icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

monulik23
1. apr 2012

@zora256 Ďakujem pekne za rady. Dúfam, že pôjde všetko ako má a čoskoro budem tehu. Len na to nemôžem myslieť, a trochu sa mi aj darí. 🙂

mirellka
1. apr 2012

@karinka2105
@zora256 od včera sa mi nalievajú prsia a dnes ma jemne pichá v maternici
@henca74 ano test bol 10 dáky ONE STEP neviem od kiaľ sú ..krv mi nevzal,povedal že treba počkať aby sa vajko uhniezdilo že je to len začiatok ak by bol problém,bolesti,krvácanie alebo niečo aby som prišla hneď ak bude všetko ok tak o mesiac ...Pred tým ako sa druhá čiarka zjavila mi pichol vyvolávačku,údajne ak som tehu len to pomôže vajko prilepiť ak nie tak do 14 dní príde mrcha...
@magic08 komentár k mojmu tehu testu niekto píše že na niekomu tieto lacné testy Ovu vôbec neukazujú,skús iné Ovu testy i keď aj ja som chcela ušetriť a teraz mám hlavu ako glóbus a moje ovu testy však si ich videla 😀

No a robila som pooobede znovu ten lacný test s tým že 15 s.počkala som a opäť negatívny 😠
V DM som kúpila pepino test ten spravím z ranného moču a uvidíme 😖
Dočítala som sa tu v diskusiach že test modrá správa aj ten rapid clear niekomu kázal // a nebola tehu tak sa zmierujeme s tým že to mohla byť aj blbosť a tehu nie som i keď 14 dní mrcha mešká dnes cítim celý deň maternicu také popichovanie no baby ja fakt neviem.Nechcem si nič nahovárať.Asi budem len musieť počkať a čas ukáže 😒

magic08
1. apr 2012

@mirellka fuha, to moze test ukazat // aj napriek tomu ze nie je tehu? Sa mi nezda. Chapem opcny pripad ale toto.. 😕 . No verim ze zajtra uz budu // ns tom tvojom. Drzim palce

karinka2105
1. apr 2012

@mirellka tak uvidis,drzim palcee,...ale ked uz tolko meska mala byy si videt pekne kolajnicky uz,ale kazde telo je ineee.mohla si neskor otehotniet,uvidis zajtraaaa,

mirellka
1. apr 2012

@magic08
v téme Slabá druhá čiarka na tehotenskom teste o tom píšu
natalia @rozsa zopakuj test-mamatest mohlo ist o falošny vysledok..mne to tiež ukazalo // a od va dni neskor negativne...tie testy nie su až tak spolahlive..
15. mar o 18:49 • 2 deti - snaží sa • Odpovedz • Páči sa mi to • •

mirellka
1. apr 2012

@karinka2105 uvidíme zajtra a v ďalšie dni...dám vedieť ako sa to vyvíja,no je to záhada 😨 😀

karinka2105
1. apr 2012

@mirellka ti poviem ze,je normalne zacinam mat aj ja obavy,som si robila 2 testy rovnake,ked mi meskala 2 dni odvtedy nie,rozmyslam ci si aj ja neurobim preistotuuu 😒

mirellka
1. apr 2012

@karinka2105 mešká ti mrcha? koľký DC si? aké testy si si robila? moc som nečítala čo píšete teraz bo som mala plnú hlavu diania okolo mňa tak mi asi uniklo niečo ...

karinka2105
1. apr 2012

@mirellka mrchu mala prist sobotu 24.3,cize meska mi tyzden
test iba dr.max,za 2e,obidva pozitivne
prsia bolia,picha v podbrusku,tak cil neviem ☹

mirellka
1. apr 2012

@karinka2105 tak to máš ok.Gratulujem to je isto tehu.Ja to mám opačne 1 pozitívny a 2 negatívne a ešte aj ten čo vyšiel pozitívny som čítala že niekomu ukál// a nebola tehu.
Ty si ok,určite 🙂 Držím palčeky! Bola si aj u dokiho či ešte nie?

karinka2105
1. apr 2012

@mirellka stvrtok idem,,ale tak meska ti uz taak dlhoo mi je to divnee,a pichol vyvolavackuu..noo snad zajtraa sa ukazee ,ze co a akooo,ako dlho sa snazitee?

mirellka
1. apr 2012

od Júla min roku 😀 😀 😀 sem tam mi zalietala mrcha že meškala ale takto dlho to bolo len pri prvej dcére 😀 som zvedavá ako bude postupovať,či spraví utz atď...to pichanie ako cítiš? Ja to mám dnes celý deň,tak premýšľam či aj mrcha nepríde 😀 ale to nieje také mrchovské je to také že chvílku pichá viac chvílu menej.Ráno to bolo sem tam ale teraz je to dosť intenzívne až akoby taký tlak a čúrať chodím často no nechcem si fakt nahovárať ale deje sa to 😕 ,no nemám žiadne špinenie,trošku biely stredne hustý výtok ..máš to aj ty tak? ako dlho sa vy snažíte? máte už dieťatko či prvé bude?

karinka2105
1. apr 2012

@mirellka aj mna cil picha,alebo ked sa namaham.curanie aj ja vnoci hlavne to neznasamm 😠
a prsia ta boliaa?mmoc,mna dost,teda bradavky,a nalievaju sa mi
spnenie nemala som ani pri prvej
snazime 2m.mala ma 22mesiacov,..

mirellka
1. apr 2012

@karinka2105 ano tak akoby sa nalievali a bolesť sa ťahá až pod pazuchy ,bradavky nejak výrazne nie...v noci cikať nechodím ale ráno ma to zobudilo zatiaľ len 2 krát že musím bežať ale dnes je wcko moje bo každú chvíľu som tam...pri prvej som mala aj špinenie,myslela som že mrcha prišla a vtedy mi bolo tak že akoby mala mrcha prísť no je to už 8 rokov nepamätám si to presne...superko,to vám krásne hned vyšlo 🙂 meriaš BT?

supi
1. apr 2012

ahojte snažilky moje 🙂
tak po tyzdni meskania a malých nádejách mrcha dorazila v plnej parada... 😢 😢 😢
depka- smutok- nestastie- depka- smutok slzy...

karinka2105
1. apr 2012

@mirellka nie nemeriam,nikdy som nemerala
no rano napissss,som zvedavaaa
@supi 😒 ☹ tak snad v dalsom koleee 🙂

mirellka
1. apr 2012

@supi ☹ to ma moc mrzí že si sa tak sklamala a obzvlášť keď mrcha meškala...raz to príde,uvidíš.mrcha odíde a príde nová nádej na bábo 🙂

supi
1. apr 2012

@mirellka dakujem, snad aspon Ty budes mat rano pozitivne 😉

mirellka
1. apr 2012

@karinka2105 jasné napíšem,pekný večer ešte 🙂

karinka2105
1. apr 2012

@mirellka aj tebe idem,spat lbo ma hlad chytaaa,zaseeee.preco akurat vnocii,cez den enchem jedlo ani citit a vnoci to pride,uplne nieco ine ako pri malej,takymto tempom budem ako slon 😠 😠 😠 😠

mirellka
1. apr 2012

@supi no uvidíme,možno mi aj mrcha príde a poplačem si aj ja 😕

mirellka
1. apr 2012

dobrú nocku 😔 🙂

karinka2105
1. apr 2012

@mirellka verim ze nieeee,,

supi
1. apr 2012

@mirellka verim ze nepride 🙂

mirellka
2. apr 2012

@magic08
@karinka2105
@supi
@henca
😠 😠 Tes dnes ráno opäť NEGATÍVNY 😠 😠
Myslím že nieje čo riešiť,test u dokiho bol nesprávny ....Sklamanie je veľké,celý cyklus som v tom že z neho tehu nebude,pak jedná návšteva u dokiho a všetko sa zmení a teraz tieto negáče na testoch uff je toho dosť na moju hlavu... 😨 😨

vejula
2. apr 2012

@mirellka a kolky si DC? Krvny test u dokiho bol pozitivny ak som dobre pochopila. Ja by som sa skôr riadila krvnym testom ako močom. Aky citlivy test si si robila?

mirellka
2. apr 2012

@vejula 43DC test u dokiho bol rapid clear najskôr zo začiatku bol negat pichol mi vyvolávačku a doma som našla na ňom slabú druhú čiarku,foto v albume.Tak som šla späť a potvrdil že podľa testu tehu som no že je to na začiatkua a počkáme mesiac pak spravíme utz a ostatné. Doma som robila od včera 3 10tkové a všetky negatívne 😒 Bolií ma maternica taký tlak blbý mám,aj vaječníky cítim asi príde mrcha...

anitka22
2. apr 2012

Ahojte spolusnazilky... vcera som sa stala oficialne aj ja snazilka... 🙂 Tak si drzme palce nech nam to vyjde 🙂 Nemala som sice plodne dni, ale pre nas krasny pocit sme to aj tak skusili a budeme skusat dalej... 🙂

vejula
2. apr 2012

@mirellka hmmm to je zvlaštne.... možno sa mimi neuchytilo.... Alebo kto vie. Skus kupiť ten mamatest. Ten je vraj najspolahlivejší a urob zajtra z ranneho moču. Držim palce

mirellka
2. apr 2012

@vejula Ďakujem moc 🙂 to by som musela kúpiť minimálne 4 ak by bol jeden pozitívny by som neverila a musela by som opakovať min 3 X 😀 😀 😀 Nie netestujem viac.Beriem to tak že tehu sa nekonaá ... 😒 🙂