V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@barushkaaam tak to malo ale byt. sa o tom nerozpravalo. teraz je to proste normalne v takom mladom veku... ja viem, dedko chcel byt asi zaujimavy... a mal asi aj on chut 😝 😀
@zuzananina jaaaj toto poznam tiez...ja mam najlepsie kamarata, ktory je homosexual...a podla nasej susedy, ktora o jeho orientacii samozrejme nevie, tak podla nej spolu spavame...sice neviem, ako by to bolo mozne, ked jeho zenske nezaujimaju, ale budiz. 😀 a ked u nas dlho nebol....ja som doma dlho nebola, potom bol on chory...tak som sa dopocula, ze sme sa rozisli....teeeeda ja s niekym chodim, potom sa s nim rozidem ani o tom neviem, hamba mi 😀
@bambi2 vsak som aj mala sto chuti mu povedat, co dedusko zavidite? 😀 ale hovorim si, kaslem na to....ale je zaujimave, ze niektory stary ludia su ok, v pohode s nimi pokecam, co nove a niektory su taaak strasne zatrpknuty 😠 a potom klebetami nicia zivot inym 😠
@zuzananina to ma mrzí ☹ silno držím palčeky a veľmi ti to prajem, aby to do tretice vyšlo
@kemonka dakujem velmi pekne a hadam do tretice bude vsetko OK
@barushkaaam tak veru aj ja si to hovorim chlapa nemam doma a ja si inych taham do bytu....🙂 ale tak vzdy vtom panelaku sa musi niekto taky njst to by nebolo ono
@zuzananina aspon sa mame na co zabavat, no nie? oky, idem uz dneska off, som straaasne unavena, dobru noc 🙂
@barushkaaam dobru nocku aj tebe ved aj ja už idem... mam toho dnes tiez už dosť..... papa 🙂
@zuzananina jaj som sa dobre zasmiala, veru klebety sú klebety, no čo už s takými ľudmi, čo nemajú vlastné problémy, musia si niečo vymyslieť nie? 😠
ja tu pobehujem, hore dole, pozerám akurát "modré z neba" joj to je neskutočná relácia, pobehujem tu s vreckovkami stále ☹ kolko je trápenia na svete, ani sa mi nechce sťažovať, keď vidím že moje problémy sú oproti iným nič 😔
@kemonka dobre ranko presne tak aj ja som pozrala Modre z neba a tiež si velakrat poviem naše problémy to su malichernosti oproti tym ake maju tam..... vela krat si pri tom poplacem a aj deti to radi kukaju ty ani spat nchodia pokial nevidia aspon jeden pribeh
@zuzananina tvoja suseda je naozaj mimoriadne "citlivá" osoba, no hrozné. takto prísť "potešiť" človeka. na jej mieste o tom svojom tehotenstve ani nemuknem, veď to pre niekoho, kto práve prišiel o mimčo, nie je potecha počuť, že niekto iný si už pomaly pripravuje kočík....
@zuzananina tak to bolo riadne bezcitne mna by sa to určite tiež dotklo kebyže som bola na tvojom mieste ☹ , na druhej strane ona bola neskutočne šťastna ale nemusela ti to takto hrôzostrašne povedať, najlepšie by bolo keby ti to zatiaľ vôbec nehovorila 😒
@barushkaaam
@bambi2 tiež si nemyslím, že sa za éry našich rodičov a starých rodičov sexovalo až po svadbe... práveže sa mi zdá, že spolu vtedy ľudia boli spolu (chodili) omnoho kratšie pred svadbou, pár mesiacov, a už boli svadboné prípravy, a koľkokrát už s bábätkom v brušku.
a s tými klebetami máte pravdu, tiež si pamätám na svoju prvú lásku - to sme mali asi 14, posledný ročník na ZŠ, nepadla ani pusa, len sme sa vodili za ručičky - aj to na ihrisku, kde sme boli len naša parta, a aj tak, keď som prišla domov, tak už u nás boli dve staršie susedy rozprávať mamine, že "čo robím na ihrisku". no sranda. vtedy ešte nefrčali telenovely, teraz už babky žijú týmito juhoamerickými či tureckými príbehami lásky, nemusia špehovať decká druhých ľudí.
Baby, mám jednu otázku na Vás 🙂 chcem sa spýtať, lebo si nie som celkom istá, že keď mám pred menštruáciou tak dva dni špinenie, kedy sa ráta prvý deň menštruácie..diky za odpoveď 🙂
@marecek1 tak, tak....tiez si myslim, ze predtym bolo kooooopec svatieb, ktore sa proste museli konat a hotovo...
ach marecek ja mam od dneska rana taku depku ze az ☹ tak dufam, ze u vam doma je rano lepsie...
@barushkaaam jeeeej to je krasne 🙂 môj mangelko tiež stale rieši ake to bude ked budem tehu, minule si pozeral kočiky na internete že za ake ceny ich majú 😀 😀 , ja si taketo veci radšej ešte nemrkam aby som potom náhodou nebola sklamaná. Inak ja som vymyslela ako by som mu to povedala.. kupila by som take malinke topanočky a položila by som ich na chodbu k jeho topankam , a len by som povedala že už k nam prišiel najvzácnejší hosť 😀 😀 čo ty nato? Bolo by to super nie? A tie reči okolo toho že 20-tky su prespanky tiež neriešim ved oni nepoznaju pozadie ich situacie, čo ak sa ľubia už niekoľko rokov a chceli svoju lasku už len spečatiť, a tie reči že dnes je moderné rodiť po 30-tke je riadny drisť. Ako každa žena to ma v sebe ine, niektora by baby mala najradšej už v 23 😀 😀 ako ja a niektora možno až po 40-tke. Ale je to každeho osobna vec ako sa rozhodne . Ja mam v rodine momentlane 2 detičky jedno ma 1,5 mesiaca a druhe ma 3 mesiace takže ked ideme na navštevu niekedy si tak v podvedomí predstavujem ake by to bolo kebyže to je už moje .. už mi asi šibe z toho všetkeho nemysliš? 😀
pekne ranko
baby ja som zacala vcera s alchemilkou a zacala som spinit.. to je normalne?? to sa cisti maternica este ci ako??
@barushkaaam dnes ráno bolo celkom fajn.... manžel sa chystá na dva dni do Tatier na služobku, tak sme boli ráno ešte všetci traja spolu, tak sa drobec hneď pýtal, "maminka, čo je dnes? sobota?", lebo väčšinou cez týždeň chodí jeden z nás skôr do práce, druhý vezie malého do škôlky, takže spolu vstávame cez týždeň málokedy, väčšinou len cez ten víkend. no keby už tá sobota bola... tento týždeň je taký náročný a tak strašne sa vlečie...
ja som mala takú depku v pondelok večer, ale sme sa boli s manželom prejsť, sadnúť si na kávu, malého sme mali u mojej maminy, tak sme pokecali, ... depka zmizla na chvíľu.
@marecek1 ja mam depku z toho, ze jedna kamoska mi povedala, ze ked zena spontanne potrati, tak sa kazde dalsie tehu berie ako rizikove...ze budem musiet brat lieky a chodit castejsie na sono...strasne sa bojim, ze sa to nepodari, alebo sa zas zopakuje, co tu uz raz bolo ☹ mam z toho teraz uplnu depku a revem tu ako male decko ☹
@barushkaaam neboj... nic si z toho nerob... vobec nemysli na take veci.. mysli pozitivne... 🙂

@barushkaaam
@bambi2 baby my byvame na dedine v novych bytovkach a sme tu len sam mlade rodiny a jednu susedu tu mame co vie o vsetkych.... ja sa vzdy smejem stoho ona vie proste o vsetkom raz dosiel kamarat na nastevu aj s bratom ku nam a priatel bol v praci ake halo tu narobila ze si chlapov vodim do bytu ked nieje Mirko doma.... my sme sa len nad tym zasmialy ako niekto vie roznasat klepy len co s okna vidi.....