V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@bambi2 no ako jasne ja len že načo je to dobre
@zuzananina jaaaj dik 😀
@vardzikova za malinko ja uvidim zajtra co bude u doktora..... bože ako stresujem teraz volal mi kolega priatelov ze mu volal zachranku v cechach ☹ a este stale neviem co a ako depkujem tu už stoho dostal nejake krce ze sa ani pohnut nemože☹
@zuzananina a ty zajtra ideš kôli čomu k dokymu? ou ha tak dufam že všetko dobre dopadne 😨
@vardzikova ja idem na kontrolu po tom potrate bo ked ma vo stvrtok pustili s nemocnice moj doktor mal dovolenku
@zuzananina jaaaj tak dufam že všetko dobre dopadne a budete sa môct snažilkovať aby ste mali maleho anjelika
@vardzikova tak to musime veriť aby vsetko bolo super a dalsie vianoce budeme o jedneho clena viac doma🙂
@zuzananina veľmi ti to želam a jasne že aj všetkym babam ktore sme tu 😀 ako stare maš detičky? 😀
@vardzikova dakujem aj ja to to želam aby si sa coskoro tesila s dvoch čiariek... Jakubko ma 9 rokov a Marek 6 mal
@zuzananina tak to su už pomali veľký chalani 😎
@vardzikova tak to ano ved Jakubko ten aj pomaha doma
Ahojte, len som vás prišla pozdraviť, chorá som ako pes, tak idem zalahnuť do postele.... 😀
@kemonka šalviu si pridaj do bylinkovej čajoviny, ktorú piješ, len trochu (pol lyžičky na 0,5 l vody), lebo je dosť horká 😉 samotný šalviový čaj mne nechutí. no a mätu na dutiny, tá pomôže uvoľniť. nemáš doma nejakú infra lampu, že by si sa ponahrievala? a ešte jeden tip, ktorý som ja neskúšala, ale verím, že je dobrý 🙂 kúpiš hrubozrnnú soľ, zabalíš do čistej, na dotyk príjemnej tkaniny (napr. vo veľkosti detských ponožiek - 2 ks) a priložíš najprv na prínosné dutiny (líca) a potom na čelové dutiny (čelo, spánky). aspoň 10 - 20 minút. ideálne, ak to pritom nahrievaš suchým teplom, alebo si sadni k radiátoru 😉 a ešte jedna dôležitá vec: neviem, či bývate v paneláku, alebo vo veľmi suchom byte, ale zvlhčovač vzduchu je strašne dôležitý, robí to dobre na dutiny, aj ionizuje vzduch, mne sa o 100 % pri tom lepšie dýcha, a je to aj prevencia. skoré uzdravenie 🙂
@zelovocka tak dala som si tie bylinky, čo si spomínala, lebo mám našťastie všetko doma. Aj sol s radiátorom som skúsila 😀 😀 😀
nemám tú infra lampu ani zvlhčovač ☹ raz som nad tým aj uvažovala, kvôli malej, bývame v dome, ale je tu suchý vzduch to je pravda. Je veľa typov tých zvlhčovačov, ty aký máš presne? Hoď nejaký link 😉 už som aj pozerala na nete tak sú naozaj rôzne, aj recenzie som čítala a na skoro každý boli tie recenzie rôzne 😒
ahojte dievčata, ako sa mate? ja mam teraz oddych lebo mm si zobral maleho a išli ku svokrovcom 🙂
@vardzikova ahoj tak dnes ma vyslal doktor na tu hematologiu a aj genetiku ale tu genetiku musime kvoli priatelovy posunuť teraz
Ahojte, mozem sa k vam pridat? 😅 Len teraz som nasla tuto tema a tyka sa aj mna, teda aj mm.Chceli by sa snazit o druhe babo niekedy po novom roku.Mame 16mesacneho synceka, ktore sa nam podarilo splodit po 6tich mesiacoch ssnazenia.Mala som veeelmi nepravidelny cyklus, brala lieky na upravu a ked som to najmej cakala tak buum a bola som v tom.A uz by som velmi chcela druhe.Pri prvom snazeni som si merala BT a tak som aj na to prisla, ze som asi v tom,tak aj teraz by som to chcela takto realizovat.Lenze este kojim, tak neviem ako to bude, chystam sa na prevntivku na gyndu, a uvidm, ze co dr povie, ci mam ovulku alebo co mam robit, ci skonict s kojenim, ale moj drobec je tak cickos, ze amen, neivem ho odnaucit.ach jo, mam to s nim tazke. 😀
@januliatko1985 vitaj ja tiež dojčim a tiež od noveho roku chceme snažilkovať. A teda maly je tiež cickoš a odstaviť ho nechcem. U mna je ešte stqale priorita uspešne dojčiť až potom uspešne splodiť 😀 😀 😀 Lekar ti zrejme povie že odstaviť ak chceš rychlejšie otehotnieť, ale byť tebou skusim to aj popri dojčeni. LEbo tvoj drobček je ešte maličky. Do tych 2 rokov by som isto potiahla 😉
Ahojte dievcata,mam otazocku 🙂 bolo vam niektorej zle po vitaminoch ako je Femibion alebo B6 a B12? Lebo ja mam taku skusenost len neviem preco,ked na nete citam,ze tie vitaminy nemaju vedlajsie ucinky. ☹ A uz som vsetko vylucila. Ked som ich prestala brat tak mi prestalo byt zle. Nechapem tomu.
@zuzulik160 nedavala si si ich na prazdny zaludok?
@katkav praveze nie ,lebo ma na to upozornila hematologicka ,ze sa mam najest. prave preto nechapem a uz som to mala aj minuly mesiac tak som ich prestala brat a teraz som ich zacala znova uzivat a zaz mam problemy
@zuzulik160 ja som ich tiez musela prestat jest, lebo mi nerobili dobre, aj som mavala nejake spinenie este pred ms. Asi treba vyskusat nejake ine.
@zuzulik160 ahoj 🙂 keď som bola tehotná s malým, tak bežal Calibrum - a ten mi vôbec "nesadol" na žalúdok - lekár mi potom odporučil kúpiť si vitamíny samostatne - éčko, kyselinu listovú.. tá zmes mi nerobila dobre. teraz si ale občas kupujem femibion, a ešte som žiadne problémy nemala - tak teraz som len snažilka zasa..
@katkav a ja som si myslela,ze som nejaka ina 😀 Dakujem krasne

@bambi2 no ved aj ja ver uvidim...... co a ako zajtra uvidim ako a co vyriesime s doktorom