V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@mirellka si zlatá, 😀 áno viem čítam aj grafy bt. Ale zas to nevadí 😖 tento cyklus, hlavne nech je ten ďalší !!!!! 😉 či? Ako ms mám dostať až 12.5 prsia ma bolia už dva dni, normálne som si včera musela dať "podperu" bez kostíc, ale od prvého tehu to mávam normálne ( keď som otehu s malým tak vtedy ma prsia boleli prvý raz v živote) a sem tam brucho pichne, hlienik krémový....
@andyb25 jasné,len si mlátim hlavu že už takmer rok sa snažíme a ja som nebola schopná do teraz si riadne merať BT.Až teraz prvýkrát a popritom to nieje nič časovo náročné,vrrr tak sa zlostím na seba vrrr 😀
nie 12.5 už nemáš dostať 😀 až o 9 mesiacov 😉 juuj dúfam že ti to vyjde,vždy je to krásna motivácia snažiť sa ďalej. Kedy plánuješ skúsiť tehu test?
Baby keby som si neviedla poctivejšie na womenzone ms kalendár tak ani neviem,že 3.4 po ms som mala sexík a 16.4.som špinila takže vtedy muselo dôjsť k oplodneniu😀,čiže 2 týždne a 4dni pravdepodobne,nuž a na sone uvidím presnejšie 😉 Takže som v 3 týždni ako som si aj myslela🙂
Ahojte kočky 🙂 ...čo máte nové ? Čítam to tu...len sa pekne snažte aj my sa snažíme 😀 ...graf http://www.womenzone.cz/uzivatelka/romoadam/gra... 🙂
@miminka327 ďakujeme 🙂 a držíme palce 😉
@andyb25 ja tiež všetkým 😉 !
@andyb25 to by bolo super,keby sa ti stále drží horééééééé 😉 !!!!
@miminka327 uvidíme...povedal slepý..... 😀 ale jasné že to by bolo super, ale ešte sa neteším radšej 😖
@andyb25 veď jasnééé,plne chápem 😉 !!!
@andyb25 @mirellka tak som dnes bola u dr., som trosku sklamana, mala vela ludi, tak asi nemala velmi cas sa mi povenovat.dostala som duphaston na 3 mesiace, v nedelu by som mala dostat mrchu, ked ju nedostanem, tak mam cakat 3 tyzdne a az tak ist na vyvolavacku.dufam, ze dojde nacas, lebo to by bol dalsi strateny mesiac ;o((( clostil zatial nic, az po tych 3 mesiacoch, minule mi vravela inak.a duphaston mam brat 11-25 DC, co je blbost, lebo zastavi ovulku...asi si ho dam az na 16 den po ovulke...tak neviem, idem este na tu fytosoju a uvidime...
@andyb25 ja som pozerala temy co su tu na konikovi aj inde ohladom duphastonu, on je na upravu cyklu a aj na udrzanie tehu.je to vlastne progesteron.do ovu mas vyssi estrogen a aby bola ovu, tak sa musi znizit estrogen a zvysit progesteron a aby fungovalo zlte teliesko je potrebny progesteron.aj aby mrcha dosla.preto pri anovulakoch meska mrcha, je malo progesteronu.a kockam co chcu otehu, tak im dali od 16DC.tak este postudujem, mam cas do mrchy...ale keby som ho zacala brat od 11DC, tak sa mi zastavi dozrievanie folikul a ovu nebude.
@henca74 fúha, ešte že máme ten MK ja som zistila a stále zisťujem kolko vecí ani netuším. Tak daj aj na rady báb, ono to nie je nič moc keď lekár nemá na pacienta čas. Ja som v posledných rokoch chodila na gyndu tak raz do roka na preventívku a to som sa radšej objednala na čas a v pohode sa mi venovala, ale v podstate sme ani nič neriešili.... 😎 . Ale po lekároch behám často, lebo som po NCMP(mozgová príhoda) ale to tu nechcem zatial moc riešiť.... 😉 . Takže s úsmevom do nového cyklu a duphaston až po ovu 😉
@miminka327 jeee ja že si sa už stratila 🙂 ja po starom čakám na ovulku ak vôbec bude alebo lepšie povedané na mrsku no nejak hluchota u mňa po oboch smeroch 😠 😀
@mirellka aleeee...veď uvidíš,čo ak ako...máš pocit,že nebudeš mať ovu ?
@miminka327 noooo asi som v prechode 😀 😀 😀 😀
ale čo ja viem,nalievam sa alchemilkou uz asi piaty deň tak cítim akosi maternicu ale dáke ovu niššššššt 😠 ešte aj teploty lietajú ako na kolotoči no kto sa má v tom vyznať , už len čakám na mrchu či už ovu bude alebo nie 😀 😀
@mirellka teraz som brala fytosoju, len skoda, ze som mala tu chripku, lebo ani neviem ci bola ovu, lebo som nemerala bt kym som mala horucky.ale teraz ma pobolievaju vajecniky, tak neviem ci to bliziaca sa mrcha alebo zeby posunuta ovu.teploty nasvedcuju skor mrche...cajik si davaj az od 1DC.tebe by mal dat doky duphaston, on je aj na nizku sliznicu, ked beries clostil, zvyknu ich davat spolu.lebo sa nema kde vajko zavrtat...
@henca74 Co sa tyka nizkeho progesteronu, dolezite je, aby bol Duphaston nasadeny az po ovulacii, inak ju zablokuje a cyklus je anovulacny. Alebo je mozne skusit miesto Duphastonu Sarapis, http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-... - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle. V mnohych pripadoch dokazal nahradit Duphaston. Okrem toho materska kasicka ma velmi priaznive ucinky aj v suvislosti s imunitou...
Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
Drzim vam palce, verim, ze sanca otehotniet a zbavit sa vytokov tu urcite je, ak by ste mali akekolvek otazky, ozvite sa...
Pekne dni
@henca74 toto som našla v jednej diskusiia je to tam presne ako ty si písala s tým duphasonom ...
ved ako tak študujem tak si začínam myslieť že taktiež mám málo progesteronu ,hmm ,no teraz ked prídem k dokimu tak sa budeme mať o čom rozprávať aspň by mi mohol konečne spraviť HP....Čajik som myslela že kým ovu nebola že môžem ,či radšej nie?
@mirellka že v prechodeeeeeee 😀 😀 😀 ....inak aj ja si tak niekedy pripadám...keď mám dostať ms...ma zalieva teploooo,niekedy by som najradšej behala holá 😀 😀 ja tiež popíjam...ale ja viac menej furt 😀 uz niekoľko rokov 😀 ...kedže sme také zelinkárky s mamčou 🙂
@miminka327 no a tak môžem ten čajik piť naďalej či mám ozaj prestať a začať od nového cyklu ? ja neznášam bylinkové čaje ale keď to má pomôcť tak prekonávam sa 😎 😀
@mirellka veď mala by si ho piť až po ms...nie? či po ovu ? .... podľa mna sa ti nič nestane keď budeš naďalej piť až po ms 😉 !

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...