V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@miminka327 ale možno je to posledná mrcha pred 9 mesačnou pauzou , tak sa s ňou pekne rozlúč že nech dá trochu pokoj 😀 😀 😀 ach veru,kedy sa konečne podarilo,už si hladkám bruško aj keď tam nič nieje v meste obzerám všetkým maminkám kočíky ...pomály si vyberám 😀 😀 už som dáka zdeformovaná 😕 😀 😀
@mirellka no ja ešte nehladkám a kočiare...to len tak poškuľujem 😀...kedˇ nejaký vidím...všetko pekne po poriadku 😉 ...nech je všetko tak,ako má byť 🙂 ...čo ešte nespíš ??? 😀 😀 ja už pôjdem 🙂 a čo malá,ako v škole ? Už jej prešlo to na figu obdobie ?Pozdravujemeee 🙂
@miminka327 obaja mi odleteli na gauči v obyvke,len pes má u nás rozum ten zaľahol do postele 😀 😀 😀 Nemala som moc času cez týždeň tak dobieham teraz študovaním MK 🙂 Malá ,už sa to zlepšilo našla som jej na hlave kliešťa,vo vlasoch v zátylku ...blééé...sme ho vytiahli no i tak sme šli k lekárke ale od vtedy je ok tak neviem či potrebovala trošku šokovú terapiu aby sa umúdrila alebo sú to predpubertálne stavy 😠
...na jednej strane si taktiež poviem že všetko má svoj čas ale podvedome je to tam stále .Ešte tento cyklus dotiahneme a pak si dáme pauzu.Myslím tak že už sa mi nechce chodiť lekárovi na folikulku a celkovo trošku vypnúť od snaženia sa už mi to brnká na nervy.
Zajtra ideme sadiť zemiaky k svokrovcom tak sa teším že mi hlavu prevetraá...Už asi buváš idem aj ja.Dobrú nocku a snažilkám pekné snažilkovanie.
@magic08 dobre ranko 🙂 tak ja pokracujem v ovulacnom maratone 🙂 v pondelok zajdem najprv ku gynde a potom aj k obvodnej. ale zistila som ze ked som si precitala priznaky stitnej zlazy tak som zastresovala .. ale ked si to tak vezmem tak vsetky okrem tej unavy mam od malicka 🙂 takze akonahle som si to prestala vcera vsugerovavat som plna energie 🙂 ale na to vysetrenie pojdem urcite...
a co sa tyka mojej ovulky a teplot, tak aj podbrusko som si prestala sledovat a uz ho zrazu necitim... ale prisla som na prevratnu vec.. zacala som papat tie lanove semienka a pit cerstvu stavu z grepoveho dzusu a tak sa mi aj ten hlien zacal tvorit viac a musim povedat ze dnes je ho asi najviac za tie dni a najviac sa podoba bielku. takze dnes este ideme nato 🙂))))
a zajtra ta teplota snad stupne 🙂
@magic08 snazim sa pridat aj grat tak snad sa to podarilo ... dnes som kuuusok stupla . dufam ze to je predzvest ovulky 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3c7626
Baby...dobré ránko....počujte 🙂 dnes teplota 37,1 😨 nechápem,ale ms nikde,ani náznak.....včera som to mala asi ,že som dole trochu mala poškrabené a s čírim výtokom na nohavičkách....tak som myslela,že to ide už ms...ale do večara úplne čisto na nohavičkách a ani dnes nič...fakt asi ešte počkám a uvdím ako to bude dˇalej 😵
@mirellka áno už som spala moja 🙂 ... no vidíš apoň pes super 😀 😀 😀 vie kde je najlepšie 😀 čóóó už kliešte-bože to je des 😠 som rada aspoň,že ste to vyrišili 😉 ! No tie predpubertálne stavy poznáááám 😀 😀 😀 ...peknú sobotu a dobre posadˇ ! Hej je to pravda treba aj oddych od vyšetrení 😉 to je jasné,ako facka !
@miminka327 a ktory si den cyklu ? robila si uz aj test ?
@alenitka hej hej písala som včera-čo a ako 🙂 ....mrkni a test som robila vo štvrtok a som dnes 33dc 🙂
@miminka327 jasne uz som si precitala 🙂 no vyzera to nadejne ... drzim vsetkych desat nech to vyjde a mrchana si da pohov 🙂 a ty mas problemy so stitnou zlazou ?
@alenitka áno moja-mám zníženú činnosť štítnej žľazy 🙂 už 5rokov 🙂 ... si zlatá,na konci mesiaca sa otestujem ešte raz...ak sa teda bt,bude držať 🙂
@alena24 ahoj, no ja som doteraz mala mrchu v celku pravidelnu, akurat ze pravdepodobne bez ovu, aj ked mi ju ff oznacil, teploty tomu velmi nenasvedcovali... tak som zvedava, ci sa nieco zmeni so sojou a alchemilkou, no pevne verim, ze ano...
nie, vyvolavacka kojenie neovplyvnuje, je to len progesteron, pokial sa nemylim, a tym ze bol anovulak, bolo ho malo, preto sa mrcha nie a nie spustit, tak mi ho doki pichol umelo a mrcha dosla na 5. den... no priserne silna... malu zatial aktivne neodstavujem, ale tym, ze som nastupila do prace a mala do jasli, tak nie je na cicke 100 x denne ako ked som bola s nou doma... takze obcas rano, nie vzdy, vzdy ked prideme domov s jasli, tak to aj 45 minut je, a vecer pred spanim... no a niekedy v noci... vaccsinou len raz... takze to nie je vela... tak sa snad coskoro podari...
baby dnes som 26 DC ... a včera a dnes ráno mi bolo fakt zle.. vstavala som okolo pol 5, kvoli dcerke - prebalovala som ju ... a musela som sa íst najest, strašne mi bolo zle.. nevolno... myslite že možem byt tehu??? podla mna to je asi moc skoro na priznaky ci nie??
ked som bola tehu prvy krat, tak sa mi objavili asi 34DC 😕 co myslíte??? vdaka 😉
@yokralovnayo kedy bolaovulka? Skus test, možno by mohol niečo ukázať ak ti je zle.
@magic08 ovu neviem... nesledujem si to zatial ... my sme sa ani nepokúšali o baby... ale mohlo sa stat... píšem si do kalendára kedy sme "to robili" a zrovna v strede cyklu 3dni po sebe... mm si dava ochranu, ale nie hned od začiatku 😎
skúsim test, ale až neskor.. ked mi to bude meškat.. neviem zas iné príznaky nemám... ale potešila by som sa 😵 😵
Ahojte dievčatá 🙂,ako ste víkendovali ? My v pohode ... nakúpili sme včera kvety na balkón , tak budem vysádzať 😀 juchúúú! Inak ide mi mrcha dnes,sa už konečne terda rozhodla,že sa rozbehne 😠 ... 4dni som si už skoro myslela,že možno aj niečo sa pridržalo,keď teplota bola stále horee,ale dnes doleee 🙂 ale aspoň vime na čom som ... graf --- http://www.womenzone.cz/uzivatelka/romoadam/gra... ....
@miminka327 ahojček,no pekne dlho jej trvalo až sa rozbehla ale aspoň sa už čoskoro teda možete opäť snažilkovať.Porovnávam tvoj grag s mojím,mala by som mať v tieto dni ovu ale teploty mám dosť nízko,dnes 36,3 ja som asi dáka podchladená 😀 😀 😀 😀 skúsim pridať graf,ešte som to nerobila ...
ahojte tak ja takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/... no neviem tie teploty mi nejak lietajú... meriam len prvý cyklus, tak sa učím 🙂
@mirellka ...no ja mám taký cyklus...prišla o jeden deň skôr,tak hneď mi do grafu hodilo,že nepravidelná 😀 😀 😀 ... no dnešný deň presedím na tróne 😀...ááách teším sa náramne 😀
@andyb25 aj ja som merala prvý cyklus....nad tebou mám graf...mrkni 🙂...dnes začínam s novým 🙂
@andyb25
@miminka327 baby ako to mám pridať,som z toho jeleň
@mirellka a ty si robis na women ???

@vejula
@mirellka
@magic08 no baby tak všetko preberieme ... inak dnes mi bolo celé doobede úúúplne zleee 🙄 🙄 fuj,neznášam tieto stavy pred ms....a aj ja som vytočená na všetko a všetkých 😀...ááách máme to ťažké my ženy....čo už ! Takže idem čakať do rána , ako budem sedieť na wc,alebo zajtra....som zvedavá kedy sa to celé rozbehne 🙂 No a teda ideme do toho spolu 😉 😵 budeme spolu kočíkovať ma Modrom Koňovi 😀 😀 😀