icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

magic08
16. máj 2012

@wolawka no, uz to tak vyzera, ze asi ano... kupila som vcera mamatest cestou z prace, ze urobim test v piatok, no nedalo mi a vyskusala som hned ako som domov dosla... no v soku som doteraz, este stale som to nerozdychala... skusim este testnut v piatok - sobotu, az vtedy zacnem tomu verit...
moja dakujem krasne, si zlata... kedy planujes testovat? ako si vlastne daleko?

silvuskaa
16. máj 2012

@wolawka my zeny musime zvladnut vsetko, vies co mi hlavne pomaha? to ze mam uz jedneho drobca, to mi dodava straaasne moc sily 🙂

mirellka
16. máj 2012

@mirkapb http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...
trošku pokles dnes,no uvidíme čo bude ďalej 🙂
a Ďakujeme za maličkú,teda veľkú 🙂

magic08
16. máj 2012

@zora256 dakujem pekne... 🙂

mirellka
16. máj 2012

@zora256 poslala som ti Správičku neviem či tu môžem písať takééé 😉

mirellka
16. máj 2012

@miminka327 Ďakujeme odovzdám prianie 😉 🙂

wolawka
16. máj 2012

@magic08 ja nebudem testovať 🙂 boli sme spolu v sobotu,takže by bolo aj tak skoro testovať aa už som sa tolko otestovala že už toho mám dosť 🙂 určite daj vedieť,ako sa Ti darí a aj tak pevne verím,že je to tam :D

wolawka
16. máj 2012

@silvuskaa ano,máš pravdu,tiež mám doma dcérku trojročnú a tá mi dáva každým dnom velkú silu,takže som šťastná už len preto,že ju mám! 🙂

magic08
16. máj 2012

@wolawka takze cakas na mrchu, ktora nepride... 😎
urcite dam vediet ako sa mame... pokial ma od vas nevyhodite, tak sem zavitam rada... 😉 😉 😉

wolawka
16. máj 2012

@magic08 ale prestan,kto by Ta vyhadzoval? 😀 ja teda určite nie🙂 kolko má Tvoje dieťatko rokov? tuším si spomínala že máš dieťa,že? chlapca? či?
a ja čakám mrchu vždy,radšej ju budem čakať než dúfať 🙂

henca74
16. máj 2012

@andyb25 ja dufam, ze okolo 12-14 dna bude ovu...

andyb25
16. máj 2012

@henca74 tak to ma asi predbehneš 😉 ja som mala minulý mesiac až cca15-16 DC i keď príznaky už od 12 DC

henca74
16. máj 2012

@mirellka a vies co, teba ta tetuska liecitelka dostala do psychickej pohody ;o))), povedala ti dobru spravu, ty si sa uvolnila a verim, ze veeeelmi skoro budes mat // ale na tehu teste.vidis, aj tvoj sen ti to povedal ;o) a 8-rocnej princeznicke vsetko najlepsie

palencarova
16. máj 2012

no zase som sa splašila a urobila som test.Ešte ani v lekárni nemali mamatest,tak som vzala rapid.No jasné,že tam nič nebolo ☹ .Keby som aspoň do rána počkala,...ale nie,ja som trúba.Ešte to skúsim cez víkend a ak ani vtedy nič,tak už budem iba čakať či mrcha príde alebo nie

henca74
16. máj 2012

@andyb25 joooj to sa este uvidi, ze ci vobec bude a kedy...vraj po soji je ovulka do 10 dni od zaciatku uzivania...od kedy meram bt, t.j.februara, som ovulku nemala ;o(((

henca74
16. máj 2012

@palencarova baby co pisu na konikovi, tak s tymi rapidmi niesu spokojne...aky si mala 10-tkovy?

henca74
16. máj 2012

@mirkapb ake mavas dlhe cykly?

andyb25
16. máj 2012

@henca74 jasné že bude 😉 ved si to napísala, že po sóji do desať dní - tak ešte štyri vydrž 😉

palencarova
16. máj 2012

nejaký classic .Ani sa už nepamätám aky test som si robila pri malej,ale to by mi už ukázalo na hocičom,lebo som si ho robila až keď mi 3 t.meškali

henca74
16. máj 2012

@andyb25 az od 3dc sa berie...teraz nejako flakam ten caj, aj vcera som na neho zabudla, dnes rano zase nic...vecer si dam...

henca74
16. máj 2012

@palencarova na krabicke mas napisane ci 10 alebo 25, citlivost 10 ti skor nieco ukaze...25 sa neoplati kupovat

andyb25
16. máj 2012

@henca74 ale, ale !!!!! 😀 Takto to ale nepôjde 😉 . Večer si daj pripomienku, nech nezabudneš 😉 ja ho síce pijem len tretí deň, ale poctivo, včera mi ale miminka poradila, nech si kúpim sypanú alchemiku, len som sa do lekárne nedostala 😒 , ale tak mám tú sáčkovú a pijem poctivo, dnes už ju mám za sebou a celkom mi aj chutííí 😀

palencarova
16. máj 2012

@henca74
je tam 10,ale to je asi tým že je priskoro 😒

lienkasophie
16. máj 2012

baby mozem sa pridat?? dnes som 22DC a na nohav. sa mi objavil trošku hnedastý výtok... inak MS dostavam pravidelne 28-29 dc ... ale bolo toho máličko.. zatial.. myslite že može ist o uhniezdenie?? 22DC?? posledny styk bol 15DC... vdaka za odpoved 🙂

henca74
16. máj 2012

@lienkasophie ahoj a meras si BT?

magic08
16. máj 2012

@wolawka dakujem, tak teda, sem rada pridem... 🙂 nie, mam dcerka, v aprili mala 2 rocky... uz chodi do jasli, no teraz sme boli doma 2 tyzdne, anginusme mali... no zajtra nastupuje do jasli po vyse 2 tyzdnoch doma, tak som zvedava, ci nebude zase plac...

magic08
16. máj 2012

@henca74
@andyb25 baabyyy, ja som brala soju tento cyklus, zacala som od 2 DC a ovu bola az na 18 DC, aj s bolestami a krasnym hlienikom... takze nie vzdy je po soji ovu do 10 dni... netreba sa toho drzat...

magic08
16. máj 2012

@lienkasophie a kedy bola ovu?

henca74
16. máj 2012

@magic08 jasne,meram teplotku, takze uvidime...mam aj testiky.ja som citila minuly mesiac od 11 dna, ale bola som chora...teraz to moze byt inak...co povedal mangel na prekvapko???

mirkapb
16. máj 2012

@palencarova ahoj, podľa mňa je ešte skoro na test, ved si písala, myslím, že ste sa snažili minulý týždeň 8-13.5, a to ešte neni ani od toho prvého dátumu 10 dní, ak vtedy bola ovulka. Tak ešte chvíľu počkaj a potom určite nájdeš na teste vytúžené // 🙂