V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@mirkapb http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...
trošku pokles dnes,no uvidíme čo bude ďalej 🙂
a Ďakujeme za maličkú,teda veľkú 🙂
@miminka327 Ďakujeme odovzdám prianie 😉 🙂
no zase som sa splašila a urobila som test.Ešte ani v lekárni nemali mamatest,tak som vzala rapid.No jasné,že tam nič nebolo ☹ .Keby som aspoň do rána počkala,...ale nie,ja som trúba.Ešte to skúsim cez víkend a ak ani vtedy nič,tak už budem iba čakať či mrcha príde alebo nie
@palencarova baby co pisu na konikovi, tak s tymi rapidmi niesu spokojne...aky si mala 10-tkovy?
nejaký classic .Ani sa už nepamätám aky test som si robila pri malej,ale to by mi už ukázalo na hocičom,lebo som si ho robila až keď mi 3 t.meškali
@palencarova na krabicke mas napisane ci 10 alebo 25, citlivost 10 ti skor nieco ukaze...25 sa neoplati kupovat
@henca74 ale, ale !!!!! 😀 Takto to ale nepôjde 😉 . Večer si daj pripomienku, nech nezabudneš 😉 ja ho síce pijem len tretí deň, ale poctivo, včera mi ale miminka poradila, nech si kúpim sypanú alchemiku, len som sa do lekárne nedostala 😒 , ale tak mám tú sáčkovú a pijem poctivo, dnes už ju mám za sebou a celkom mi aj chutííí 😀
@henca74
je tam 10,ale to je asi tým že je priskoro 😒
baby mozem sa pridat?? dnes som 22DC a na nohav. sa mi objavil trošku hnedastý výtok... inak MS dostavam pravidelne 28-29 dc ... ale bolo toho máličko.. zatial.. myslite že može ist o uhniezdenie?? 22DC?? posledny styk bol 15DC... vdaka za odpoved 🙂
@lienkasophie ahoj a meras si BT?
@lienkasophie a kedy bola ovu?
@palencarova ahoj, podľa mňa je ešte skoro na test, ved si písala, myslím, že ste sa snažili minulý týždeň 8-13.5, a to ešte neni ani od toho prvého dátumu 10 dní, ak vtedy bola ovulka. Tak ešte chvíľu počkaj a potom určite nájdeš na teste vytúžené // 🙂

@wolawka no, uz to tak vyzera, ze asi ano... kupila som vcera mamatest cestou z prace, ze urobim test v piatok, no nedalo mi a vyskusala som hned ako som domov dosla... no v soku som doteraz, este stale som to nerozdychala... skusim este testnut v piatok - sobotu, az vtedy zacnem tomu verit...
moja dakujem krasne, si zlata... kedy planujes testovat? ako si vlastne daleko?