V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka joj tak sa liecte kocky, aby ste boli zdravucke ...Dakujem, aj ja dufam ze to je dobre znamenie ...Doktorovi mam volat v prvy den mrchy a dohodneme sa kedy pridem, ale vychadza to ze ovu budem mat tesne pred vianocami tak potom pojdem, ovsem ak ju dostanem 😉 😎 😀 CO by som fakt nemusela .. a ty ako pokracujes v snazeni??
@bambi2 ja som sa snazila, ale dneska rano sa to nejako pokaslalo....revem tu teraz ako male decko, ze ja urcite nebudem mat deti ☹
@barushkaaam len sa vyplac,ulavi sa ti... a neries to co ti povedala kamoska, ono to tak nemusi vobec byt... mysli pozitivne, to pomaha!!!!
@barushkaaam neboj, určite ešte detičky mať budeš. to, že sa vám tento prvýkrát prihodila táto smutná vec, neznamená, že nebudeš tehotná druhýkrát a už úspešne.
@alyce Ahoj nhoo vcera vecer ked sme boli v Tescu ma tak riadne zacalo pobolievat podbrusko, ze som si normalne musela cupnut a sem tam ma potom riadne pichlo, nechapem too .. Fakt neviem, mrchu mam mat 8-9-teho, a takto skoro ma nezvyklo pobolievat.. neviem, ale ziadny hnedy vytok ako pri uhniezdovani zvykne byt som nespozorovala ..
@marecek1
@vardzikova baby presne tak ja som potom prerevala este pol dna... bola som statsna ze prisiel priatel domovaj ked len na noc ale aspon bo som bola cele poobedie v epke stoho aj ked dosla kamaratka ku mne hned videla na mne ze nieco sa deje a ked som jej to povedala ostala v soku.... a ked to už zmohlo aj priatela ked som snim volala a ona ho chcla k telefonu a takto to oznamila jemu ze ma novinku a dobru spravu tak aj ten osta v soku stoho ze musel odstavit kamion a ukludnit sa už ked chlapa to takto zmohlo je co povedať... a to vie ze babo je vytuzene u nas a hlavne priatelove ten strasne tuzi po babetku
@barushkaaam moja neboj sa plac pomoze aj ja mam take dni este stale..... a neboj deticky budu a nie len jedno este aj dve budes mať.... ja som sa tiez takto bala po prvom potrate a bojim sa aj teraz ale chceme to skusit a budeme skusat veru
@zuzananina mne sa zdalo, ze uz som z najhorsieho vonku. Su dni, kedy som ok, smejem sa....a potom pride malilinkaty podnet...fotka z ultrazvuku, maminka s bruskom, vidim tehu knizku alebo kocik a znova do toho spadnem.....ked som v cakarni u dokiho cakala na prehliadku po druhom kyrete tak to jedna mamicka drzala v ruke prave tehu knizku a druha vychadzala z ordinacie s takym tipujem 5 mesacnym bruskom....ach jaaaj ako by som chcela aj ja...
ale som sebec...vobec sa nepytam, co ty....priatel este stale prec? moj dojde zajtra vecer az....konecne po tyzdni 🙂
@barushkaaam tak ja no dnes nejaky divny den mam tiez od rana musim zamestnat mysel nejak ale nedari sa.... a priatel ten este v nemecku je a ak sa podarí tak zajtra vecer pridde domov už sa neviem dockat ked je doma tak je to jednoduchsie nemam cas na to tak myslieť...... a akurat sa dozvedam ze dalsia holka matya77 s juloviek prisla o babo je to nespravodlive ☹
@zuzananina jezis, tak to mi je strasne luto....je som poprosila o vymazanie z tej temy, lebo mi to nerobilo dobre, tak vobec neviem, co je s ostantymi babenkami ☹
a ako dlho bude doma? cely vikend? ja idem v sobotu s kamoskou von, musim sa ist trosku vyvetrat a tiez prestat rozmyslat...tak spolu moc nebudeme ☹ ja mam 10.12. prvy predtermin z jednej skusky a potom idem domov a uvidime sa az 23., budeme sviatkovat spolocne s mojimi rodicmi...prvy krat 🙂 a na Silvestra ideme zase k nemu na Sumavu...a co tvoje plany? 🙂
@barushkaaam tak ani ja niesom v tej teme ale sem tam sme si napisali spolu IP.Je to velmi smutne veru .Tak ten moj ak pride zajtra tak do pondelka rana bude doma. Deti idu k tatičkovy tak my budeme sami cely vikend ale ideme na Púchovske trhy v sobotu kuknuť ked budeme sami doma..... a sviatky spolocne doma a ku mojim rodicom do Partizánskeho pojdeme asi tak 26.12 az a silvestra asi s kamarátmi strávime a deti si chcu zobrať moji rodicia tak len my dvaja ale to sa ešte uvidi co bude.....ale zatial len tak nejak t mame rozplanovane len u nas sa strasne menia plany
@zuzananina jeeej takze na Silvestra bude romantikus vo dvojke, no pekne 😉
inak furt mi neda pokoj ten dalsi potrat v nasej byvalej skupine....ja som predtym bola asi strasne naivna, ale fakt som si myslela, ze skoro kazde tehotenstvo sa konci porodom....a ze spontanny potrat sice je, ale strasne strasne malinko pripadov...a teraz ked kukam na to...ach jaj ☹
@barushkaaam no ano po 9 rokoch na silvestra bez deti aj sa tesim ale aj si myslim ze budu chybať mi.... tak to iste naivna som bola aj ja a ze sa to mne nemoze stat ked dve tehotenstav mala uplne v pohode... ako kukam je toho neurekom ako v nemocke mi povedala sestricka kedysi s 10 potratou bolo 8 umelých a len 2 spontanné a teraz je to opak umele su pomaly ani není
@zuzananina na mna boli sestricky az na dve vynimky z nemocke strasne mile...aj ja ostatne pacientky mi ubezpecovali, ze este budem mat urcite deti...lebo sme sa vecer u telky rozpravali, preco sme tam kazda a ja som sa im tam rozplakala....
je strasne, ze jej sa to uz stalo 2 krat...a vlastne aj tebe....moc vas baby obdivujem, ako sa drzite 🙂

@vardzikova to s tými topánočkami je super nápad 🙂 🙂 🙂