icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

magic08
13. apr 2012

@miminka327 ak mas otovrety svoj graf, tak pod nim mas taku tabulku ze zapis teplot, a vedla toho sdilet graf, klikni na to, a sa ti v takom bileom ramceku objavi URL grafu... toto skopiruj a priloz sem

miminka327
13. apr 2012

@magic08 😀 http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx... som to nerobila,tak som z toho dili trochuuu 😀 😀

miminka327
13. apr 2012

@magic08 ahaaaaa...už sa mi to objavilo....😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/romoadam/gra...

magic08
13. apr 2012

@miminka327 no ale mas tam povolenie, ze tvoj graf mozu vidiet len kamaratky na womanzone... takze ak si to otvorime, tak graf sa nezobrazuje, len to upozornneie, ktore som pisala

supi
13. apr 2012

@magic08 dakujem 🙂 a teoreticky, ak by dnes prebiehala ovulka( bolesti mam silne, aj bielkovy hlien) , tak zajtra by som kolko asi mala BT? Po ovulke je BT zvysena????

miminka327
13. apr 2012

@magic08 už som to prenadstavila...sorry..ja sa v tom nejak nevyznám...🙂

magic08
13. apr 2012

@supi neviem kolko by si mala mat BT, ale po ovulke sa BT zvysi o 0,2 - 0,4 C° a drzi sa hore... no pokial mas bolesti a hlien tak vecer by som urcite skocila na partnera, resp. manzela... 😀 drzim palce

magic08
13. apr 2012

@miminka327 krasne stupas... drzim palce, nech sa teplotky drzia az do pozitivneho testiku

mirellka
13. apr 2012

@magic08 tak je to trošku zložitejšie,niektoré baby otehotneli ja keď kojili ale každá sme iná ...ale toho doktora máš riadneho tĺĺĺka , mne ju pichli v ambulancii a neplatila som nič.Mala si sa spýtať či tú druhú ampulku odložili ak by si ju potrebovala do budúcna alebo či ti pichli konskú dávku.Neznášam tieto svinské obťahy ...

supi
13. apr 2012

@magic08 jasne, dnes vecer skocim na mm 😀

mirellka
13. apr 2012

@miminka327 pekneeeeee,pekneeeeee len nech tam zostanú 🙂 🙂 silno držím palčeky 😵

zuzik1983
13. apr 2012

@silvuska85 no nesustredit, posnazim sa 🙂 ja som si zatial nasadila len kyselinu listovu. uvidime co bude, tie 2 mesiace, to je este dlha doba

magic08
13. apr 2012

@mirellka kebyze jednu, ale 5 ich bolo v baleni... jedna ampulka mala 2 ml... ale pochybujem ze mi pichli viac... a 5 uz vobec nie...!!! to co je za princip toto?!? normalne som to este nespracovala, lebo sa to vymika logike... a zas si mylsim, ze keby chcel, tak by mi pomohol aspon sa zorientovat... tiez povedal, ze to len jeden cyklus sa da skontrolovat, na zaciatku a potom v druhej polke, ze sa robi utz... co som vedela aj bez neho... ale ze iba jeden cyklus sa da? to co uz je za hovadinu...?

@supi urcite skac... 😀 asi skocim aj ja, aj ked nemam plodne dni, no nech sa potesi chudacisko, uz dlho nemal... 😀 akosi sa mi nechce, ked neni ovulka... 😝 😀

silvuskaa
13. apr 2012

@mirellka citala som tu na MK ze test mohol byt pozitivny ale kedze sa vajko zle uhniezdilo, odislo vsetko v podobe MS a tym padom uz na dalsi den ked som mala MS test bol negativny.....takze testy budem robit az ked mi budu meskat minimalne tyzden, lebo potom je len velke sklamanie a zbytocne prachy vyhodene, kedze som kupila najdrahsi test 😒

skusali ste niektora prstikovu metodu?

mirellka
13. apr 2012

@silvuskaa tak je najlepšie ako píšeš,bo sa aj ozaj stane že sme tehu a pak behom dňa sa to zmení a dosť je náročné vyrovnávať sa s takými zmenami 😒 netreba zúfať,podstatné je že stále máme možnosť sa znovu snažiť a to je super lebo vieme že nádej je len to chce trošku viac šťastia a to príde v ten správny čas 😉
Prstíková metoda a a to je čo ??? 😨

magic08
13. apr 2012

@mirellka
@silvuskaa prstikova metoda??? myslis sledovanie krcka?

red_kika
13. apr 2012

@silvuskaa skusala, ale zatial ziaden vysledok

magic08
13. apr 2012

@red_kika co je prstikova metoda? 😀

mirellka
13. apr 2012

@magic08 kokso ,nejaký je divný ten tvoj dr.Neuvažuješ nad zmenou? Veď mohol ťa sledovať aspoň 1-2 cykli a potom robiť uzáver .... len im sa nechce zrejme zo stoličky postaviť 😠 Ja by som ho vymenila 😎

red_kika
13. apr 2012

@magic08 po sexe napomahas chlapcekom prstom, cize vlastne v krcku urobis lepsi priechod k vajku

mirellka
13. apr 2012

@red_kika 😀 😀 ja asi odpadnem, to som fakt ešte nepočula 😀 😀

red_kika
13. apr 2012

@mirellka no vidis co vsetko existuje 😀 niektore zeny na to veria, ako napr na metodu Dr.Jonasa... co je podla mna dost velka blbost
tak ale skusat treba vseliake veci

silvuskaa
13. apr 2012

@mirellka
@magic08 presne ako pise kika, je to metoda kde po sexe s prstami bud ty alebo partner zatlacate dalej spermijky.....baby pisali ze sa im prave vtedy podarilo otehotneit, ale na druhej strane to moze byt nahoda. Ja som to skusala len 2x, ale ako vidite nepodarilo sa.
Inak vraj je vhodne este aj pritom dosiahnut orgazmus 🙂 Narocne metody coooo???? 😀

miminka327
13. apr 2012

@mirellka
@magic08 baby...dakujem bodaj by to bola pravda 😎 ...len aby to nebola poovulacna teplota stale takaaa 😀 😀 ...necháme sa prekvapiť do konca mesiaca ...fúúúú 😀 to je teda riadne dlhoooo 😀 😀 😀

miminka327
13. apr 2012

@silvuskaa ...tá prstíková metóda...to je nejaká somarina 😀 😀 nie ??? Podla mna sa znehodnotia spermie,alebo ich pomliazdimeee 😀 😀 😀 😀 a ked si zatlačím prst do vnútra,keď tam bude práve plná nádrž,tak tým ju skor vyprazdnim 😀 ,ako pomôžem...ale to je len mô názor 😀

silvuskaa
13. apr 2012

@miminka327 neviem ci je to somarina, ale pomliazdit by sa nemali urcite 🙂 ja ked som to skusala tak zo mna von nevytieklo nic, fakt neviem ci to funguje, ale skusame vsetko co by mohlo ako tak dopomoct 😉

magic08
13. apr 2012

@mirellka hej, len nemam za koho ho vymenit... v celom meste je on najlepsi, je taky lebo vie ze je jediny. a dochadzat 50 km za inym nebudem... to by bolo komplikovane pre mna dost. On nie je zly, len ma svoje muchy ako kazdy s.r.o.-ckar co vie ze je najziadanejsi v okrese...

@red_kika podla mna to je zbytocne... ved prejst krckom nie je jedina prekazka, ktora chlapcov caka na ceste ku vajicku... 😀 😀 😀 @silvuskaa o orgazme som pocula, ze vraj existuje este nieco ako je vyprovokovana ovulacia... to je ovulka, ktora tym ze zena prezije silny orgazmus, tak ovulka nabehne skor...

@miminka327 kolký DPO si dnes?

red_kika
13. apr 2012

@magic08 sak som to skusala len raz a potom uz nie...

miminka327
13. apr 2012

@magic08 myslím,že 12 -alebo10...sama neviem..to ako zisťuješ ? 😀

silvuskaa
13. apr 2012

@magic08 o tej ovulke som pocula aj ja, len neviem kolko zien moze zazit taky silny orgazmus a kolko krat do mesiaca sa to da 😀