V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@magic08 😀 http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx... som to nerobila,tak som z toho dili trochuuu 😀 😀
@magic08 ahaaaaa...už sa mi to objavilo....😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/romoadam/gra...
@miminka327 no ale mas tam povolenie, ze tvoj graf mozu vidiet len kamaratky na womanzone... takze ak si to otvorime, tak graf sa nezobrazuje, len to upozornneie, ktore som pisala
@magic08 už som to prenadstavila...sorry..ja sa v tom nejak nevyznám...🙂
@miminka327 krasne stupas... drzim palce, nech sa teplotky drzia az do pozitivneho testiku
@magic08 tak je to trošku zložitejšie,niektoré baby otehotneli ja keď kojili ale každá sme iná ...ale toho doktora máš riadneho tĺĺĺka , mne ju pichli v ambulancii a neplatila som nič.Mala si sa spýtať či tú druhú ampulku odložili ak by si ju potrebovala do budúcna alebo či ti pichli konskú dávku.Neznášam tieto svinské obťahy ...
@miminka327 pekneeeeee,pekneeeeee len nech tam zostanú 🙂 🙂 silno držím palčeky 😵
@silvuska85 no nesustredit, posnazim sa 🙂 ja som si zatial nasadila len kyselinu listovu. uvidime co bude, tie 2 mesiace, to je este dlha doba
@mirellka kebyze jednu, ale 5 ich bolo v baleni... jedna ampulka mala 2 ml... ale pochybujem ze mi pichli viac... a 5 uz vobec nie...!!! to co je za princip toto?!? normalne som to este nespracovala, lebo sa to vymika logike... a zas si mylsim, ze keby chcel, tak by mi pomohol aspon sa zorientovat... tiez povedal, ze to len jeden cyklus sa da skontrolovat, na zaciatku a potom v druhej polke, ze sa robi utz... co som vedela aj bez neho... ale ze iba jeden cyklus sa da? to co uz je za hovadinu...?
@supi urcite skac... 😀 asi skocim aj ja, aj ked nemam plodne dni, no nech sa potesi chudacisko, uz dlho nemal... 😀 akosi sa mi nechce, ked neni ovulka... 😝 😀
@mirellka citala som tu na MK ze test mohol byt pozitivny ale kedze sa vajko zle uhniezdilo, odislo vsetko v podobe MS a tym padom uz na dalsi den ked som mala MS test bol negativny.....takze testy budem robit az ked mi budu meskat minimalne tyzden, lebo potom je len velke sklamanie a zbytocne prachy vyhodene, kedze som kupila najdrahsi test 😒
skusali ste niektora prstikovu metodu?
@silvuskaa tak je najlepšie ako píšeš,bo sa aj ozaj stane že sme tehu a pak behom dňa sa to zmení a dosť je náročné vyrovnávať sa s takými zmenami 😒 netreba zúfať,podstatné je že stále máme možnosť sa znovu snažiť a to je super lebo vieme že nádej je len to chce trošku viac šťastia a to príde v ten správny čas 😉
Prstíková metoda a a to je čo ??? 😨
@mirellka
@magic08 presne ako pise kika, je to metoda kde po sexe s prstami bud ty alebo partner zatlacate dalej spermijky.....baby pisali ze sa im prave vtedy podarilo otehotneit, ale na druhej strane to moze byt nahoda. Ja som to skusala len 2x, ale ako vidite nepodarilo sa.
Inak vraj je vhodne este aj pritom dosiahnut orgazmus 🙂 Narocne metody coooo???? 😀
@silvuskaa ...tá prstíková metóda...to je nejaká somarina 😀 😀 nie ??? Podla mna sa znehodnotia spermie,alebo ich pomliazdimeee 😀 😀 😀 😀 a ked si zatlačím prst do vnútra,keď tam bude práve plná nádrž,tak tým ju skor vyprazdnim 😀 ,ako pomôžem...ale to je len mô názor 😀
@miminka327 neviem ci je to somarina, ale pomliazdit by sa nemali urcite 🙂 ja ked som to skusala tak zo mna von nevytieklo nic, fakt neviem ci to funguje, ale skusame vsetko co by mohlo ako tak dopomoct 😉
@mirellka hej, len nemam za koho ho vymenit... v celom meste je on najlepsi, je taky lebo vie ze je jediny. a dochadzat 50 km za inym nebudem... to by bolo komplikovane pre mna dost. On nie je zly, len ma svoje muchy ako kazdy s.r.o.-ckar co vie ze je najziadanejsi v okrese...
@red_kika podla mna to je zbytocne... ved prejst krckom nie je jedina prekazka, ktora chlapcov caka na ceste ku vajicku... 😀 😀 😀 @silvuskaa o orgazme som pocula, ze vraj existuje este nieco ako je vyprovokovana ovulacia... to je ovulka, ktora tym ze zena prezije silny orgazmus, tak ovulka nabehne skor...
@miminka327 kolký DPO si dnes?
@magic08 myslím,že 12 -alebo10...sama neviem..to ako zisťuješ ? 😀

@miminka327 ak mas otovrety svoj graf, tak pod nim mas taku tabulku ze zapis teplot, a vedla toho sdilet graf, klikni na to, a sa ti v takom bileom ramceku objavi URL grafu... toto skopiruj a priloz sem