icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

alenitka
23. apr 2012

@magic08 ahoooj tak ja mam dobreee spravy .. 1. gynda zhodnotila ze som uplne zdrava.. vsetko so mnou prebrala, tie moje bolesti v podbrusku boli vraj kvoli ovu asi .. vsetko mam priechodne ziadna cysta, sliznica pekne rastie, ze som tabulkova pacientka zdrava ako ryba. len sa netreba tolko sustredit na babo. ale poriadne ma fakt prezerala aj maternicu cez ultravzuk a akosi sa nezmienila ani o srdieckovej maternici.. ona o nej ani nevie, to mi len doktori v nemocnici vraveli ... jej som to chcela povedat ale som bola taka vytesena z vysetrenia ze som si nato nespomenula 🙂
a kukla mi aj na graf, a povedala ze podla nej bola ovu 13 DC len jedna teplota jej tam na zaciatku haprovala vyssia, a potom som doma kuk do mojho domaceho grafu a ze som si o hodinu neskor v ten den merala. tak som si ju znizila na ff a nahodilo mi ovulku hned na ten 13 DC co mi aj sedi, lebo mam cykly 27 dni presne... a ty uz asi pomaly koncis mrchanu tak nech ide do teplych krajin a ty pekne do perin s mm 🙂)))))

magic08
23. apr 2012

@mirellka velmi ti to zelam... 🙂

magic08
23. apr 2012

@alenitka no super spravicky, tak sa tesim, ze si takto dobre dopadla na vysetreni a uz len drzat palce, nech snazenie vyjde ako ma a o niekolko dni //
no ja uz dnes koncim, este posledne zaverecne ozvy zdola su, no zajtra by sme uz mohli aj nieco zriesit... zacala som tento cyklus s alchemilkou a beriem fytosoju, tak snad... u mna uz len ovu a pekna dvojfazova krivka bude uspech 😀

henca74
23. apr 2012

@andyb25 ahoj, kedy si merias bazalnu teplotu a kde?

andyb25
23. apr 2012

@henca74 ráno o 6 -tej a dolu 😎

henca74
23. apr 2012

@mirellka ahoj, tak to je blbe, ze ti prestali rast foliky ;o( nepytala si sa dr.ze preco dalej nerastu?beries aj duphaston ci len clostil?ja som dnes po 4 dnoch trosku vstala z postele, som este k.o., je mi este zle od zaludka, to z liekov, ale uz aspon trosku viacej vladzem nez len dojst na wc a spät...nikomu neprajem taku chripku, esteze maly sa z toho dostal rychle, ja to mam asi aj za neho ;o)))) neva, hlavne, ze je on ok....my vydrzime

henca74
23. apr 2012

@andyb25 neskusala si nakuknut do temy grafy BT?su tam skusene baby co ti poradia.lebo ked merias kazdy den v rovnaky cas, este predtym ako vstanes z postele, tak by si mala mat priblizne rovnake.a citala som tusim po asoon 6hodinovom spanku, lebo potom su rozdiely.skus tam popozerat, aj sa popytat, urcite ti poradia baby...

miminka327
23. apr 2012

@magic08
@mirellka
@andyb25 ...hej tiež si myslím počkaj 😉 ja tiež to nejdem siliť...,ale teplotu budem merať a aj k doktorke pôjdem aspoň,že či je všetko ok 🙂 ! Bude mááááj...tak by sme mohli rodiť,ako čerešne 😉 🙂 😀 ! Lebo potom je človek zbytočne sklamaný-pokial sa nesnažíme ešte rok a nezadarí sa,tak potom je možno na mieste aj nejaké dˇalšie vyšetrenia 🙂 😵 ...a Mirellka-skús piť čaj aj z myššieho chvosta 😉 ,ale aj alchemilku...ale myší chvost je tiež naj ! - aj posilňuje,aj na migrénu,aj na meternicu vo všeobecnosti 😉 a je aj super,kedˇ máš napríklad - mikózu 😅 ,tak keď si navaríš odvar a normálne sa nad tým naparuješ ...zo spodu-ale ! Staré-dobré-odskúšanééé 😉 😉 😉 !!! Cmuk

andyb25
23. apr 2012

@henca74 áno kukám aj tam, som tam dala aj graf, no ešte počkám pár dní a popýtam skúsených báb 😀 že prečo a ako a čo. Som začala len teraz merať tak uvidím, mám kúpené aj ovu testy tak uvidím ako to bude spolu ladiť 😉 myslím teploty a testy 😝 a Ďakujem 😉

osicka36
23. apr 2012

@miminka327 ahoj 🙂 tak, čo u teba nového 😉 ...kde je grafík, ako sú na tom teplotky 😉
..... tuším sa už ideš učiť háčkovať čiapočky pre malú princezničku 😵 .... tak dúfam, že čoskoro budeš mať aj malú modelku 🙂

miminka327
23. apr 2012

@osicka36 Ahóóój,ále nič nové...dnes som dostala mrchu 😠 ...tka čo už pokračujeme na budúce 😀 ...hej hej učím sa háčkovať...párala som asi 10krát,aby som to pochopilaaaa 😀 😀 😀,ale tak skúšam.... a tu je graf...ale minulý

osicka36
23. apr 2012

@miminka327 a grafík zostal kde 🙂
.... musím sa priznať, že aj ja by som chcela malú princezničku 😵 .... a tiež sa teším na háčkovanie a štrikovanie 😉

osicka36
23. apr 2012

@miminka327 grafík ale bol pekný 🙂 .... tak hlavné je že mávaš ovu a teplotky tiež fungujú ako majú....aj hviezdičiek je tam dosť 😀 ...len mávaš tuším dlhšiu mršku 😉 ..... ale inak to všetko vyzerá dobre ..... tak už len ten víťazný grafík zapísať 😵

miminka327
23. apr 2012

@osicka36 hej,vieš háčkovať ??? ak áno mám veľa otázok 😀 😀 ...tiež sa mi ten grafík páčil 😀 ... nech by to bolo čokoľvek-hlavne nech sme všetci zdraví...áno mávam ja veru takýto dhší cyklus,ale hlavne,že mávam...písali sme úlohy,tak preto tak neskôr odpisujem a teraz pôjdem na združenie 😀...tak zatial ahóóój

lenkacka
23. apr 2012

Ahojte babenky!! Tak aj ja sa k Vám pripájam - pomaly "začíname" pracovať na druhom dieťatku.Prvé sa podarilo hneď,tak uvidíme ako to bude teraz.

magic08
23. apr 2012

@lenkacka ahoj, vitaj medzi nami... 😀 zelam ti nech sa aj druhe podari na prvy sup... 😀

lenkacka
23. apr 2012

@magic08 ďakujem pekne a samozrejme aj Váááám veľa šťastia.A Vy sa už dlho snažíte?

magic08
23. apr 2012

@lenkacka od decembra sme zacali...

lenkacka
23. apr 2012

@magic08 tak Vám držím silno palce,aby sa to čo skoro podariloooo.

mirellka
23. apr 2012

@magic08 Ďakujem moja,len som v pomykove,začala som špiniť tak do hneda,dúfam že je to ovu špinenie,hlava bolí júj všetko mi je. je to normálne či mám zas hľadať za tým niečo ???

mirellka
23. apr 2012

@magic08 skoré uzdravenie želám,detičky choroby lepšie lepšie zvládajú ešte ty sa doliečiš a šup šup do snažilkovania 😉

mirellka
23. apr 2012

@magic08 ups som sa pomýlila to malo byť pre hencu74 prepáč

mirellka
23. apr 2012

@henca74 brala som len clostil , konzultovali sme len že ľavý funguje len slabo a že sa opakuje to isté ako minule,nechal mi clostil aby som aj ďalší cyklus brala a uvidíme ako to pôjde z pravého,pak mi chce zvýšiť dávkovanie clost.Len nechápem teraz to špinenie,bolí ma tekvica ...na to že mi vravel že foliky nerastú aby som mala teraz ovu ??? no nechápem,som síce 13 DC a nemávam takýmto výtok 😨 uf,čo je to zas za záhadu?

mirellka
23. apr 2012

@miminka327 myší chvost je tiež na sliznicu?

miminka327
23. apr 2012

@mirellka je na všelico je vhodný pri ženských ťažkostiach, pri menštruácii, v období klimaktéria a zápaloch maternice. Je odporúčaný v tehotenstve, po pôrode na zotavenie organizmu a pri poruchách látkovej výmeny.Tiež keď máš kŕče pri menštruácii,alebo kedˇ sú aj vetry zastavené,moja starká mala ísť dávnejšie na opreráciu,mala miomy a je tiež taká bylinkárka-tak pila tento čaj...aj 2litre za deň a ver či never,celkom sa jej to stratilo 😉 ! A zas alchemilka je tiež keď máš silnú ms,a piješ to...sťahuje maternicu a keď ju piješ aspoň1-2týždne pred ms...určite dostaneš presne na čas 🙂

mirellka
23. apr 2012

@miminka327 neznášam bylinkové čaje ale premôžem sa 😒 Mám skôr opačný problém s tou sliznicou,mám ju nízku a menzes ked je ovu z ľavého vždy mešká a je slabá...

magic08
24. apr 2012

@lenkacka dakujem

@mirellka podla mna je to ovu spinenie, ved by to aj sedelo, nie?

mirellka
24. apr 2012

@magic08 myslím že áno,dnes je už ok...aspoň zatiaľ...podľa výpočtu to ovu špinenie sedí len ma zmiatlo že mám ovu keď doky včera vravel že foliky sú nerastú tak som myslela že ovu bude neskôr....

magic08
24. apr 2012

@mirellka zaujimave, a mozno foliky dorastli... alebo nejde o ovu, len spinenie, kvoli nedostatku hormonov... aj to by mohlo byt