravitest 10... drzim ti palceky aby ciarocky silneli. a doky ti nevzal krv na hcg?aky sa mala ten test z mk?10?

magic08
1. apr 2012

@mirellka ahoj, neviem či tie testy tu na mk sú spoľahlivé. Mne ani ovu nechcú ukázať 😝 asi by som radšej skočila do lekárne a kúpila nejaký 10-tkovy.držím palce

monulik23
1. apr 2012

Ahojte žienky. Chcem aby ste mi poradili. Otehotneli, ste ked ste mali neplodné dni? Lebo dnes mi končie plodné dni a stále sa s priateľom snažíme o bábo. A snažíme sa aj ked plodné dni nemám. Prosím Vás mohli by ste mi poradiť? Ovuláciu si nemôžem zistiť, lebo mám nepravidelný cyklus.
Ďakujem vopred za rady.

lenka369
1. apr 2012

@monulik23 ahoj. moja rada...milujte sa ked mate naj

lenka369
1. apr 2012

@monulik23 ahoj. moja rada...milujte sa ked mate najväčšiu chut a ono to pride samo...mne to tak vyšlo uz 2 krat

monulik23
1. apr 2012

@lenka369 Jáj no pekne ďakujem za radu a budem robiť všetko preto, aby nám to vyšlo. 🙂

zora256
1. apr 2012

@mirellka Ahoj!
Tak držkám palčeky aby ukázalo//🙂
A ináč ako sa cítiš?

zora256
1. apr 2012

@monulik23 Ahoj!
presne ako Ti písala lenka369 aj mne sa vtedy podaril malý🙂Proste z vášne sa rodia bábätká🙂Držkám palčeky🙂