icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

miminka327
20. apr 2012

@magic08 to je čo zas za skatku ? luterarna faza ?...to je že kedy mám dostať ? 😀

alenitka
20. apr 2012

@magic08 no ja som uz aj minuly mesiac mala take bolesti v podbrusku par dni po ovu az do ms ... potom klud a teraz zas ... mozno nejaka cysta asi, alebo nieco co sposobuje hormanalne zmeny, lebo ja kebyze nemam mrchanu a pokles teplot tak som si ista ze som tehu. cele dni spim na nohach .. rano vstavam so zaludkom na vode... dnes som skoro letela na zachod grcat. aj muz mi stale vravi, ze niesi ty tehotna ? no ale to je nemozne. no uvidime co bude do pondelka.. a ked budu stale bolesti tak gynda to isti :( bleee .. injekcie bleeeeee ...

alena24
20. apr 2012

@magic08 ahoj prosim ta, ako si davkujes tu fytosoju ked kojis?

magic08
20. apr 2012

@miminka327 ano, to je lutealna faza, to je odo dna ovulacie do dna kym nedostanes mrchu...kolko dni to zvyknes mat?

magic08
20. apr 2012

@alenitka a nerobila si si test? skus ho dnes urobit, ak bude negativny, tak treba hladat pricinu preco ti takto je... stitna zlaza, napr.???

magic08
20. apr 2012

@alena24 ahoj, zacala som s malymi davkami od 2 DC ,teda od vcera... 2-3 DC = 2 tbl., 4-5 = 3 tbl, 6DC = 4 tbl. cize 22334
ty tiez kojis, vsak? pokial sa nemylim... chces zacat?

magic08
20. apr 2012

@alena24 uvidim ako zareagujem, ked dobre, tak na dalsi cyklus zvysim o jednu, teda na 33445, po ovu (teda, ak konecne bude) nasadim B6 a pijem alchemilku do ovu, teda kedze neviem kedy by mohla byt, tak cca 14 dni ju budem pit.

miminka327
20. apr 2012

@magic08 takže to mám 17deň .... a mrchu by som mala dostať zajtra,alebo v sobotu...toto je môj prvý graf,takže tiež som v tom neni este maximálne zbehlá 😉 🙂 ...a nemám to s čím ešte porovnať ...

alenitka
20. apr 2012

@magic08 ta stitna zlaza ma dnes napadla ... lebo mam take uzkostne stavy obcas a pocit zimy. a ten test je myslim uplna blbost, lebo teploty su doleee a mrchana bola uplne normalna - sice trochu kratsia ale rovnako bolestiva a silna .. tak asi najskor navstivim svoju obvodnu... ale pri tom pomysleni mi uz tuhne krv v zilach 🙄 🙄

magic08
20. apr 2012

@miminka327 tak skus zajtra alebo v sobotu test, drzim palce aby mrcha nedosla...

@alenitka urcite si daj urobit testy na stitnu, ono najviac problemov s cyklom je prave tam zakopany... ja si chodievam preventivne raz rocne na kontroly, ako dieta som brala lieky na stitnu, v puberte sa mi to upravilo a odvtedy nebol problem, aj toho roku sa chystam opat, naposledy boli vysledky v poriadku.

alenitka
20. apr 2012

@magic08 a to mi budu teda brat krv ? moja obvodna ci ma niekde posle ? juuuuj bojiiim ale som odhodlana ist 🙂

magic08
20. apr 2012

@alenitka no hodnoty sa zistuju s krvi, TSH, T3, T4 a mozno este nieco, ja uz si to nepamatam... ja chodim priamo za endokrinologom, tam mi vezmu krv, on so mnou prejde par otazok a potom este hmatom a ultrazvukom pozrie stitku... a ked su vysledky o.k. tak nic, ak by neboli dobre,tak by mi volali, ze treba nastavit liecbu, nech pridem...
ale kedysi, ked som este nechodila na endokrinologiu, tak som len zbehla za obvodnou, nech mi vezme krv na stitnu zlazu, ze ake su hodnoty, ze neviem ci ist na endo, alebo nie... len moja obvodacka je moja rodina, takze vzdy bez problemov vzala. neviem ako je to teraz ci musis ist pred kazdym odbornym vys. za obvodakom, alebo nie, kazdu chvilu sa to meni. No myslim, ze teraz ti uz neetreba vymenny listok... len na endokrin. je fut kopec aludi a cakacka aj cely den v cakarni, aspon u nas...

miminka327
20. apr 2012

@magic08 no takže ai takto moja 🙂 ...bola som pre malého v škole a idem na wc a príde mrcha...to cítim,taký malý krvavý výtok na nohavičkách .... 🙄 🙄 tak asi takto ☹ asi som smutná 🙂

magic08
20. apr 2012

@miminka327 tak to ma hrozne mrzi... ale hlavu hore, dalsi cyklus ideme spolu na to... ja som dnes 3 DC a mrchana po tej vyvolavacke teda riadna... 😝

miminka327
20. apr 2012

@magic08 hej,tak teda sa som zvedavá,ako nám to potom pojde....aspoň,že som nemusela ísť aj na vyvolávačku....pár krát som bola---des,akú mrchu som potom mala ! Normálne ale sa smejem,že teraz pravidelný seeex 😀 a aj menzes sa upraví 😀 ....takže teraz si budem značiť ešte do tohto grafu pokial sa poriadne nerozbehne ? 🙂

magic08
20. apr 2012

@miminka327 hej, u nas sa najviac tatik tesi zo snazilkovania... 😀 maminke sa nie vzdy chce, hlavne ked ma narocny den za sebu... 😒

magic08
20. apr 2012

@miminka327 do grafu si znac vsetko... pokial len spinis, tak si zaznas spinenie, ked zacnes krvacat tak to ti sam graf hodi ako 1 DC

miminka327
20. apr 2012

@magic08 mi hovor,ja ako na potvoru ,keď ja mám ovu dni tak ja neznááááášam ,keď sa ma niekto len chytá 😀 chápeš ? 😀 .... a vtedy sa mám snažiť...áááá 😀 sa smejem vždy s manželom na tom ....ok tak si to tam všetko napíšm , si zlatá za info 😉

magic08
20. apr 2012

@miminka327 presneeee, aj ja to mam... v ine dni, celkom v pohode a ked pride, ze by sme sa mali snazit, tak normalne robim vsetko mozne, len nie to com treba... 😀 no tento cyklus som povedala, kazdy druhy den, max. treti... raz to musi prist, zvlast ked uz nekojim tak casto ako pred mesiacom... ani mliecka uz neni tolko co bolo...

miminka327
20. apr 2012

@magic08 si ma potešila som si myslela,že som šialená 😀 😀 😀 mňa ešte vtedy aj veječníky pobolievajú...ale som sa aj rozhodla ,že po s pôjdem k doktorke na gyndu,nech ma pozrie a zistí či je všetko v poriadku 🙂 a poviem aj ,že sa snažíme...čo na to povie-snáď mi táto moja hnusná štítka dovolí mať dieťa-inak učím sa háčkovať 😀 preto také osneskorené reakcie...som z toho maďar-zatial...už som párala 10krááát 😀

vejula
20. apr 2012

@magic08
@miminka327 baby tak mna pre mrchou tyžden ale že fest bolelo brucho, neviem či vaječniky či materncia ale hlavne pri sexe. MM nemohol ani doražať lebo som tak citila celu maternicu bolavu. Možno to bol priznak ovulky ale bala som sa že som prechladena v momente ako bola ovulka tak bolesti skončili

magic08
20. apr 2012

@miminka327 mne nie je nic, len chut chyba vtedy, a pritom vsade sa pise, ze jeden z priznakov plodnosti zeny je aj jej chut "parit sa " 😀
no u mna je to asi naopak... 😀 aaaalleeeee tento cyklus sa premozeme a ideme z ostra na to... 😀 vyhlasujem utok na vajicko... 😀
inak, aj ja by som sa cchela naucit hackovat, len ako si neni casu pri malej... takze asi z toho nic, esteze nasa babka vie hackovat, tak snad nieco uhackuje... 😀

magic08
20. apr 2012

@vejula ja som ziadne bolesti ovu nikdy nemala... bud to necitim, alebo fakt nie su... esteze je hlienik, meniaci sa, ze sa viem priblizne zorientovat...

mirellka
20. apr 2012

@andyb25 nič si z toho nerob,ja som začínala merať pod pazuchou,porovnávala s teplotami báb tu a sa mi zdalo že som akási podchladená až potom som pochopila že kde si ju mám meriať 😀 😀 😀 ...robíš si graf ?

mirellka
20. apr 2012

@miminka327 nevešaj hlavu,kým mrcha nedošla treba dúfať 🙂

mirellka
20. apr 2012

@miminka327 júúúúúj do kelu ,čítam postupne čo ste písali,tak teda došla ..... ☹ sakra 😠 a ešte aj tie teplotu máš fakt vyššiu,normálne ma to štve,som ti držala palce ☹ no čo už,ideme ďalej miminka, musíme byť silné a veriť že to príde 😉 🙂

mirellka
20. apr 2012

@magic08 jeeej gratulujem k mrche 🙂

mirellka
20. apr 2012

@magic08
@vejula
@miminka327
dobrú tému rozoberáte,ja to mám cez ovu tak že niekedy až moc bolí vaječník a podráždená som,dirigujem všetkých dookola tak vieme čo sa deje ale keksík je vtedy bolestivý pre mňa,teda skôr taký nepríjemný ale aj tak ma to neodradíííííííí 😀 chceme bábo a dnes na folikulke mi dr oznámil že folikov mam toľko že môžem s nimi futbal hrať 😀 😀 😀 z toho 3 dominantné takže sa môže pritrafiť aj viac početné 😲 😲 😲 😲 on strašný ksicht,no že máme šetriť patróniky a v pondelok vtedy bude pravdepodobne ovu.Takže clostil splnil účel už len nech sa to konečne podarííííííííííí 🙂

vejula
20. apr 2012

@mirellka držim palec nech to v pondelok vyjde 🙂 😉 ale hlavne sexujte ked bude chuť, to je najlepší recept na splodenie potomka 😵

alena24
20. apr 2012

@magic08 od dalsieho cyklu skusim aj ja zacat s fytosojou, len dufam ze sa ho dockam. tiez pijem alchemilku. cykly mam priserne nepravidelne kvoli kojeniu. teraz by som mala byt 13DC ale ovulka nikde 😠 snad sa jej dockam. ja to mam o to kompikovanejsie ze muz robi v zahranici a je doma len cez vikend tak snad to nase snazenie nebude trvat roky 😅 este som sa chcela spytat, ta vyvolavacka nijak neovplyvnuje kojenie? a ako sa ti dari odstavovat dcerku? prajem veeeeeeeeeela sil a entuziazmu v snazeni 😉