icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

henca74
24. máj 2012

@mirellka @andyb25 a nechcete si aj vy robit grafy na ff?je to prehladnejsie, aj ovu ti zaznaci...

andyb25
24. máj 2012

@mirellka ďakujem o 11 testím, tak snáď tam bude niečo viac.... 😀 A ty si ešte doma? Šup vetrať hlavu v záhradke, aj ja by som šla, ale nemám záhradku 😎

mirellka
24. máj 2012

@henca74 nie to nemám nejak výrazne síce týždeň pred mrchou som na ne citlivjšia aj trošku podrastú aspoň na pár dní 😀 😀 😀 ale nič také sa nedeje u mňa zatiaľ 😉 🙂

andyb25
24. máj 2012

@henca74 no ja neviem po anglicky ani mäkké f, to ma odrádza...... 😖 a zas byť zaregistrovaná neviem kde všade ma neláka, aj tak mám niekedy chaos s tých hesliel a prihl.mien

henca74
24. máj 2012

@andyb25 ved to, ja nad tym rozmyslam...neurobime si?

andyb25
24. máj 2012

@henca74 ak vieš ako na to tak kludne, 😉

mirellka
24. máj 2012

@andyb25 držím palec k čiaročkám,už idééém tedááá no nieje to moja záhradka ale svokrina 😀 😀 😀 no dnes nieje doma len treba priesady zasaduť a pak ma čaká menšia vinica to sa jednému z dediny o to staráme bo on nemá na to čas keďže je z BA a domček majú ako víkendovú chatu tak si tak pomáhame na vzájom,babule tak veľa zdaru pri testovaní a pekný dníček želám ...ahojte 🙂

henca74
24. máj 2012

@andyb25 nie je to zlozite a je to prehladnejsie...magic08 je uz skusena, urcite by ti poradila ;o)

henca74
24. máj 2012

@mirellka tak len sa zatial setri...neprepracuj sa... ;o)

lenkacka
24. máj 2012

Ahojte babenky!! Tak aj my sa druhý mesiac snažíme o druhé dieťatko.Prvé sa podarilo hneď,tak som zvedavá ako to bude teraz. 13teho som mala poslednú mrchu a tak "skúšame - skúšame" 😉 ,dúfam,že sa zadarí. Ja si ovulačné testíky nerobím(ani predtým som si nie),tak verím,že to pojde aj bez nich. Držím Vám všetkým palčeky,aby sa nám to onedlho podarilo a mrcha sa nedostavila a mali sme vytúžené 2 čiaročky. 😀

magic08
24. máj 2012

@vejula hej, zatial sa dojcime, no vazne uvazujem o ukončeni... no uvidime... do kedy ta boleli bradavky pri dojceni... mna bolia priiiiiiiiiserne.... 😝

@henca74 dobre hovoris, ovula sa nepocita, ten dalsi den je 1DPO 🙂

@mirellka vysokanska sliznica, je dalsiedobre znamieni... hladkaj brusko aj ty... 😀
no do prace chodit musim, sice sa tu nejdem zodrat, skor naopak, ale sediet tu musim... skor ma zacina trapit, ze manzel odchadza na 6 tt sluzobne prec a ja kazde rano s malou do jasli, rano zniest kocik po schodoch, poobede vyniest kocik hore... sa bojim 😝 neviem ako to urobit, kocik nemam kde v panelaku nechat, bol dost drahy a o jeden kocik, ked som ho nechala v kocikarni , sme uz prisli... vazi sice len 6 kg, je to lahunky kociarik, no tych 16 schodov s nim prejst musim, kym sa dostanme k vytahu... 😝 😝 😝 ☹

henca74
24. máj 2012

@andyb25 tak sukromna skupina je zalozena, vola sa snazilky 2012, si v nej pridana....

henca74
24. máj 2012

baby, ktore sa chcete presunut do sukromnej skupiny, tak sa kludne ozvite, pridam vas...niekedy tu riesime velmi sukromne veci, ktore nemusia citat vsetci, tym nemyslim ostatne buduce snazilky alebo snazilky...

henca74
24. máj 2012

@magic08 a daleko mate jasle?nepresla by ti mala peso?

magic08
24. máj 2012

@henca74 presla ked ma dobry den, a to by cesta netrvala 10 minut, ale hodinu... a ak sme bez kocika, tak sa veeeeelmi casto pyta na ruky... takze si tiez nepomozem.... kocik vazi 6 kg, mala 16 kg...

magic08
24. máj 2012

@henca74 mozem aj ja k vam do suktormnej? budete mi chybat baby.... ☹

alenitka
24. máj 2012

@mirellka ahoooj tak citam, ze ciarka nezosilnela .. vrrrrr ... ak mas vela testov, skus aj z poobednajsieho mocu, ci to nebude ine ... lebo je fakt vela nazorov ci sa maju ovu testy pouzivat na odhalenie tehu rano alebo od 10hod.

alenitka
24. máj 2012

@henca74 aj ja chcem do sukromnej k vam 😀

mirkapb
24. máj 2012

@henca74 aj ja chcem do súkromky, ved čo by som si bez vás počala? 😢

henca74
24. máj 2012

@mirkapb @alenitka @magic08 baby ste taaaaaaaam... Snažilky 2012

lenkacka
24. máj 2012

a aj mňa by ste tam prijali - do sukromnej? 😉

magic08
24. máj 2012

@henca74 moja zlata... dakujem... 😀

alenitka
24. máj 2012

@henca74 ja to neviem najst . dala som si forum.. tam sukromne skupiny a tam to hladam a nikde to nie je . ako sa tam dostanem 🙂

uuuuz maaaaaaaaaam

henca74
24. máj 2012

@lenkacka jasne...pridavam....

petjka
24. máj 2012

ahojte 🙂 mne sa v januari narodil krasny syn, ma 4 mesiace, manzel by vsak hned uz chcel ist na druhe, ja sa neviem rozhodnut, pride mi to este skoro, mala som dost tayky porod takze aj to ma troska odradza. vy ste po akom dlhom case zacali pracovat na druhom? nebali ste sa ci zvladnete dve deti s tak malym vekovym rozdielom? manzela milujem a chcem s nim este jedno dieta, nie hned teray ale mozno zacat v tomto roku niekedy po lete

wolawka
24. máj 2012

@henca74 aj mna by potešilo,ak by si ma pridala 🙂 jelikož som buduca snažilka🙂

yokralovnayo
24. máj 2012

mozem aj ja k vam do sukromnej? 🙂

wolawka
24. máj 2012

@petjka uuuf ahoj,no ja by som určite ešte počkala🙂 ale tak každého je to vec sukromná... sama sa musíš rozhodnuť...a môžeš byť rada,že muž chce hned druhé🙂 ten môj sa tak do toho neponáhla a to už má naša malá 3 a pol roka čochvilu🙂

lindusik
24. máj 2012

@henca74 môžem sa aj ja pridať k Vám do súkromnej?

zora256
24. máj 2012

@mirellka Ahoj!
Tak veľmi Ti prajem aby tá mrcha ako píšeš prišla až o 9 mesiacov🙂Tak si nenechaj svojho mužíka zlenivieť a skoč na neho😀