V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@monulik23 ja by som ešte počkala.Viem že je to ťažké ale oplatí sa radšej počkať a urobiť až keď týždeň mešká...ak by bola len jedna / teraz a mrcha by meškala budeš mať pokušenie testovať každý deň a testy stoja dosť.Ak spravíš týždeň alebo ako henča píše 10 dní po meškaní tak by to malo byť jasnééé....držím palec aby vydržala to pokušenie 😉 🙂
@henca74 ti vravim, ze som si to konzultovala s laktacnou poradkynou... v prvom rade nie su to umele hormony ale prirodne... a do mlieka prejdu, ale nie v tak velkom mnozstve aby to mala pocitila...
vies ja mam glaukom a tam si pravidelne musim kvapkat kvapky... ked som bola tehotna a prvy rok po porode som bola bez liecby, potom sa mi to zhorsilo a musela som kvapkat... mala mala vtedy nieco cez rok, uplne zavilsa od cicky... vsetci lekari ze musim prestat kojit, ze to sa nesmie a bla bla bal... som si to konzulkovala s niekolkymi lak. poradkynami a zhodou okolnosti boli z toho dve MUDr. a tie mi vraveli, ze sa nemusim bat, ze to sice do mlieka tie kvapky prejdu, ale nie v tak velkom mnozstve aby to malu ovplyvnilo a kvapkala som 3 mesiace, teraz som opat bez liecby, lebo sa mi to zlepsilo. takze ked som mohla glaukomove kvapky, tak soju mozem urcite... z toho strach nemam, a mala je aj tak na cicke nie casto... a okrem toho mala uz nie je babo, je to velka slecna, ved ma 2 roky... jedine co mipovedala ta lak. ze to nemozem pokial je dieta alergik... a mi alergiu v rodine nemame, mala uz papa uplne vsetko...
@magic08 ja som brala na udržiavanie utrogestan a maleho som dojčila. Gynekolog vedel že dojčim a bez slova mi ho predpisal. To je vlastne progesteron, neuživala som ho sice oralne ale vaginalne, ale aj tak sa dostane podla mna do krvi. A potom som to konzultovala s lakt. poradkynami a došla mi odpoved, že progesteron v mliečku sa uživanim utrogestanu nejako vyrazne nemeni, že jeho hodnota v mliečku koliše približne v rovnkom množstve stale. A ake hormony obsahuje ta fytosoje? Tiež progesteron či esstrogen?
ahojte, citala som co ste tu pisali o tej prstikovej metode,som sa teda pobavila 😀 no ale co je horsie tak mi to po vcerajsom sexe nedalo a skusila som to 😝 no a cely obsah sa niekde vcucol dovnutra 😀 inokedy musim dzat nohy hore aby to hned nevytieklo a teraz po tej metode sa to niekde stratilo 😀 😀 😀 no to len tak odomna taky postreh 😀 😀 😀
snazilky este mi prosim povedze svoj nazor...cez plodne dni je k niecomu ak sa budeme snazit kazdy den? Viem ze je lepsie nechat sp. dozriet ale ked mam take pekne priznaky ovu...je mi to luto to nevyuzit, len ci to teda ma nejaky efekt to kazdodenne snazenie alebo je to prave naopak kontraproduktivne? 😕

@magic08 tak to je sila...naco ma sestricku?ja som nic neplatila.a mozes fytosoju ked kojis?inak vyzeraju strasne tie kapsule, mam problem ich vsetky naraz zjest :o(