V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte, chcem sa spýtať,že či pichanie v maternici a štípanie v prsiach,či to môže znamenať nejaku cystu alebo čo... šak už neviem čo mi je normálne... http://www.fertilityfriend.com/home/3bd0c8
aj ten graf je divný stále,raz hore raz dolu...
ahojte baby.. nasla som dnes tieto super temy. tiez sa s manzelom snazime uz par mesiacov a stale nic.. patrim medzi tie nedockave co si robia testy za kazdych okolnosti... ale som si povedala ze tu napisem a uz ziadne testy az ked mi bude mrcha meskat. Som teraz 22DC ... a mam stale presnu mrchu na 28 den o 21 vecer 🙂)) je tu niektora, ktora bude okolo 8 az 10.4 testovat?
@alenitka ahooj 🙂 tak aj my sa s priatelom snazime uz par mesiacov a nic no zatial som si stihla spravit len jeden test lebo stale ma predbehne mrcha, mam ju sice presnu na den ale najradsej by som ju nemala asi ako kazda v tejto skupine 🙂 .. Ja som momentalne este len 9 DC takze sa pomaly pustame do snazilkovania a uz dufam ze toto bude uspesny mesiac 😉 a ty sa ides testovat toho 8meho alebo 10teho??
@dominika1516 no ja si robim stale testy... rano sa zobudim a je jedno aky je den cyklu ... napr. aj vcera som testovala 🙂)) akoze to nie je vtipne .. ale ja to uz tak beriem.. .vecer si hovorim.. nie nie nie nebudem testovat a rano sa uz uplne presvedcena o tom ze je ten spravny cas vyberiem na wc aj s testom 🙂)) ale teraz si spravim test az ak mi naaahodou bude meskat. co by som bola strasne stastna. a mrcha ma dojst 8.4 som inac po jednom potrate pred dvoma rokmi, mam dvojrohu maternicu, ale som optimistka 🙂... minuly mesiac som si uz bola ista ze som tehotna .. ale vsetko som si namyslala ... a mrcha dosla na sekundu presne ... tak teraz to az tak neriesim len som zvedava 🙂
@zora256 ano ked idem an wc,tak ma pociti strasny hladd.neodopieram si papat.cez den sa snazim zjest neco malo aspon
@alenitka ahoj, ja som 23 DC a 7DPO. aj mne by mala mrcha prist okolo 8.4. Prave zvadzam boj so sebou, ci vydrzim dovtedy netestovat alebo nie 🙂 jeden test mam uz kupeny, lezi v sufliku a denne nanho myslim 🙂 tento cyklus sme zacali len tak "zlahka", to sme si dali ako taky skusobny. preto si ani moc nemyslim ze sa zadarilo, to by musela motyka vystrelit 😀 ani sa nijako specialne zatial necitim. takze ak to nevyjde, od dalsieho cyklu snazilkujeme uz horlivejsie. tak ako? pockame este ten tyzden, ci? 🙂
@catusca ako som pisala ja som uz nevydrzala a vcera sa testovala.. ale je jasne ze bol negativny.. ved nic ine sa cakat ani nedalo ked ovulku som mala minulu nedelu cize som bola len 7 dni po nej ... ale ja som proste nepoucitelna 🙂 teraz uz mam len test s citlivostou 25 takze mi nic ine neostava, len cakat ... a tak dobre ... a ked mrchu dostanem a skonci musim ist ku gynde .. lebo posledne dva cykly mam par dni od ovulky take bolenie v podbrusku a citlive prsia ... to som nikdy nemala... asi preto, ze uz tak tuzim vidiet tie //. a musim povedat ze prve tehotenstvo, ktore sa skoncilo v 8tt bolo sice neplanovane, ale moje okolie uz skor ako mi meskala mrcha vedelo ze som tehotna .. a ked mi mrcha prvy krat v zivote meskala 2 dni bolo to jasne .. ale teraz si nahovaram presne tie priznaky ako som mala vtedy .. sice take bolenie v podbrusku radsej by som nemala, lebo prave kvoli nemu som potratila vraj. teda mam dvojrohu maternicu a plod sa usadil prave na tej priecke, ktora ho nezvladla vyzivovat. tak teraz sa modlim, aby sa plodicek usadil tam kde mu bude najlepsie a vydrzi tam az do zdarneho konca.
a teda zaver ? budeme testovat spolu 8.4 ... ked to vydrzis catusca 🙂 ja dufam ze ano 🙂
a drzim samozrejme palce nech motyka vystreli 🙂
@karinka2105 Ahoj!
Tak to je,ok,neboj prejde aj toto obdobie🙂Užívaj si tehu a nestresuj sa kvôli hladu,tvoje telo vie,najlepšie čo potrebuje🙂Krásne tehulkovanie Ti prajem🙂
@zora256 dakujem pekneee🙂
@silvuskaa no ja som si tu jonasovu metodu na nejakej stranke davala vypocitat, aj mi poslali z anglickej stranky nejakej udaje na dalsie 3 mesiace, ale vychadza mi to mimo ovu .. vlastne teraz jedine mi to vyslo na cca 3 dni po ovulke tak sme sa snazilkovali aj vtedy, aj ked to nevidim s tou metodou ruzovo lebo tento rok ani buduci mi to nevychadza na moju ovu... kedze mam mrchu taku presnu tak som si to pocitala priblizne a je to o nicom. tak budeme sa spoliehat na seba samych 🙂
a ty silvuskaa mas vypocet priamo od jonasa, alebo z nejakej stranky ?
@miminka327 a nerobila si min.cyk.test ked teplotka bola?
@mirellka juj mojaa,tak snad buduci mesiac..dufala som ze predsa lenn
@zora256 len raz ukázalo aj to bolo slabé a viac už nie 😒 i keď som dnes dosť toho počítala aj na iných stránkach v diskusiách píšu baby že niektorým vôbec test neukázal a bola 12tt,ďalšia v 5 tt jej povedali podľa utz že má zvätšenú maternicu no tehu nieje a o 2 týždne jej oznámili 8tt a testy taktiež negatívne ....no rôzne príbehy ,som zvedavá aký bude tento môj no nerobím si radšej viac nádeje už nech sa deje čo sa má 🙂 Vďaka za podporu , uvidíme čo čas ukáže 😉 🙂
@karinka2105 ja som dúfala tiež,no na maternici ma nadalej pichá až mám pocity celkom ako pred menzesom tak by som bola rada už nech sa rozbehne lebo asi explodujem zachvíľu 😀 😀 😀
Čítala som že ti večer papať chutí 🙂 máš už nejaké špecialne chute ?
@mirellka ani nie zatial,vnoci mi je to jednoo 😀 😀 😀
hnusoba jednaaa.si dava nacass
@karinka2105 len pekne papkaj , priberaj a vychutnávaj toto čarovné obdobie 🙂
mne mrcha príde len neviem kedy 😀 😀 😀
pozeráme ten trápny paradise idem off.Pekný večer babule,pekne tehulkovanie,úspešné snažilkovanie a samé dobré správy želám všetkým // 😀 😀 😀
@mirellka bruu nocc mojaa
@mirellka takže mrcha prišla asi som bola strašne naivná myslela som že to bude na prvý pokus. Som z toho strašne smutná 😢 Pozeram že budeš mať ako ja dosť velký odstup medzi detičkami. My sme stale odkladali a teraz lutujem.... Nech to aspon tebe dopadne a mrcha nepríde. Všetkým želám čo najskôr // 🙂
mauerka ako sa darí??????
@mirellka ahoj dobre ranko...no minuly mes.som si robila test,ked dom mala stale taku teplotu 37....a potom ked klesla som za 2dni dostala mrchu 🙄 ... takzetak...a ty si si robila test ? bola si u doktora ? 😵
@sandraaaaa to nieje naivita ale silná túžba po bábätku 🙂 netráp sa preto že prvý pokus bol neúspešný,mrcha čoskoro odíde a šanca je tu opäť 😉 držím moc palčeky.Odstup mám bo dcérku mám z nevydareného dlhodobého vzťahu,priznám sa že som ju vtedy nechcela lebo v čase keď sme ju splodili už to bolo zlé ale som mu vďačná že ma prehovoril a dcérku mám 🙂 i keď sme boli 4 roky samé no teraz máme pri sebe človeka ktorý nás naozaj ľúbi a už len bábo nám chýba aby sme boli komplet 🙂 veríme že príde a čoskoro 😀 😀 😀

@janulap Gratulujem k tehu🙂A prajem krásne tehulkovanie🙂
Baby,ktoré sa ešte snažíte??
Ako vidím,už je skoro každá tehu,celkom pekne sa rozrastáme🙂Som veľmi rada,že sa tak darí tento rok,aj sa písalo,že v tomto roku bude veľa bábätiek a tehuliek,v roku draka🙂