V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@barushkaaam o je to tazsie ako prvy krat to ano ale tak keby som nemala takeho partnera ako mam tak to asi horsie znasam.... on mi dost pomaha a aj ma vie podrzat vo vsetkom.... ale je to stale tazke a viem ze aj to bude este..... ale do tretice hadam bude dobre len strach je stale.... ja sa rozplacem a vzdy vecer ked ostanem sama... dost mi pomajha aj kamaratka tu co byva poddomnou ona ma takeho 4 mesacneho maleho vlsatne mnam vychadzal termin po roku rovnako🙂 ale som si myslela ze mi nebude robit dobre ked budem toho maleho vidiet ale tak nejak mi to pomaha prekonat tie dni ..... ale ked som bola u nasich cez vikend prisla tam sesternica s Mesacnym babom a to som nemohla musela som odist s izby a vyrevať sa
@bambi2 tak to poteši aj ja som mala take v pondelok prekvapenie jedna kamaratka co sa zdravime ale moc nenastevujeme ma prisla pozriet co by som nikdy necakala... velmi to poteši take milé prekvapenie
@bambi2 to je fakt zlate 🙂
@zuzananina chapem ta, ze teraz nemozes vidiet babenka. Ja som bola v cakarni, jedna mamicka tam mala tehu knizku a jedna akurat vychadzala s bruskom, tak som sa rozplakala ☹
@barushkaaam a ja ked som bola u dr. tak tam behali same tehotne... hrozny pocit... 😖 ☹ 😢
@barushkaaam tak to ano je to bolestive
@zuzananina tak to ho uplne chapem aj moj mangelko už veeeľmi by chcel , niekdy by som povedala že ešte viac ako ja a to je už čo povedať 😀
@vardzikova tak aj u nas to je tak ale tak uvidime ako to bude.... zajtra sa aj tesim ale aj bojim ist k DR. že čo mi povie
@zuzananina tak mne môj doky povedal že som zdravučka akurat mi robi ten profil ako sa to povie ... no neviem ale toto mi robí , ale aj tak som niekde čítala že zdravá žena by mala tak do pol roka byť tehu tak som zvedava ako sa to podari nam 😀 dufam že čo najskôr 😎
@vardzikova tak to ano drzim palceky no nam prvy krat sa podarilo hned necakane ale to aj skoncilo rychlo a druhy krat po roku skoro... tak teraz som dost zvedava ao to bude chceme si dat spravit genetiku ale obaja bo už dva rat potratila a predtym ziadne problemy som nemala.......
@zuzananina ja som si dala urobit ten jonasov vypocet, este ho ale nemam.. nejako im to trva... ale som zvedava, lebo som si pocitala podla efemeridov tak mi to vychadza uplne inak... na 18 decembra a podla jon. metody na 3.. lenze, toho 18 je skoro polka mojho cyklu, takze pocitam, ze by to vtedy mohlo klapnut... 🙂
@bambi2 tak veru ja som si to nedala ja si pockam na genetiku aj ta vela vie povedat co a ako
@zuzananina a kedy idete na tie testy??
@zuzananina a načo je dobre si urobiť tu genetiku?
@bambi2
no zajtra uvidim na kedy to vybavím
@vardzikova ono moze byt ze sa napr. neudrzi jeden druh pohlavia... ze moze vynosit napr. iba chlapcov. a ak je to zena, tak potrati... ale mna by zaujimalo ako to v tomto pripade riesia... 😕
a mna ide roztrhat, cakam maily a nic nechodi... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ]
@bambi2 no tak to by zaujimalo aj mna, a ja som zasa veľmi nepochopila načo je dobry ten hormonalny profil čo mi pritom dokažu zistiť , ?
@vardzikova fuha to ti neviem povedat... s tym skusenosti nemam a dufam, ze ani nebudem mat... ja chcem otehotnet aj bez toho 😀
@vardzikova tak tam sa da zistiť aj skryte problemy bud u jedneho alebo druheho ale to sa väčšinu robi co viem az po druhom potrate
@zuzananina a tvoj priatel ma spermie vsetko v poriadku??
@bambi2 tak ma to v poriadku ked bol ale aj to sa bude robit opakovane ze by sa to malo kazde tri mesiace
@zuzananina kazde 3 mesiace???? to je nejako vela, nie?!! 😒
@bambi2 no aj mne sa to zda veru ale tak nam povedali..... ale nechodi na to pravidelne ako otehotniet mozem zak to je v pohode povedali tam nieje problem len problem je to udrzat v tele to babo tie prve esiace ze tam bude chyba niekde inde schovana
@zuzananina no ved to potom nema vyznam u neho robit kazde 3 mesiace... tak potom je chyba v tebe??
@bambi2 no moze aj v nom podla genetiky sa zisti kto ja alebo on len nejde doktorom nejak do hlavy ze pri prvych dvoch som nemala ziadne problemy s byvalim muzom a terz s priatelom hej.... no uvidime
@zuzananina ved to je divne... no ja som zvedava co zistia...

baby niekto zvonil a ja ze to baliky... a to jedna mamicka zo skolky kde chodi mala s jej dvojickami mi priniesla kvety.. som jej min tyzden odvolala stretko u mna lebo som utekala dr. vo stvrtok som jej hovorila co je vo veci... som ostala ako omamena... 😵 zlata... 🙂