icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

andyb25
23. máj 2012

@mirellka ja viem, že bude, už začínam trošku cítiť brucho aj dúšik je na teste. a Ty si teda dobre pochodila, žiadne cysty, tak potom fakt mrchu čakáš o tých 9 mesiacov...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉

magic08
23. máj 2012

@mirellka tešiiiiiiiiim, zatial opatrne.... 😀 😀 😀
uz sa ale tiez tesim na tvoj testik... 😉 😉 😉

alenitka
23. máj 2012

@mirellka takze ja takto pekne 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3c7626 drzim palce na zajtra rano nech zosilneje ciarocka ...

mirellka
23. máj 2012

@magic08 aj ja sa teším len neviem kedy bude tak krásne pozitívny ako tvoj 😀 😖 😀

mirellka
23. máj 2012

@alenitka pekne,pekne len tak ďalej 🙂 🙂 neviem aká bude zajtra čiaročka dnes je slabšia ako včera 😠 vrrrrr

magic08
23. máj 2012

@mirellka jak kedy.... ved tento cyklus!!! 😀

henca74
23. máj 2012

@mirellka no tak to si na dobrej ceste....este par dni a budeme sa tesiiiiiit ;o)

julinka88
23. máj 2012

ahojte babulky tak vidím že sa tu črtajú aj nejaké tehulky????držím palčeky ...ja mám akurát ovu tak sa snažime tak uvidíme asi takto.... 😀

mirkapb
23. máj 2012

ahojte, aj ja vyšívam, ale ja vyšívam rada, ale len krížiky 😀 . Už mám ale trochu bielkového hlienu a aj čiaročka na ovu teste je silnejšia ako včera, ale od pozitívneho testu má ešte ďaleko.
http://www.fertilityfriend.com/home/3ba26f

mirkapb
23. máj 2012

@magic08 super, super a ešte raz super. A čo už bolo vidieť u dr.?

mirkapb
23. máj 2012

@mirellka dobre, že sa cysty nespravili a aj, že je sliznica vysokánska. Verím, že sa dočkáš // už tento cyklus 🙂

henca74
23. máj 2012

@mirkapb ved to su vysoke tatry ;o)))) tak nakoniec budeme mat vsetky tri spolu ovu, myslim s andyb25 ;o)

ostenka
23. máj 2012

@henca74
ahojcek,
tak uz som si ten spominany teplomer kupila,ale musim povedat ze to bola dost fuska,lebo som ho nasla asi az v piatej lekarni... ale podarilo sa a mozem zacat a kombinovat s ovu testami...som velmi zvedava co z toho vzide🙂

supi
23. máj 2012

Ahojte, tak ja som na tom takto...http://www.womenzone.cz/uzivatelka/supi/grafy?c...
myslite ze to mozem povazovat za ovu???????? 😕 😕

henca74
23. máj 2012

@ostenka takze zacinas od zajtra?kde si budes zapisovat?

henca74
23. máj 2012

@supi to este nevies, teplotky sa musia drzat aspon 3dni hore a musia byt vyssie ako predovulacne....takze uvidis o par dni...mala si aj hlien,ovu bolesti, testis?

ostenka
23. máj 2012

@henca74
no pokusim sa🙂) zapisovat budem asi na Woman Zone. a asi aj do svojho diariku🙂 len neviem ako sa mi bude darit to dodrzíavat cez vikend, kedze asi budem merat rano o siestej🙂

andyb25
23. máj 2012

@ostenka neboj aj víkend zmákneš 🙂 cinkne budík, zmeriaš, a spíš ďalej 😀

henca74
23. máj 2012

@ostenka a nechces radsej na fertilityfriend?tam ti zaznaci aj ovu, ale je to anglicky...ked nieco nebudes vediet, tak ti baby v grafy BT pomozu alebo magic08 tu u nas...baby to chvalili, tak aj ja tam zapisujem ;o)

ostenka
23. máj 2012

@henca74
mozem skusit, prave to pozeram. anglictina by snad nemala byt problem.. len si to musim dobre prestudovat, aby som cosi nezblbla...

ostenka
23. máj 2012

@andyb25
no ja zmaknem, len ci bude mat aj moja polovicka pochopenie pre tieto budicky cez vikend🙂

henca74
24. máj 2012

@ostenka prihlasis sa tam a prvy mesiac ms vip zadarmo...zacinas od 1dc, ked zaznacis ku datumu mrchu, tak ti zacne cyklus...ktory dc si?

andyb25
24. máj 2012

@miminka327 @henca74 @magic08 @mirellka @mirkapb @zora256 ahojte, vonku je už 21 stupňou 😀
tak dnes opäť trošku výstup teploty, ale ked pozerám minulý mesiac stále sú predovulačné 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/...

magic08
24. máj 2012

@mirkapb doki povedal, ze je to velmi male tehotenstvo, no videl gestacny vacok vaginalnym utz... mam prist o 2 tt na lacno, pozrie utz, ako sa mame, a ked bude vsetko v poraidku rovno mi vezmu krv na odbery... 😀 tak snad bude vsetko o.k.

ostenka
24. máj 2012

@henca74
uz som sa tam prihlasila. za to sa teda neskor plati? dnes som 25DC..

henca74
24. máj 2012

@ostenka neplati sa ...len to vip ked chces, tam si potom vies este nejake grafy robit a ine veci...ale ten zaklad co je bezplatne ti uplne staci...ked chces, tak si tam mozes spätne doplnit tento cyklus a ked ti dojde mrcha, tak ti zacne dalsi cyklus...

henca74
24. máj 2012

@andyb25 u nas uz lialo, ale vonku je dusno, pomracene...mna zacinaju boliet vajecniky, dnes skusim test...

mirkapb
24. máj 2012

@magic08 tak za tie dva týždne už bude isto aj srdiečko 🙂

andyb25
24. máj 2012

@henca74 no tu u nás sa začína predierať slnko, ale tiež je dusno ☹ , no mňa včera trošku na teste slbulinký dúšik, tak tiež uvidím dnes 😀 A odkial vlastne si? Ak to nie je tajomstvo 😉