V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
baby ja som z tej BT blba...kedy podla BT je teda ta ovulacia???? Ked je BT nízka a potom na druhý den vyleti??? Tazke ked mi BT klella na 36,5 a potom na druhy den vystúpila na 36.8 tak ovu prebehla? Cize v tom case medzi dvoma meraniami ked sme sa snazili to bolo ok????? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀
@zora256 vďaka, veru rada by som už išla na materskú, hoci aj hneď 🙂
@supi môže to byť tak, ale nemusí to tak prebehnúť vždy. ja som mala tento cyklus ukážkový pokles v deň ovulky a následne prudký výskok teploty: www.fertilityfriend.com/home/zelovocka
nie je to však pravidlo. niekedy v deň ovu nie je taký prudký pokles, prípadne teplota po ovulácii stúpa postupne aj dva, tri, štyri dni. držím palce, snáď sa vám zadarilo 😉
dnes trochu klesla,ale nie o moc http://www.womenzone.cz/uzivatelka/romoadam/gra... ... ale cítim aj vaječníky trochu 😎
@zelovocka Ahoj!
Ahoj!
Veru aj ja som takto bola,ako píšeš,hoc aj hneď na materskej som hrozne chcela,je materská aj hrozne únavná a stresujúca,ak treba niekam ísť z drobcom a najmä na očkovanie,ale zato by som vôbec nemenila za bezdetný život,stále si opakujem frázu,aj toto obdobie pominie,a príde iné.A určite mi bude aj za týmto časom ľúto,lebo mi malý hrozne rýchlo rastie a prospieva aj fyzicky je vždy rozumnejší🙂Veľmi Ti prajem aby si čoskoro čakala vaše vytúžené a a očakávané bábätko🙂Nie je nič krajšie,než byť tehotná v čase keď po ňom túžite🙂viem o tom svoje,veľmi dlho sme sa snažili,niektoré je pravda aj dlhšie sa snažia,nuž ja som otehotnela v 4 roku snaženia,ale aj to vďaka hormonálnym liekom,keďže som cyklus nikdy nemala pravidelný,len tie lieky ma dali do pohody,nuž a aj nás posielali ten mesiac na umelé oplodnenie,takže viem aké je snažiť sa bažiť po dieťatku celou dušou,nuž proste sa treba uvlniť,lebo to psychicky aj na muža vplýva,keď má mať pomer len kvôli plodeniu a tým zo stresu aj spermie nie sú zdravé,viem o tom tiež,keďže mm mal len 50% šancu v ten rok,nuž ako som sa dávala do pohody,nuž tým,že som sa rozhodla že si adpotujeme ak sa nepodarí a sexíkovali sme potom len keď nás pochytila vášeň a užívali si ju,a tak sa nám podarilo,ani adoptovať sme nemuseli,a to že mi lekár povedal po 6 stonedielke,že mám Pco aa nevidí žiadnu šancu na tehotenstvo prirodzene,tak tomu neverím,keďže mi povedal aj že je zázrak že mám vôbec dieťa s takými vaječníkmi,nuž tak zrejme lekár nevie,že počas tehu sa zastaví činnosť vaječníkov,a musia sa prebudiť,čiže znovu pracovať a keďže som mala ovulku pred včerom a aj včera ešte,tak zrejme začínajú pracovať a verím,že nerok lekára zas prekvapím,stým že budem tehu aj napriek jeho proroctvu😀 aj vtedy keď som šla stým že mám 3 pozitívne testy len kukal neeriacky na mňa a keď pozeral sonom,ani slovko nevedel povedať tak som sa ho opítala,že čo vidí😀 a bolo too tam🙂Dobré,že keby som nebola zažila,asi by som bola skeptickejšia,nuž zázraky sa dejú,len im treba veriť🙂
@zora256 to je úžasné, že sa vám to takto tesne pred umelým podarilo, asi si bola ozaj v pohode 🙂 takže si silná žienka a iste sa vám i o rok podarí druhé 😉
ja viem že materská je náročná, vôbec si nerobím ilúzie, že bábatko pekne spinká a ja budem s vyloženými nohami piť čajík 😀 obdivujem všetky mamy, ktoré to pekne zvládajú a venujú sa výchove detí, nielem že im nakúpia to a hento a posadia ich pred telku a keď malé neposlúcha, tak naň nahučia 😠
ďakujem za prianie, aj keď to bude ťažké, ale už po tom túžim, veď od 18-tich rokov pracujem a ešte škola aj brigády popri tom, tak by som chcela zmeniť život smerom k rodinke 😵
Jaaaj babiky zajtra mi ma dojst mrcha ale ja ju nechceeeeeeem ☹ ☹ ☹ ... Mam otazocku ide o alchemikovy cajik..preco sa nesmie pit pocas ovulky??...Dakujem vopred
@zelovocka Áno,je to úžasné,keďže mm nechcel na umelé oplodnenie vôbec mal dosť zvyšetrenia u urológa,kvôli spermiám,a to už na ďalšie ani nešiel ale ako som čítala aj to sa mení behom 72dní,taký je vývin spermií a taktiež ich ovplivňuje teplo,stres a aj výživa atď .ako aj našu ms😀.Držkám palčeky a koľko máš teraz rokov ak sa smiem opítať?ak ako píšeš ten prístup rodičov sa ani mne nepáči,ževšetko im dajú ,len aby stíchli.Ja som názoru,že sdeťmi sa treba baviť ako so seberovnými a vážiť si ich a ich nadanie podporovať,a nie utláčať ich veď sú aj oni osobitné bytosti.Majte sa krásne🙂
@dominika1516 Ahoj!To si kde čítala,že sa alchemilkový čaj nesmie piť počas ovulky veď je na ženské problémy a na úpravu cyklu.Ja tak viem že len počas tehotenstva sa nemá piť.
@dominika1516 alchemilkovy caj by sa nemal pit PO ovu, cize v moznom tehotenstve a potom v istom tehotenstve
@zora256 tu na modrom konikovi mi to napisali dve baby, ze ba ovulku nemam pit alchemiku ak chcem aby sa mi podarilo uchytit, lebo vraj alchemika precistuje tak preto som sa pytala ze co je na tom pravda...
@janusa_ aha takze po by sa nemal..no to uz dava zmyslel viac ako to ze pocas 😉 ... Dakujem
@dominika1516 nie jezaco😉
@dominika1516 ahojky, mala by sa piť od skončenia ms do ovulky (teda ak sa snažíte otehotnieť). podporuje rast sliznice maternice, a tá po ovulke už pomaly začína degradovať (to vtedy, ak nedôjde k oplodneniu) a odíde s ďalším krvácaním. ak k oplodneniu dôjde, tak by sa nič také strašné nestalo, kebyže ju tých pár dní po ovulácii piješ, lebo embryo je vyživované prvé tri mesiace cez žlté teliesko a nie placentou (krvou). alchemilka môže spôsobiť potrat až vo vysokom štádiu tehotenstva, ale kedy, to ti nepoviem 😉
@zelovocka jeeej dakujem za uzasny vyklad vsetkeho uplne si do slova vystihla co ma zaujimalo a nevedela som 😉 ... Ano snazime sa otehotniet a tak som si objednala femibion 800 a pit k tomu alchemikovy cajik tak ze ma to kus da dokopy aby bola kusok vacsia sanca otehotniet 😉 .. Este raz velmi pekne dakujem si zlata 🙂
@dominika1516 naozaj nemáš za čo 😉 ten Femibion má význam hlavne pre vaše budúce dieťatko 🙂 tak držím palce, nech sa zadarí.
@zelovocka 😉 dakujem a aj ja dufam ze sa zadari a bude zdravucke 😉
@miminka327 ale drží sa stále hore,jeden stupeň si myslím že nič neznamená, držím palčeky 🙂
Ahojte, čítam vás už dlhšie, ale len tento cyklus som začala merať BT, som 6 DC a už dva dni meriam. Ale ked som pozerala vaše grafy tak začínate s nízkymi teplotami a ja som včera mala 36,76 a dnes 36,9. Myslíte že to je v pohode?Ďakujem 🙂
Ahojte baby,ako sa máte 🙂 ja pomaly meram teplotu ,doužvala som clostil a zajtra idem na folikulku,teda mala som ísť dnes ale včera sme trochu ťuťu muťu a zas by ma doki sfúkol že nešetríme patróny na ovulku 😀 😀 😀
Neviete či môže clostil ovu tak ovplyvniť že by bola skôr ako obyčajne?
ja musím snažilkovanie na 2 mesiace odložiť,lebo mi vyšli zle testy s cytológie 😢 😢 😢
Ahojte dievčence 🙂 ...takže takto, dnes som bola na krv,čo chodím na kontrolu na štítku a v lekárni som si kúpila test...a skúsila spraviť a vyšiel nagatívny...tak asi nie som,aj keď dnes teplota bola 37....ale ms mám ako dostať až v sobotu,takže takto nejak ...čo hovoríte ? Na nervy totok 😵

@zora256 hihi, no keď si mala chuť, tak to je ďalší znak prebiehajúcej ovulky 😀 inak s testíkmi je to tak, že tie predpovedajú ovu vopred a tá potom prebehne do 12 až 48 hodín (väčšinou do 24 hod.) takže keď už máš také že krv v hliene a bolesti ovulačné, tak na testík je už neskoro, ten to nemusí zachytiť.
inými slovami, testuje sa vopred 😉
držím palce, nech sa ti cyklus upraví.