icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zora256
8. apr 2012

@karinka2105 Ahoj!
Gratulujem k tehu🙂A veľa zdravia prajem tebe a bábu🙂A najmä krásne tehulkovanie🙂

zora256
8. apr 2012

@pacica Ahoj!
Gratulujem k tehu a príjemné tehulkovanie prajem a veľa zdravia vám obom🙂
@mirellka Aj tebe pekné sviatky🙂A hlavne vatúžené // na testíku prajem 😉
@monika_35 Ahoj!A vítaj tuná medzi nami,držkám palčeky aby ste čoskoro čakali drobca🙂A mali na krásne // ma teste🙂

nelicefo
8. apr 2012

Ahojte kocky.🙂
Chcem Vam popriat krasne sviatky...a hlavne aby sme vsetky snazilky nasli vytuzene // 🙂
A hlavne nech su ti nasi chlapi ku nam troska mili a nech neskoncime tak ako na fotke.😀

Korbáč, vodu, kraslíc moc,
nech prinesie Veľká noc.
Šťastie, zdravie, smiechu veľa,
úprimne Vám všetkým želám.🙂

monika_35
8. apr 2012

@zora256 ďakujem,si milá,hádam to tento krát vyjde....🙂

monika_35
8. apr 2012

@julinka88 ahoj,ďakujem...no my máme babu a chceli by sme chlapca,no nám to tiež akosi nesedí,už na tom "makáme" 4mesiac a nič,aj podľa jeho výpočtov aj podľa mojich plod.dní,neviem kde robíme chybu...a už mi to je v podstate jedno či to bude baba alebo chalan 🙂 prenasledujem muža že dnes je vhodný deň,a niekdy akurát v tom čase nie je doma,asi to moc chceme,tak som si teraz povedala,že kašlem na to,nebudem to siliť a hotovo...ono to príde samo...držím aj tebe palčeky aby to vyšlo,aby na teste boli koľajnice ako hrom 🙂

zvolsiinylogin
8. apr 2012

ahojte,boli sme s priatelom spolu dva razy, raz sme si davali pozor a druhy krat sme mali ochranu.Hned po prvom raze som mala vsetky teh.priznaky, menzes mi meskal dva tyzdne, robila som si testy a vsetky negativne...teraz mam tyzden po nom a robila som si test znova, a mam dve ciarky...jednu uplne slabucku...ale hovorim si, ze to nie je iste, asi si este zopakujem test a pojdem na krv buduci tyzden...tak uvidim...babo by sme si priali, len ja som chcela trochu pockat, lebo som tuha fajciarka a kavickarka..mozem v tom byt, alebo mam este pockat na istejsie vysledky?

monika_35
8. apr 2012

@zvolsiinylogin ahoj,myslím si že áno môžeš byť v tom,záleží aky test si si robila,nie všetky sú spoľahlivé,záleží akej citlivosti na Hcg bol...a stou kávou a fajčením,si mylím že v pohode,mám kolegyne ktoré boli tiež silné fačiarky a sám lekár im kázal nie hneď prestať fajčiť,ale postupne zbižovať dávky,a keď na 100% budeš vedieť že si tehu tak preataneš fajčiť veľa ale už menje 🙂

zora256
8. apr 2012

@monika_35 Ahoj!
Presne ako píšeš,netreba siliť,lebo kvôli tomu veľkému sledovaniu plodných dní,a tak psychika blokuje počatie.A vtedy keď si celé to milovanie človek užíva,bez zábran,vtedy sa to podarí.A veru nie je hlavné pohlavie dieťatka,ale radosť z neho.A hlavne aby bolo zdravé🙂prajem vám toľké šťastie,aby sa vám splnilo bábätko čoskoro,najmä,keď to nebudete čakať,vtedy je radosť oto väčšiA🙂píšem z vlastnej skúsenosti. 😉

zora256
8. apr 2012

@zvolsiinylogin Ahoj!
Ja si myslím,že je pravdepodobné že si tehu,ale budeš istejšia,keď si spravíš ďalší test ale inej značky.A cigarety Ti časom budú smrdieť a nebudeš ich chcieť a káva je aj pre tehulky dostaneš v dm-drogérií aj v niektorých potravinách,alebo si rob slabšie z mliekom,tie Ti neuškodia,len z mierov,aby nevyvolali kontrakcie a potrat.Držím palčeky 😵 ,aby všetko bolo ok🙂

lienocka333
8. apr 2012

Ahojte baby. Dajú sa zistiť plodné dni aj pri nepravidelnej menštruácií? Zatiaľ sme sa snažili len tak ak bola chuť,ale asi to nepôjde.Viete dať nejaké rady.Moc ďakujem🙂))

pacica
Odpoveď bola odstránená
nelicefo
9. apr 2012

@zvolsiinylogin aj podla mna mozes byt tehu.😉 drzim palce.😉

nelicefo
9. apr 2012

@monika_35 pozeram ze si z TT a este aj dcerky mame vekovo rovnake.🙂 Len ja som 2 rocna snazilka.🙂

monika_35
9. apr 2012

@nelicefo ahoj,pekne 2 roky to je dosť dlhá doba,aj si bola u lekára?

silvuskaa
9. apr 2012

baby ktore ste mali vcer alebo dnes testovat? ja som vcer aurobila test kedze MS neprichadza aj ked predmenstruacny syndrom trva stale, uplne sa citim ako pred mrchou!!! a hadajte co?? Neviem ci sa mi to zda alebo tam vidim ducha 🙂 Neveriiiim. MM hovori ze aj on tam nieco vidi a ked test otocim do ineho uhla akoby druha ciarka zmizla. Dalsi test nemam doma, tak musim pockat a zajtra utekam do lekarne.

@monika_35 ahoj vitaj medzi nami 🙂
@pacica uz si skusala testovat dnes? ciarocka urcite zosilnela.

janusa_
9. apr 2012

@silvuskaa nemas foto testiiku? potichucy gratulujem 🙂

silvuskaa
9. apr 2012

@janusa_ keby ho odfotim asi by tam aj tak nic nebolo vidno, taka je slabulinka ta ciarocka.... zajtra urobim dalsi a uvidim.

monika_35
9. apr 2012

@silvuskaa ďakujem za privítanie...

pacica
Odpoveď bola odstránená
zvolsiinylogin
10. apr 2012

ahojte, ja som si robila gravitest 10 cez sviatky, a dnes rapiclear...avsak tam ziadna ruzova ciarocka nebola, iba ak biela a dost viditelna...tak neviem. Idem vo stvrtok ku gynekologovi,ten sa v tom bude vyznat. Prajem vam vsetkym pekny den a drzim vam palce, nech vam to vyjde.

julinka88
10. apr 2012

@monika_35 ďakujeme my sa snažíme ešte len prvý mesiac ale aj ja rozmýšlam nad tým že aj ked to nebude dievčatko budemme šťastný ........a jasné nesil to ak to zvládneš nesiliť 🙂 v každom prípade úspešné snažilkovanie 🙂

zora256
10. apr 2012

@zvolsiinylogin Ahoj!
Držím palčeky aby si bola tehu🙂Je to zvláštne keď Ti tie paličky ukázalo ale na bielo.Koľký máš dc?

veronm
10. apr 2012

snažilky, aj uzivate vitaminove doplnky? ja zatial len kyselinu listovu, mam jedno balenie, ale chcem si kupit Calibrum. alebo ktore ine odporucite?

zvolsiinylogin
10. apr 2012

@zora256 ahoj, nerozumiem skratke dc..

monika_35
10. apr 2012

@julinka88 ďakujeme,budeme sa snažiť...mne už je to asi aj jedno čo to bude,i keď máme doma pubertiačku,ale chlap by sa potešil synovi,ale ak bude dievčatko budem tiež rada....hlavne nech to príde...🙂
@veronm ahoj,ja užívam od januára Calibrum babyplan,ale stačí aj kys.listová,určite sa má viacej mesiacov užívať... pijem aj gynastan čaj,lebo odkedy som vysadila HAK tak mám také bolesti,kým sa mi spustí tá mrcha...tak nech sa trošku upraví,ale sú aj iné prípravky napr.Femibion 400 alebo 800 záleží na cene,ktorú so do toho ochotná dať...

dariana263
10. apr 2012

Ahojte kocky,potrebujem poradit,dva testiky s citlivostou 25 mi ukazali dve ciarocky,avsak ta druha bola iba taky slaby duch.Treti test s citlivostou 12,5 mi ukazal iba jednu ciarku.Takze co si mam o tom mysliet? Menstruaciu som mala vzdy ako hodinky presnu po 27 dnoch,lenze teraz sa mi nejako zmenila a uz ju mam po 29 dnoch,takze by mala prist zajtra. Navyse mi z praveho prsnika vyteka nejaka priesvitna alebo taka trosku dozlta tekutina,ked si stlacim bradavku.Uz vobec nechapem svojmu telu 😠 😖 😀

monika_35
10. apr 2012

@dariana263 ahoj,no neviem čo by to mohlo byť,skús radšej ešte iný test,alebo počkaj ešte pár dní,možno stúpne Hcg...tá tekutina z prsníka môže byť podľa mňa vo vyššom štádiu tehotenstva,ale ja som mala dieťa pred 14rokmi,a tekutinu som až tuším v 5mes...a napr.teraz mám malé cysty na pravom prsníku a občas aj tekutina mi z toho prsníka tečie,ale že je to v norme...možno máš len trošku rozhádzané hormóny.🙂...užívala si pred tým dlhodobo HAK???

dariana263
10. apr 2012

@monika_35 praveze som vobec neuzivala HAK, moze byt,ze tie hormony mam rozhadzane...a vies co je este divne,ze po menstruacii,ktoru som mala 14.3.,tak ma vkuse boleli bradavky a boli neuveritelne citlive a cele prsia ma zacali boliet teraz tyzden pred ocakavanou menstruaciou,takze ja uz vazne neviem ☹

monika_35
10. apr 2012

@dariana263 no tak neviem...čo by to bolo,a prečo by sa to takto prejavovalo...počkaj ešte pár dní,urob tehu test a potom ak bude neg.tak utekaj na gyndu...to by som urobila ja

dariana263
10. apr 2012

vdaka za radu,este pockam a ked mi to nebude sediet tak tam pojdem 🙂
@monika_35