icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

januliatko1985
11. apr 2012

@mirellka tak sa len opatruj, dufam, ze sa nepotvrdi to mimomaternicove.mne uz tiez napadlo, ze aj ja to mozem mat, ale mne meska este len 6dni a testiky negativne, okrem jedneho, keby nieco tak pojdem az buduci tyzden, ak sa nic u mna nezmeni.

magic08
11. apr 2012

@mirellka ahoj, tiez si myslim, ze pokial by to malo byt mimomaternicove, tak mas tehu testy pozitivne, minimalne slabo pozitivne.

inak baby, nechapem co je s tymi cyklami, ja tiez dnes 37 DC, FF mi raz ovu vyznaci, potom zas odznaci.... pokial ovu vyznaci, tak som dnes 22 DPO, ale teploty nizke, aktualne podla FF ovu nebola... no a vyber si... a po mrche ani len naznak... uz ma nebavi cakat kedy dorazi, asi tiez skocim za dokim po vyvolavacku...
alebo este dalsia poznost, ze nasadim fytosoju a snad ovu bude...
len uz nech sa nieco zmeni, nech mozme cimskor snazilkovat opat...

@januliatko1985 ty ako tehu testik? ciarocka silnie?

januliatko1985
11. apr 2012

@magic08 ciarocka skoro ziadna, len ja ju vidim.... a pozri aky krasny grafik, nechapem:
http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0

magic08
11. apr 2012

@januliatko1985 no grafik je pekny, ale tiez tomu nerozumiem... asi by bolo dobre skocit za dokim, nech ta pozrie...
no kuk na ten moj nepodareny graf...
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403

podla skor anovulak, no len keby si ta mrcha nedavala tolko na cas a konecne dorazila...

januliatko1985
11. apr 2012

@magic08 fiiha, vysoke tatry-nizke tatry ten tvoj grafik.pojdem az buduci tyzden, ak sa nic nezmeni, este chvilocku pockam.

magic08
11. apr 2012

@januliatko1985 ja by som necakala, moze ist o mimomaternicove a tam niet na co cakat... chod este tento tyzden...
no ten moj graf ti poviem, aj moj muz sa smeje, ze vysoke a nizke tatry mam... skor anovulak, takze asi tiez zabehnem na vyvolavacku, nech mozme cim skor opat snazit... nebavi ma cakt na mrchu, bo takym tempom dojde na Vianoce 😝

januliatko1985
11. apr 2012

@magic08 ved to, ze od zajtra nie sme doma na cely vikend, skocila by som hned v pondelok,joj, mam ja ale smolu 😒

magic08
11. apr 2012

@januliatko1985 skoc dnes, ak sa da... ja by som necakala... ale drzim palce a verim, ze to bude krasne intro tehu.... 🙂

miminka327
11. apr 2012

@mirellka moja 🤐 stavaju sa aj take veci...a pocula som,ze aj mimomaternicove tehu ma presne priznaky , ako normalne tehu 😖 ...snad vsetko bude ok ! Posielam objatie 😵

henca74
11. apr 2012

@magic08 ahoj, no myslim, ze ta vyvolavacka je lepsia volba, neviem ci je vhodne len tak v priebehu cyklu nasadit tu fytosoju.moj posledny cyklus bol 73dni, ja som radsej pockala po vyvolavacke na mrchu a teraz 3DC ju idem zacat brat.mrcha nechodi ak je nizka hladina progesteronu a soja je estrogen, takze by ti to predlzilo cyklus.to som ti napisala len moj laicky pohlad na to, tak sa prosim nehnevaj a jasne, ze nemusi to tak byt...

tehullka
11. apr 2012

Babule držím Vám palce 😀

magic08
11. apr 2012

@henca74 dakujem... 🙂 tieto poznatky mam tiez, asi bude ozaj lepsie pockat na mrchu a skocit za dokim na vyvolavacku... len dnes som 37 DC, a ked mam cakat hoc len dalsich 20 dni... 😝 😝 😝 😝 chcem cim skor mrchu, nech mozem zacat brat soju a snazilkovat... 😀
ty v akom mnozstve si ides davkovat tu soju? brala si aj clostil?

henca74
11. apr 2012

@magic08 este som nebrala clostyl, ale dr. mi ho chce po duphastone dat, tak idem skusit teraz soju, aspon uvidim ci budem mat ovulku.idem si dat 5 5 6 6 7.

magic08
11. apr 2012

@henca74 drzim palce, nech soja tento cyklus pomoze a o par tyzdnov si najdes krasne //
ja akurat riesim ci zacat s tou sojou aelbo nie, ked este dojcim... 😝

henca74
11. apr 2012

@magic08 tak v tom ti nepomozem, neviem ako je to pri dojceni.a budes este dlho dojcit?uz teraz sa snazite o babo?pri dojceni asi budes mat obcas taky rozhadzany cyklus s anovulakmi...a minule som citala, ze kazda zena ma za rok okolo 3 anovulacnych cyklov.takze asi neostava nic ine len merat, testovat a snazit sa...ale trosku tomu mozme dopomoct napr.fytosojou,cajikmi,gynexom,vitaminami...

zora256
11. apr 2012

@zvolsiinylogin Ahoj!
Tak držkám palčeky,ale ak by predca nevyšlo,tak vyjde nabudúce,neboj raz to príde a bude všetko ok🙂Ako dlho sa snažíte?

zvolsiinylogin
11. apr 2012

@zora256 ahoj,toto je nahoda skor,ale chcena....aspon priatel velmi chcel...dlho sme sa veru nesnazili,len sme trochu viac planovali, chcela som dokoncit najskor vysku...ved uvidim, ci sa gravitest nepomylil, aj rapiclear mi ukazal dve, ale necham to na dr. radsej...a vy ako dlho sa snazite?

zora256
11. apr 2012

@zvolsiinylogin Ahoj!
My sme sa snažili jeden mesiac v marci a nechali sme to tak... a uvidíme či sa samé nepritrafí,vieš mám PCO a drobca ktorý bude mať 19-tého ešte len 9 mesiacov tak nemám možnosť behať po gyndošovi sa liečiť,zatiaľ,tak keď bude mať malý 2 roky narok,tak sa budeme viac snažiť,tým,že budem brať nejaké lieky od gyndoša🙂,tak zatiaľ to neriešim,ale rada siprečítam tuná príbehy vás snažiliek,keďže my sme sa o malého snažili vyše 3 rokov,keďže som mávala nepravidelnú ms a zrejme už vtedy som mala PCo,len mi to nepovedali lekári,po pôrode mi lekár oznámil,že podľa neho nemám šancu na viac prirodzených tehotenstiev keĎže mám PCo a nemajú na ne nič:-/,takže ak Pán hore bude chcieť aby malý mal súrodenca,verím,že nám dá aj druhé,tak ako sme si vymodlili drobca bude aj druhé dieťatko🙂A držkám vám palčeky🙂

wolawka
12. apr 2012

@sandraaaaa ahoj🙂
dakujem za názor,tiež sa k tomu tehu viac priklánam,kedže som už matka a velmi túžim po druhom bábätku.. no teraz v nedelu budem mať 32 rokov,tak možno ešte chvíločku mám čas na to tehotenstvo,čo myslíš?🙂 teda aspon do tej 35tky by som rada stihnúť 🙂

sandraaaaa
12. apr 2012

@wolawka tak ja budem mať tento rok tiež 32 a ešte pred rokom som si myslela že mám na tehotenstvo kopu času a teraz si myslím že je už načase. V septembri sme sa snažili dostala som zápal a teraz opäť tak ja neviem 🙄 ak to pôjde takto dalej... A to chcem do 35 stihnuť ešte dve tehotenstva 😝 😅 Tak moja krsná porodila 40 a všetko ok. Ale ja som si povedala že odkladať sa už nebude a hotovo 😀 Hned ako sa bude dať sa ideme snažiť 🙂

wolawka
12. apr 2012

@sandraaaaa takže sme obe 80-ty ročník?🙂) super🙂
neviem aký presne zápal myslíš...teda čoho sa to týka... ešte dve tehotenstvá,to znamená,že chceš mať tri deti?🙂 Ja by som len dve prijala,takže ešte to druhé chcem stihnúť,pokial som mladá 🙂 ach jaj neviem ako na toho môjho mám ísť s tým,že radšej by som bábo než dovolenku..aj ked na dovolenku by som tiež rada šla,my sme totižto ešte spolu na žiadnej neboli...

mirellka
12. apr 2012

ahojte,tak večer sa mi rozbehla mrcha,výsledky boli ok tak ide sa do 10 teho kola snažilkovania tentokrát s clostilom 🙂 včera bol smútok ale nejak sme to rozdýchali , hlavne že viem na čom som 🙂

sandraaaaa
12. apr 2012

@wolawka myslela som zápal močových ciest. Chcela by som 3 deti ale tak keby aspon ešte jedno a potom sa uvidí 🙂 A tak keby ste išli na tu dovolenku a tam sa posnažili a bola by aj dovolenka aj tehu, ale myslím že si minule písala že by ste išli až o rok. Tak to by bol rok odklad mala by si 33 tak nieje to vela na tehotenstvo. A dcerka by chcela surodenca?

sandraaaaa
12. apr 2012

@mirellka ahoj tak hlavne že to nebolo to mimomaternicové ako som čítala.

mirellka
12. apr 2012

@januliatko1985 od vtedy čo som mala // som tiež začala merať Bt mala som ju 36,8-9 po dobu 12 dní možno bola aj dlhšie ale neskoro som začala merať no na 13 ty čiže včera bola 36,6 a večer došla mrcha.Ja neviem či sú vôbec tie tehu testy spoľahlivé asi je najlelepšie len počkať - čas ukáže..

wolawka
12. apr 2012

@sandraaaaa Tak ona je ešte maličká,ale ked som sa jej pýtala,tak by chcela🙂 aj ked isto by žiarlila keby bolo ešte jedno bábo🙂 nuž toho chlapčeka by som chcela,tak uvidíme... noo na dovolenku až o rok by sme šli... som sa rozhodla,že ked sa podarí otehotnieť,tak bude bábo a ked nie,tak pôjdeme na dovolenku🙂 je to fér,nie?🙂)

wolawka
12. apr 2012

@mirellka Joj,to ma mrzí,že to takto všetko dopadlo,ale netreba zúfať...asi musíme na to prestať myslieť a zasahovať do toho,lebo inak sa z toho zbláznime 🙂 vela zdravíčka prajem..

sandraaaaa
12. apr 2012

@wolawka tak ja ti prajem toho chlapčeka my by sme chceli dievčatko 🙂 ale hlavne až to je zdravé to je najdôležitejšie. Dobre si sa rozhodla ako to má byť tak to bude bud dovolenka alebo bábo ale myslím si že bude prv to tehu 😅

mirellka
12. apr 2012

@jaruska8 ja sama neviem čo to bolo doki povedal že mimomaternicové s tichým potratom 😒 hm keď sa malo stať tak sa stalo,,na budúce sa uhniezdi tam kde pekne narastie 🙂

mirellka
12. apr 2012

@henca74 testy no neviem,pred tým ako mi robil doki som si robila doma a bol negat . u dokiho pozit a doma zas negat,doki tvrdí že keď je pozit aj slabo tak sa jedná o tehu ale druhá vec aj ako sa to tehu vyvíja ,dnes je už lepšie,trošku ma z toho srdiečko bolí, poplakala som si a ideme ďalej 🙂 Tušila som že to nebude celkom ok 😒 ide sa ďalej 🙂