V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@marecek1 jeje a ty uz mas babadko?A kolko? jedno? Super ,a kolko sa uz snazite?
@zuzulik160 mám jedného synčeka, má 4 roky. a snažíme sa už tak dlho, že už to pomaly prestávam počítať.... ☹ ☹
@marecek1 no to by aj mna zaujimalo ,ze ako dlho ste sa snazili pri prvom?
ja som si myslela,ze ked sa uz jedno podari druhe ide lahsie
@zuzulik160 no aj ja som mala taku predstavu a nieje to tak dve uplne v pohodea dalsie dve.....
jedno hned ale neskoncilo to dobre a potom rok snazilkovania a ked sa podarilo tak ale len na chvilku.... trvala ta radost
@januliatko1985 ahoj a vitaj medzi nami drzim palceky aby sa podarilo a aby si nemusela este prestat kojiť....
@zuzulik160
@vejula pri prvom sa nám podarilo otehotnieť relatívne skoro - to s týmto druhým je problém vo výrobe ☹ ☹
@zuzananina jaaaj tak potom daj vedieť že ako to dopadlo 😀
@marecek1 drzim prsteky nech to vyjde cim skor 🙂
@vardzikova ano dam vediet a ako si prezila vikendik?
@zuzananina vikend som prežila pracovne ale inak v celku dobre,dnes sme boli s manželikom na vianočných trhoch dali sme si medovinku a moju obľubenu cukrovu vatu , a ty aky si mala vikend?
@vardzikova tak ja no taký doma a aj v nemocnice za priatelom a sama cely vikend. Deti boli u tatíčka tak ja len sama
@zuzananina a čo sa mu stalo? 😖
@vardzikova ale v cechach dostal krce tam mu v nemocnici povedali ze zlcnik tak podpisal revers a sadol v bolestiach do kamionu a isiel na SK a ked prisiel v piatok tak vyzeral strasne bledy a ledabol sa hybal tak rychlo snim sla do nemocnice tu u nas a hned si ho aj nechali a mal namale aby mu nepraskol Slepak... tak už je aj po operacii
@zuzananina tak chvalabohu že je už v poriadku , teraz už len oddychovať 😀
Dobre ranko babky 🙂 dnes rano sa mi vôbec do tej zimy nechcelo u nás je neskutočná ako sa hovorí kosaaaaa 😀 😀
@vardzikova dobré ránko 🙂 u nás teda zima nie je, lebo prší, takže normálne celkom teplo.
@marecek1 no tak to by si nechcel byt na mojom mieste, neskutočne fuka ale taky mrazivý vietor 😠 zo srdca prehlasujem že už chcem letoooooooooo 😀 😀 😀
@zuzananina tak teraz už len aby bol priateľ čím skôr fit. naozaj chvalabohu, že ste stihli prísť včas do nemocnice.
@vardzikova ja mám tiež radšej leto, ako zimu, ale zasa na Vianoce by trošku snehu bodlo 🙂
Dobré ránko kolegyne 😀 😀 😀 ako sa máte? Už sú nejaké tehulky? 😉
@zuzananina juj tak to riadná odvaha odšoférovať kamion v takom stave, tak nech sa skoro zotaví 😉
@vardzikova mňam cukrová vata, u vás v meste máte trhy? 🙂
@januliatko1985 ahoj vitaj 😉 tak nie som sama kto má dlhy cyklus. A vieš čo sa ťa chcem spýtať, keď si si merala tu bazalku, tak si ako vlastne zistila, že si tehotna, mala si stále tu istu teplotu, či ako vyzeral vtedy ten graf? 😎 ma to celkom zaujíma ako to vyzerá pri nepravidelnom cykle 😀
@marecek1
@vardzikova
@kemonka dobre ranko baby... Tak to ano to je riadna odvaha teraz sa už nad tym zasmejeme ked pridem za nim do nemocnice ale vtedy mi to jedno nebolo.....
@zuzananina to ti verím... inak my sme mali v práci jedného kolegu, taký starší pán, tesne pred dôchodkom, ale teda energie mal za tridsiatnika, a on mal tiež zdravotné problémy, taktiež slepák, čakal až do poslednej chvíle, dokonca sa sám odviezol v aute do nemocnice... tiež odvaha.
@marecek1 no ved to riadna odvaha a on isiel este takych minimalne 600 km sam s kamionom doktory na neho kukali a to s nicoho nic ved vsetko bolo super.... az stvrtok v cechach dostal krce
@vardzikova
@marecek1
@kemonka ahojte vospolok 🙂 to by ma zaujímalo tiež, či sú tu nové tehulice, vardzikova, nechcela si sa ty testovať teraz dakedy? 😉 ja čakám na ovu, mávam ju 18 DC, drahý sa vráti 20 DC, takže u nás nič nebude, ani Mikuláš ☹
všetkým vám prajem od Mikuláša zajtra v čižmách testík s // 😀

@marecek1 vidis a na mna tu v okoli pozerali akoby som spadla z cerešne ,ked som sa im stazovala ☹ Skusim si kupit radsej to Ecko a samostatnu kyselinku. Dakujem 🙂