icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
30. apr 2012

@andyb25 superko takže ovu bola 🙂 držím palčeky nech nasledujúci testík je tehu s // 😀
ja som už ovu netestovala nebolo kedy no graf mám celkom zaujímavý 😀 😀 😀

miminka327
30. apr 2012

@mirellka 😀 😀 😀 dobrééééé moja 😉 !

mirellka
30. apr 2012
mirellka
30. apr 2012

@miminka327 a ty ako, mrcha už odišla?

henca74
30. apr 2012

@andyb25 no vyzera to nadejne, drzim palceky, nech ti teplotka stuuuupa

miminka327
30. apr 2012

@mirellka áno moja,včera 🙂 tak idem sledovať 😀 sa !!! A ty si ktorý dc ?

andyb25
30. apr 2012

@henca74 Ďakujem dúfam, že bude 🙂 už len vydržať 😀 a Ty ako?

henca74
30. apr 2012

@andyb25 ja som este chora, este poriadne kaslem a smrkam... ovulku som kvoli chripke ani nemala;o((( aj keby hej, comu teploty vobec nenasvedcuju, tak som bola rada, ze som dosla na wecko a spät do postele. vo stvrtok idem ku dr.pre duphaston, v nedelu by mala dojst mrcha, tak neviem ci mi aj nepichne vyvolavacku, ked som nemala ovu, tak nech zase necakam 73dni.inak po fytosoji som mala neskutocne veeeeela plodneho hlienu...

henca74
30. apr 2012

@mirellka pozerala si si tie anovulacne grafy na ff?a co ovu testik?nejaka zmena?

mirellka
30. apr 2012

@henca74 pozerala som su take kostbate ako moj graf i ked teraz je teplota nizsie par dni ale mozno bude anovulak,ovu test som cez vikend nerobila,skusim dnes 🙂

andyb25
30. apr 2012

@henca74 jóóój, tak sa rýchlo uzdrav, nejak mi to ušlo že si chorá. ☹ No teraz už len čakať - Ty na mrchu nech môžeš začať odznova a ja nech teplotky stúpajú 🙂 tak uvidíme 😉

andyb25
30. apr 2012

@mirellka ahoj, máš ten graf teda pekný ako ja na začiatku si to nazvala "výšivkou" 😀 tak nech mrcha rýchlo dorazí nech sa môžete snažiť naostro 😉

mirellka
30. apr 2012

@andyb25 juuj nech sa tvoje slova naplnia,tento cyklus maximalna pohl.zdrzanlivost,az sa bojime vrznnut si a este ked ovu nieje potvrdena tak dufam ze sa to uz nejak pohne do predu 🙂 Strasneeee 😀 Idem s dcerkou na ockovanie proti kliestom mame boja 😖 pekny dnicek babule a piste nech mam co vecer citat 🙂

henca74
30. apr 2012

@andyb25 dakujem, uvidim co mi povie dr.vo stvrtok, ze ako to vyzera...vsetko je tak ako ma byt a nikdy nie tak ako si to clovek planuje.takze pohodicka ;o)))

zora256
30. apr 2012

Ahojte baby!Tak ja som nečakane ale plánovane,keďže sme sa chceli začať predcalen snažiť otehotnela pravdepodobne je to 3 týždeň,u lekára sme spravili test,ktorý po 3 dňoch po oplodnení ukáže //,nuž nepodarilo sa mi ho odfotiť,ktvôli blesku:-/Ale nevadí,len dúfam,že všetko bude,ok,moc sa tešíme,až nato,že som len mm,mame a krsnej povedala svokre až v júli na deň 1 narodenín malého povieme,lebo je moc klebetná😀
Tak vravím baby netreba naň myslieť,zas sa tak podarilo,a príslovie sa potvrdilo,aj napriek PCO 😀 ,keďže malý sa podaril na 4 rok snaženia a liečenia toto sa podarilo hne´d po vysadení Hak🙂
Držkám palčeky snažilky a všetko dobré tehulkám,prajem🙂

zora256
30. apr 2012

@wolawka Vidíš,mne 1 sexík pred ms čo spravilo?Ostala som zneho tehu a potom sme mali už po tom špinení,len tento mesiac a to som už bola tehu,po ms sme nemali, a ms som mala 6,4 a sex až 26 a 29 apríla,nuž a ja som špinila od 16 apríla do 19-tého trošičku ako pri ovulke,nuž a to sa mi už zahniezďovalo.Tak stačí aj jeden sexík za mesiac😀DD.Len aby si tvoj mužík aj sám pomáhal aby boli aspoň 3 dňové k sexíku🙂Držkám palčeky 😉

henca74
30. apr 2012

@zora256 jeeej gratulujem... asi najlepsie je snažiť sa nesnažiť 😀 😀 😀 drzim palce aby ste boli ok a uspesne tehulkovanie 😉 😉 😉

zora256
30. apr 2012

@henca74 Ahoj!
Ďakujem 😉 .Asi tak,je to nuž vmojom prípade,určite,je najlepšie sa nesnažiť 😀 .Tak dúfam,že bude všetko ok,a najme aby ma obchádzala nevoľnosť 😔 ,lebo do synového 1 rôčika svokrovcom nechceme ešte prezradiť,malo by to byť prekvapenie,na jeho narodeninách 😵

supi
30. apr 2012

@zora256 jej tak gratululujem. A zaroven aj dakujem ze si mi pomohla (aj ked mozno nevedomky) vyriesit moju dilemu... takze ak dorazi mrcha, nasadzujem Hak na 3 mesiace...

zora256
30. apr 2012

@supi Ahoj!
Držkám palčeky aby sa aj u vás skoro po vysadení podarilo miminko 😵 .Ja som pred prvým roky brala a preto sa mi ani nedarilo po vysadení až vyše 3 roky otehotnieť,nuž teraz som brala asi 6-7 mesiacov hneď po ukončení dojčenia a po mesiaci som otehotnela 😀 ,hoci som to vôbec nečakala,keďže som mala ešte v septembri na preventívnej PCO.

mirellka
30. apr 2012

@zora256 jej ,úžasné prekvapenie,gratulujem a želám krásne tehulkovanie,konečne nejaká tehulkovská správa 🙂

zora256
30. apr 2012

@mirellka Ďakujem,veru bolo prekvapenia ako aj pri prvom,až nato,že sním som šla už z domu s pozitívnymi testmi,a toto som sa priamo od lekára dozvedela😀Prajem vám skoré priradenie sa k tehulkám🙂

henca74
1. máj 2012

@andyb25 suuuuper, ide to spravnym smerom 😀 😀 😀 😀

mirellka
1. máj 2012

@zora256 Ďakujeme pekne,držím palce nech ste zdraví a budeme sa snažiť vás čoskoro nasledovať 😉 😀

mirellka
1. máj 2012

@andyb25 pekne,pekneeee držím palčeky 😉 🙂

henca74
1. máj 2012

@mirellka ako ste vcera prezili ockovanie?

mirellka
1. máj 2012

@henca74 ale úplne v pohode,viac bolo strachu ako bolesti,nakoniec šla ako hrdinka z ambulancie tak som bola rada 🙂 U nás nieje veľa kliešťov ale malá cez prázdniny chodí k babke do Topoľčian a tam ich je hodne,tak sme to poriešili takto...o mesiac nás čaká ďalšia

henca74
1. máj 2012

@mirellka u nas uz pred mesiacom som nasla pesovi kliesta 😠 😠 😠 nastastie este len liezol, nestihol sa pricucnut. a to je ake ockovanie proti encefalitide a borelioze?

monulik23
1. máj 2012

Ahojte kočeny. Chcem sa Vás opýtať, či ste otehotneli aj počas neplodných dní. Lebo sa s priateľom snažíme už 5 mesiacou a ešte stále nič. Keby ste boli, také dobré a napísali mi pár rád. Veľmi pekne ďakujem dopredu.