icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
23. apr 2012
andyb25
23. apr 2012

@mirellka 😀 , že chladná, ja som potom žhavá 😀
@miminka327 kukala som len furt neviem preč to mne tak lieta, ale ved učíme sa celý život 😉

miminka327
23. apr 2012

@mirellka ...tak ked si dáš ,že teploty a pôjdeš dole,máš tam,že sdílet .-D ...a pod tým dole bude potom ,že URL - taká skratka...to prekopči a prilep do komentu ...ja som to skúšala tiež asi 3 kráááát 😀 😀

mirellka
23. apr 2012

@andyb25
@miminka327 no nemám tam žiadnu záložku zdieľať,len propagace,facebok,iGoggle,poradňa atd ale zdieľanie tam nemám 😕 je možné že by som mala niečo zmeniť v nastaveniach?? 😨

andyb25
23. apr 2012

@mirellka neviem asi v nastaveniach má nast.menstr,kalen všem uživatelkam tak skús

andyb25
23. apr 2012

@mirellka tak ako ? potom si dáš kalendár, pod ním sú dalšie záložky tam dáš teplota a pod grafom máš zápis teplôt a vedla sdielať graf tak tam klikneš a dá Ti ten odkaz 🙂

mirellka
23. apr 2012

@andyb25 zmenila som aj nastavenia ale to zdieľať graf tam nemám alebo som tak blbá že ho nevidím a čumím na to ako teľa 😠 musím ísť dokymu na folikulku tak keď sa vráti sa mi snáď zelpší zrak a podarí sa mi to 😀

miminka327
23. apr 2012

@mirellka ale musíš to tam mať 😀 ... riadne mrkni... 😉 😉 😉 😀

andyb25
23. apr 2012

@mirellka oki bežkaj dúfam, že ťa doki poteší 😉 a potom skús znovu 🙂

mirellka
23. apr 2012

@andyb25
@miminka327
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...
baby ďakujem za radu,trvalo mi to trošku no už mi to tak nepáli ako v 20tke 😀 😀 😀
frčím dokymu mrknite zatiaľ,pa

miminka327
23. apr 2012

@mirellka no super...ide ti ovu 🙂 ...utekaaaj 😉 !

andyb25
23. apr 2012

@mirellka @miminka327 😀 šikulka, a teraz otázka pred ovu klesne teplota a potom ide hore a drží sa do mrchy prípadne tehu?

miminka327
23. apr 2012

@andyb25 áno...tak by to malo byť :- ! , alebo začne stúpať po oplodnení...vtedy začne súpať. Pred ovu klesne a potom vstúpne...vtedy by si mala byť najplodnejšia...nejakých 48hodín 😀

andyb25
23. apr 2012

@miminka327 ďakujem 😉

supi
23. apr 2012

ahojte, tak ja som s BT na tom takto...ale mam taky pocit ze ms sa blizi... ☹

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/supi/grafy?c...

simi83
23. apr 2012

ahojte mozem sa pridat ?

wolawka
23. apr 2012

@simi83 ahoj🙂 môžeš🙂 aj ked ja som sa tu pridala aa stejne len tak čítam tu baby čo majú nové... asi to snažilkovanie ja mám odložené🙂

andyb25
23. apr 2012

@simi83 určite aj som sa len nedávno 😉

mirellka
23. apr 2012

@simi83 vitaj medzi nami 🙂

mirellka
23. apr 2012

@miminka327
@andyb25 no veru nepotešil ma.Foliky prestali rásť aj sliznicu mám biednu.Som 13 DC a ani ovulku necítim. ☹
rozmýšlam že sa ani snažiť nebudeme tento cyklus aby to nedopadlo zas ako minule.Vravel že by bolo dobre počkať na ms a bud .cyklus keď bude ovu z pravého by to mohlo byť nádejnejšie....eh,do kelu 😖

andyb25
23. apr 2012

@ mirellka 😖 😒 držím palce ono to príde 😉 a na tu folikulku chodíš sama od seba či ako?

mirellka
23. apr 2012

no keď som šla dokimu s tým že už dlhšie sa naám nedarí bábo tak mi navrhol že to vieme takto odsledovať ale viem že aj baby požiadajú o to svojho lekára...

mirellka
23. apr 2012

Baby teraz taká blbá otázka,keď by sa predsa ovu podarila ja keď mi doky povedal že foliky nerastú čo bolo aj mi minulý cyklus ,vtedy mi to tiež povedal a vtedy sa tehu podarilo len to zle dopadlo .Myslíte že to môže byť dôsledok toho že to vajko je slabé ... U dokiho ma to nenapadlo sa spýtať, tak dajte prosím info čo viete,Ďakujem !

andyb25
23. apr 2012

@mirellka to bola asi odpved pre mna, ďakujem 🙂

magic08
23. apr 2012

@mirellka podla mojho nazoru ked je vajko slabe, alebo nie vhodne na oplodnenie a predsa k oplodneniu dojde, tak sa plod potrati, priroda to mudro zariadila. Ale medicina nie je este tak daleko, aby sme si dokazali tbl zabezpecit silne vajko... To by sa potom rodili len zdravucke deticky... to by bolo idealne... snad raz...

mirellka
23. apr 2012

@andyb25 ano,pre teba,som zabudla označiť,prepáč 🙂

mirellka
23. apr 2012

@magic08 ako pekne si to napísala,mam pokušenie skúsiť sanžilkovanie aj napriek tomu čo doky povedal ale asi to necháme tak aby to nedopadlo tak ako minule lebo vtedy bola ovulka aj keď doky povedal že foliky nerastú a dopadlo to zle a teraz sa to celé opakuje takže pokúšať nebudeme,počkáme na ďalší cyklus

magic08
23. apr 2012

@mirellka mudro si sa rozhodla pockat... radsej ako prekonat dalsie sklamanie... ved jeden cyklus hore dole... jar - leto je idealne na plodenie...

magic08
23. apr 2012

@supi teploty mozu este stupnut... 🙂

mirellka
23. apr 2012

@magic08 no keď počkáme tak budúce kolo bude presne 12te takže ideálne na splodenie nášho vytúženého drobčeka 😀 😀 😀 ďakujem moc za písmenka