icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

henca74
25. apr 2012

@andyb25 podla mna zbytocne budes minat dnes dalsi ovu test, ked si mala len slabeho dusika.ktory DC si?podla mna staci ked si zajtra urobis...setri si na ozaj plodne dni ;o)))))

lenn1101
25. apr 2012

@sandraaaaa Tak v lekárni mi odporučila Acidofolan.....obsahuje to aj železo aj vitamín B.....stojí cca 5 e...
Držím pršteky 🙂

miminka327
25. apr 2012

@andyb25
@mirellka
@osicka36 a proste všetky snžilky 🙂 ... no mám sa fajne,môj graf je teraz normiš 😀,lebo mam dni-teplota 36,6 už tri dni,ale to je normálne pokial mi neskončí. Inak dnes budem na prášky,synko môj išiel dnes na prvý veľký výlet do Nitry na muzikál 😀 😀 ,verím,že im tam všetko dobre dopadne,tak idem upratovať,aby som si zamestnala myseľ niečím iným 🙂 a začína pekné počasie,tak verím,že bude aj naás dobre vplývať ...bokávam 😎 😀 😉 😵

andyb25
25. apr 2012

@henca74 som 12 DC a brucho ma už začína viacej pobolievať, a ďakujem za radu tak testnem až zas zajtra 😀

henca74
25. apr 2012

@andyb25 testuje sa medzi 10.00 - 20.00 a tak ako si pisala 2 hodiny predtym nepit.a podla druhu testu pozri na kolko sekund treba test ponorit.ja mam tiez tie lacne a som spokojna...kupovala som ich na mmb tusim po 0,30 eur/ks

zora256
25. apr 2012

Ahojte!
Aj mňa poboliea bruško od 11dc a teraz už mám 19dc,tak neviem pondelok som objednaná k ženskému,tento pondelok mi vzali výter,tak uvidím,že čo povie,ožno som len podchladla,mala som aj výtoky a teraz akoby len sem-tam trošku.A aj prsníky mám len trošilinku akési citlivejšie,nie ako keď som čakala malého,možno len kvôli tomu,že sa blíži ms.:-/Už som vás dávno čítala,lebo vposlednom čase akosi sem nechodím,stále niečo upratujem,len aby som nemyslala,na ďalšie bábo,keďže by mi to bolo skoro,hoc aj mama brata čakala už vtomto mojom mesiaci,keď sa to tak vezme😀,nuž ale ja sa chcem naplno venovať obom,a to by malý musel mať aspoň 2roky a nie 1,5roka,lebo tak by nám to vyšlo ak by som teraz bola tehu:-/,ach neviem ani sama čo chcem,len to viem že chcem ešte dievčičku,hoc bysom sa tešila aj chapčeku,keby bolo,len aby dolo aj druhé bábo,ok🙂
Ako sa máte?Ak sú nové tehulky gratulujem🙂
A snažilkám veľa šťastia,aby sa vám zrodil zázrak života pod vašimi srdiečkami🙂

andyb25
25. apr 2012

@henca74 no ale na tých mojich nie je napísane že kolko sa majú len že ponorte do moču, je to v Aj ale dala som si to preložiť 🙂 a výsledok treba odčítať do 10 minut. Ja to tam mám asi 10-15 sekund, tak to bolo minule na inom teste.... tak zajtra testnem po 10 tej 😎

henca74
25. apr 2012

@andyb25 ja mam na 15sekund...skus si sledovat aj hlien, lebo len podla grafu zistis az po ovulke, ze si ju mala.pri pozitivnom teste mas zase ovulku az o 12-48hodin, takze najlepsie je sledovat viacej priznakov...a este aj tak ovulka vobec nemusi byt, tak ako to bolo u mna a bolesti som mala dost velke, aj ovu testy pozitivne...jedine podla teplot vies ci vajko naozaj prasklo a bola ovu.

andyb25
25. apr 2012

@henca74 tak aj teba beriem do kruhu mojich radcov 😉 hlien sledujem tiež, ešte nie je ten pravý..... čiže ak teploty vyletia hore tak prasklo.... Si niekedy pripadám jak nenormálna ale čo narobím radšej sa pýtam, a vy baby mi poradíte, tak sa teším 😉

ja.nu.la
25. apr 2012

Tak už chápem prečo voláte menzes MRCHOU!!! Zas ma tento mesiac otravuje!!!! Škoda :(

henca74
25. apr 2012

@andyb25 aj ja sa len ucim, citam temy, zistujem...este pred 2mesiacmi som ani nevedela co je ovu ;o)))) to nase telo je cela veda...po ovu musis mat teploty hore,a nie len jeden den.a teploty musia byt vyssie, nez predovulacne.skusala si v grafoch BT napisat priamo lauritke?co som citala, tak je super kocka a kazdemu poradi...

andyb25
25. apr 2012

@henca74 skúšala aj mirellka a miminka 327 mi to poradili, ale nejak som neuspela, len som to neadresovala na konkrétny nick. Však počkám, je to prvý cyklus čo meriam a tak. Ja sa tiež len učím, vela vecí som tiež nevedela aj napriek tomu že už mám syna..... aj stará som dosť..... 😀 😀 😀

henca74
25. apr 2012

@andyb25 na co by sa clovek zbytocne pozoroval, ked nie je dovod, no nie?aj ja mam 4 rocneho a rockov este trosku viac nez ty;o))))) a pri nom som nemala ani net, tak som ani nic nevedela...niekedy, ked clovek velmi zistuje a sleduje dlhu dobu tak uz to posobi na hlavu ;o)))) niekedy je sladka nevedomost vyhodou, clovek nestresuje...neporovnava sa s inymi a nenahovara si priznaky, ktore nie su...mat taky zdravy rozum a odstup je super, vtedy cloveku net aj pomoze, lebo je tu veeeela informacii

andyb25
25. apr 2012

@henca74 presne ako hovoríš som z toho šiši a hlavne aj tá psychika robí vela. Ani ja som vtedy nemala net a dodnes tvrdím, že ako dobre mi bolo. ..

sandraaaaa
25. apr 2012

@lenn1101 tak dakujem pekne v lekárni sa na to opýtam... A tebe želám krásne tehulkovanie... 🙂

lenn1101
25. apr 2012

Babenky....iba jednú radu......Nezaťažujte sa ovulačnými testami, ani grafmi....milujte sa kedy máte chuť, nemyslíte na to....ono to príde keď to má prísť...Myslím, že tie grafy, testy Vašej psychike veľmi neprospejú....stále počítať, merať 😉 😉 Ja som to nikdy nepraktizovala a vyšlo to 🙂 🙂
Veď ani naše babky, prababky ani len netušili čo sú ovulačné testy, meranie bazálnej teploty a mali po 10 detí 😀
Môj názor...držím Vám pršteky aby to vyšlo 😉

lenn1101
25. apr 2012

@sandraaaaa Ďakujem krásne.... 🙂 🙂 Držím pršteky aby sa to podarilo čo najskôr 😉

cillamilla11
25. apr 2012

podla ovu testu od dnes mam ovulaciu .na 14 DC chcem sa spytat dokedy budem ,,plodna,, ? a dnes treba mat pohlavny styk ked sa snazime? alebo zajtra ? do kolko dni mozem este otehotniet ked nahodou nebudem moct byt s partnerom este dnes alebo zajtra ? :/som v tomto debillll

henca74
25. apr 2012

@andyb25 psychicka pohoda musi byt, clovek sa nemoze upnut na este nesplodene dietatko a nemysliet na nic ine...je super uz mat dieta a hlavne ked je praca a nie je cas cely den na to mysliet.ja si myslim, ze je fajn spoznat telo, odsledovat si ho 3-4 mesiace, ked nie je ziaden problem, tak to nechat na prirodu.ale v dnesnej dobe je vela parov, ktore maju problemy a aj vek po 30-tke nie je plusom...a stracat cas, ked napriklad nue je vobec ovulka sa mi zda zbytocny, potom je aj to sklamanie, ze nedari sa a ono sa pritom nema co...myslim ked nie je vajko.takze merat, testovat a sledovat nejaku dobu je celkom fajn...a je to na kazdom ako sa rozhodne

andyb25
26. apr 2012
osicka36
26. apr 2012

@miminka327 časom si zvykneš, že tvoj synček už nepotrebuje stále ochranné krídla mamičky 🙂 .... takže je čas na bábinko, nech sa máš o koho naplno starať 😀

mirellka
26. apr 2012

@andyb25 no ja som ti toho moc neporadila,ešte sa len učím 😀 😀 i ked tiež jedno neplánované dieťa mám Bohu Vďaka zaň 🙂 no pred 8 rokmi moje telo bolo mladšie 😀 😀

wolawka
26. apr 2012

@zora256 ahoj🙂
ako krásne si to napísala🙂 inak úplne Ti rozumiem,snažím sa i ja všeličo robiť,len nemyslieť na druhé bábo,ktoré by som velmi chcela,ale toho môjho zaujíma len náš finančný stav :-/ aach jaj.... neviem akou cestou sa mám vlastne dať,predsalen tie biologické hodiny nezastavím...
Tak daj vedieť ako si dopadla a ako sa Ti darí🙂

vejula
26. apr 2012

ahojte kočky ako sa mate? Nejaka nova tehulka?

sandraaaaa
26. apr 2012

@wolawka ahojjj tak ako čítam tak si ešte vo fáze rozhodovania.

andyb25
26. apr 2012

@mirellka tak to ani ja nechápem, môžno niekto bude vedieť 😉

sabaka
26. apr 2012

@mirellka ahoj snazite dalej, vsak? 🙂 to je dobre. pozrela som tvoj graf, hm, riadna dilema. jedine co mi napada je, ze ovu este nebola a ten pokles dnes moze znamenat pokles pred ovu - bt zvykne niekedy takto klesnut tesne pred ovu. potom vystupi nahor a uz sa tam drzi. u mna klesla bt napr.21.4 a potom vystupila hore http://www.womenzone.cz/uzivatelka/sabaka/grafy... uvidis, ako bude zajtra, podla mna teplota vystupi smerom nahor

supi
26. apr 2012

@mirellka podla mna z toho bude predsalen ovu...?????

supi
26. apr 2012

Ahojte 🙂 ,
tak si predstavte ten moj pokrok, dnes som 27 DC a ja som este ani raz netestovala 😀 😀 😀