V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@chcememimi vraj nevideli nic, ani my sme to nechapali...chlapcek ma uz 5 rockov... po porode ku nej museli dat psychiatra, neukazali jej hned mimi, nikto jej nic nepovedal, najprv ju na to pripravovali...ale kazda mamina by uz tusila, ze nieco nie je v poriadku, mala cisarak, lebo ked ju hospitalizovali 2 tyzdne pred porodom, tak zistili, ze mimi nie je ok...ziaden rodic nechce postihnute dieta, takze je lepsie ked sa to vyriesi este v brusku, ked je nejaky problem, vacsinou si to telo samo zariadi...
@henca74 no tak to je síla, dokážu si představit jak jí bylo, jen proto, že mám syna a tohle bych asi jen tak nerozdýchala...naštěstí je zdravý jako rybička...jen nás trápí laryngitida 😒 a ty se snažíš o miminko?
@chcememimi ja mam 4 rocneho chlapceka, nemam robotu, mam uz pokrocilejsi vek 😀 😀 😀 tak sme sa rozhodli, ze by sme aj chceli druhe, ked sa podari... 😉
@henca74 a jak dlouho se o mim snažíte?
@chcememimi som ti pisala, pred 2 mesiacmi ale mavam anovulaky... ☹
@henca74 hlava děravá 😅 a k lékaří s tím jdeš? nejsem si jistá zda jsi to psala 🤐
@chcememimi bola som u dr. teraz mi na upravu cyklu nasadila duphaston... a potommi chce po 3 mesiacoch dat clostil, tak ja som si nasadila teraz tu fytosoju, to je jak clostil, ale prirodne.skoda stratit 3 mesiace, no nie? 😉 hlavne nech je ovu, lebo dovtedy to nema vyznam...
@henca74 to je pravda i za ty tří měsíce se může zadařit, já si myslím, že ty léky co ti dala, ti pomohou v kombinaci se sojou 🙂 ja si na to naordinovala ten femigard, hodně ženských ho chválí 🙂 po měsíci braní hned otěhotněly 🙂
@chcememimi a ktory DC si teraz?
@henca74 4DC 🙂 tak jsem zvědavá kdy proběhne ovu a zda vůbec 😒
@chcememimi a mala si anovulaky?
@henca74 jj měla kvůli pravému vaječníku....něco mi zanedbali při slepáku a mám tam stále srůsty 😒
čaute baby, ako po víkende ? Ja sa zatial držím 24 DC ešte štyri dni.....no neviem včera som si spravila zvyšný ovu test a bol negatívny...... 😖 ( to len preto lebo niektoré baby mali pozitiv ak boli tehu......brucho ma pobolieva pár dní a prsia už týždeň 😒 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/...
@zora256 Ďakujeme 😉 Ďieťatko je dar ,čím dlhšie sa snažíme tým viac si to uvedomujem...len nechápem prečo práve mamička ktorá v kočíku natlačené 2 deti,2 špinavo oblečené,neumyté pobehujúce okolo nej a ďalšie v bruchu...prečo práve taká mamička,čo po deťoch len vrieska,posiela ich žobrať aby mala za čo fajčiť a piť ma šťastie byť obdarovaná až toľkrokrát 😕 uf ťažkaá úvaha na pondelkové ráno
@andyb25 fuuu a to keď uvidíš dnes graf 😀 😀 😀 Jasné,čakám na ňu každú chvíľu,ráno špinenie začalo teraz zas prestalo no snáď sa do zajtra rozbehne to bude presne 28 DC ako swiss time 😀
teplotka sa drží tak treba veriť, 😉 Keď som malú čakala tak ma brucho bolelo ako PMS dosť dlho,stále som čakala mrchu ani ma nenapadlo že môžem byť tehu bo test neukázal // až niekedy po 3 týždňoch meškania 😀 😀
@mirellka a ty si myslis, ze take zeny riesia ako otehu???vobec nie, napr. ciganky maju sex minimalne kazdy den, to sa raz pytali cigana ci vie, ze co je antikoncepcia, ze on ide kazdy den naostro a nebude nic pouzivat.oni nemaju stres, nepozoruju sa a pravdepodobnost na otehu maju 100 percent.kolko je neplodnych ciganok?
@andyb25 neviem pozriet tvoj grafik, blbne mi mobil, ale ked si hore je to super.este je skoro na testovanie, ked si mala nedavno uhniezdenie, tak este mas nizke hcg...trpezlivost, ked tam maju byt // tak tam budu.ked ti nedojde mrcha, tak testni na den matiek, co ty na to????drzim palceky
@henca74 ďakujeeeem, hej držím sa stále hore 🙂 , ale neviem mám taký čudný pocit, ale tehu test som stále nekúpila aby som sa nesklamala keďže je ešte skoro. Musím vydržať do víkendu a ak do soboty nedorazí tak kupujem a v nedelu testnem 😀 Ty to by bolo že deň matiek 😉 Ale obávam sa aby nedošla skôr..... 😒
@andyb25 @mirellka ved oni pravidelne utekaju z porodnice, ani 4 dni tam nevydrzia, utekaju za svojim ciganom...nema problem tam nechat decko, ved doma ich ma dalsich minimalne 5.a aby dostali porodne, tak si pride po decko cigan.a vsetci su spokojni.ja ked som rodila, tak sa toto stalo.izbu som mala vedla ciganok, oni su take drze, ze priamo na izbe fajcia,vsetko cez kupelnu prislo do nasej, my sme boli take zafajcene smradlave, stazovali sme sa a odpoved bola, ze si s nimi nevedia rady...tak my sme tam kvoli nim trpeli a oni si dalej kurili...
@henca74 so počula že u nás sa ich na porodnici normálne boja,že si nič neprinesú so sebou a všetko im musia dať a správajú sa tak ako si opísala tvoj zážitok.To je sila že si chceš vychutnať prvé dni s miminkom pre ktoré pripravuješ všetko čistučké,voňavučké a znepríjemňuje ti to takáto osoba,vrr...

@henca74 až po porodu? to to neviděli na utz? to je mi strašně líto!