V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte, tak sa k Vam pridavam🙂 v januari som vysadila antikoncepciu a od februara sa s priatelom snazime🙂 zatial to nechavame na prirodu, neratam si ani plodne dni ani nic..proste ked mame chut tak sa do toho dame🙂 pred tyzdnom som sa zacala citit nejak divne...zacalo ma bolet v podbrusku co ma nikdy (okrem mozno 2 dni pred menzesom) nebolieva....uz to sa mi nezdalo..potom sa pridala bolest bradaviek, malatnost...spravila som si test - negativny. ale menzes mam dostat az buduci piatok(6.6) takze test nemusi byt este pravdivy. dnes som bola na gynekologii a doktorka mi povedala ze to som zbytocne isla tak skoro kym mi menzes nemeska...ale pozrela mi maternicu ultrazvukov a ze mam ,,vysoku sliznicu maternice" - co zevraj moze znamenat ze som tehotna alebo ze dostanem menzes. ale ten mam dostat az za 10 dni...Myslite ze by som mohla byt tehotna? Ked sme sa nesnazili tak mi pripadalo ze mam menzes kazdu chvilu a takto ked musim cakat kym dojde/nedojde mi to trva ako vecnost:D
@sweethope Ahoj!
Prečítala som si ten príspevok,ok,aj ja som tiež čajíkovala pri prvom keď sme sa snažili a tento krát toberiem športovo,lebo tak sa aj malý podaril,tak verím,že aj druhé sa podarí,a najmä keď nebudem naň myslieť😀Zato je aj lepšie niekedy vedieť menej než všetko😀okolo toho a chlapi berú všetko jednoduchšie a preto ich hočo len tak nerozhádže,asi taký prístup by sme mali mať aj my a nemyslieť na ms.Ja som pri malom ani nesledovala kedy má prísť proste mi len zničoho nič trklo,že mi už asi mali prísť a potom ,som to tak nechala,že asi zas bude meškať hoc pri Duphastone mi nemeškalo ani raz,a tak som počkala ďalší cyklus čiže 21 dní,keď mi mala prísť už 2ms a nič potom som si urobila len test a uverila som až 3testu a potom som šla len k lekárovi a bola som v 5tt a 4dni.Proste som vôbec ani nemyslela na tehu,keďže nás už posielal predtým meškaním na umelé oplodnenie😀,ja som vždy bez liekov mala nepravidelnú niekedy až 56dňový cyklus,takže mi to ani moc nevadilo že mešká bola som stým tak že veď určite príde 😀 ako ináč,nuž a neprišla keď som sňou rátala,tak sa skamoš zo svojou ms a nebudeš nazlostená keď príde,ba ak zabudne prísť za budeš zato zlostiť,kým nezistíš,že si predca vtom o to je väčšia radosť 😵
@martinnka23 Ahoj!
ALe 6.6 je dnes. 😅 A Ak si mylsela na 16.6. to je budúca sobota.Nuž a ak máš fakt 10dní do ms,tak je to možné že si tehu,ale ak si pred ms,tak možno aj doarzí,nuž uvidíš,kedy si mala ovulku?Lebo ak si ovulku a aj sexík mala viac ako týždeň,dostať kúpiť tehu testy ktoré ukážu už od uhniezdenia na 5 až 8deň.Hoc uhniezdenie trvá zo 5dní,čiže to si prirátaj od dňa sexu,a ak už toľko prešlo tak Ti ten test ukáže,či si vtom,alebo nie stoja okolo 4-5eu sú aj dvojkusové balenia ja som dostala za 4,50eu.Držím päste aby to tam bolo 😉
zora256
dakujem za reakciu🙂 chcela som napisat 15.6 - buduci piatok a ako som rozmyslala nad dneskom tak som napisala dnesny datum:D no ja si ovulaciu moc nesledujem...mam aplikaciu v mobile kde si znacim kedy mam ms a tam mi to vyratava aj ovulaciu ale neviem ci sa da riadit presne podla toho...ale ak by som sa mala riadit podla toho tak sme to robili 4 a 2 dni pred ovulaciou...co bolo 29.4 a 31.4....cize by mi to ten najskorejsi test mal ukazat...no ja som si kupila mamatest(to mi v lekarni poradili ze je najcitlivejsi) a negativny:(...tak asi mi zostava len pockat ms..
Ahojte, taktiež sa pridavam, my sa snažime takym volnym stylom - nevyhladavam len plodne dni.. uz som aj myslela ze nieco sa postastilo - meskanie 6 dni (co inokedy nemeska) - ale aj tak prisla ms a priznam sa ze po tolkych dnoch som sa začala tešit a nakoniec nemilo prekvapena 😖 ale tak ideme dalej 😝
@martinnka23 Ahoj!
Tak mne dorazila na 31 dc s Duphastonom,ináč by bola prišla min. na 35dc.Hoc som dúfala,že nepríde,ale nie som smutná,verím že rok draka aj nám prinesie požehnanie ako vraveli,na začiatku roka,že tento rok je veľmi plodný 😵 ,tak verím tomu,že každá snažilka otehotnie tento rok,a porodí max budúci rok🙂
Ahojte, chcela by som zacat brat kyselinu listovu ale neviem aku by mala mat hodnotu mcg. Nasla som jednu ktorá ma 400mcg, bude fajn? .. alebo aka je odporučana denna davka pokial este necakam mimi? Dakujem za odpovede..
@martinnka23 ahoj. citala som ze si v januari vysadila HAK. prosim ta aj si mala nejaku prestavku pred tym ako ste sa zacali snazit? ja som vysadila tento mesiac a neviem ci mam dat pred snazenim mesiac pauzu alebo nie... kazdy hovori nieco ine... my by sme chceli zacat buduci mesiac 🙂
Je mozne ze ked som si robila test na 34DC mohol byt negativný ? Beriem dufaston a vzdy som dostala MS na 3 den a teraz uz tyzden nic stale cakam...nerobila som si viac testov len ten jeden...dnes uz som 38DC. dik za odpoved
ahojte baby, aj my sa snažíme o bábo, nie však od marca, vtedy som mala ešte posledné antikoncepčné tabletky, menštruácia prišla posledná 30. marca a odvtedy pracujeme na bábätku, ale menštruácia ďalšia nechodila, tak som bola 4.6. u gynekológa, tehotná nie som a musel pichnúť vyvolávačku :( nasadil mi Femibion a pijem alchemilkový čaj pravidelne, rozmýšľala som aj o Gynexe....bola by som veľmi šťastná, keby sa nám to podarilo, avšak pri tom, ako ja mám nepravidelný menzes sa obávam, že to pôjde veľmi ťažko...držte palce... 😕
Ahojte ja som vysadila v decembri zatial to neberieme nejako uplne vazne ale chcela by som otehotniet este tento rok ak by sa podarilo. Ako si pocitate ovulaciu je to 10 alebo 13 den?
@milacik3 Ahoj!
Ja som tak bola pri malom,meškal 1týž.a test negatívny pri Duphastone a až medzi 3 a 4 týždňom meškania boli testy pozitívne,proste pri Duphastone len tak nemešká,a neboj ku gyndovi choď až keď budeš mať pozitívny test,lebo skôr nič ajtak na sone neuvidí,keďže až po 4 tt vidno gestačný vak,čiže v 5tt.Držkám palčeky🙂
@silvuskaa Ahoj!nebuď smutná,nádej umiera posledná,a ak nebudeš do septembra tehu tak budeš nabudúce,všetko má svoj čas,tam hore vedia presne kedy sa má bábo u vás narodiť,kedy je najvodnejší čas,proste sa uvolni a užívaj si chvíle s partnerom nesústreď sa tak intenzívne na bábo,ono príde ako dar Boží,lebo dieťa je zázrak samé o sebe...držkám palčeky abysa váš sen zhmotnil čoskoro🙂
@cristin_7 Ahoj! A tvoj gyndoš vie,že máš nepravidelnú ms?Ak nie tak mu navrhni,že si ju ccheš dať upraviť,bez toho tak ľahko neotehotnieš,ja som sa sňou dlho snažila otehotnieť,kým som prestúpila k terajšiemu gyndošovi a hneď po vyšetrení muža som mu povedala,že chcem mať pravidelnú ms,a nasadil mi Duphaston a stým som mala načas presnú ms a aj otehotnela a teraz zas ju beriem toto bude 2 cyklus s ním🙂Držkám palčeky🙂
@zata2 Ahoj!
Ovu býva uprostred cyklu 24h,ale niektoré majú na začiatku cyklu iné na konci,skús si merať bazálnu teplotu ráno pred vstaním z postele vždy ten istý čas.Alebo dostaneš tu na bazáre kúpiť lacné ovu testy a robia sa ako tehu testy snimi zistíš kedy máš skutočne ovu.Držím palce🙂A aj podľa hlienu z pošvy sa dá zistiť vtedy je číri a ťahavý.
@zora256 no ja si myslim ze som iny pripad ako ty....aj dnes som si robila test a bol negativny a to som uz 39DC tak ja si myslim ze nie som tehotna....a asi pojdem doktorovi na vyvolavacku....Nie je mozne aby tolko mi meskala MS a test by to podla mna ukazal....vsak uz v 5 tt by mal hormon HCG byt vysoky..... takze ja urcite nie som tehotna.... I ked mam vseliake pocity....a bolesti...ale to moze byt aj z toho ze sa mi zda ze budem chora...aj hrdlo ma pobolieva...

@zora256 zabudla som na teba,prepac mi,vyssi prispevok samozrejme patri aj tebe 🙂 ja tiez verim v zazrak a ze to pride necakane,napriek tomu som si vcera kupila ovu testy,aspon uvidim,ci sa vobec nieco deje a aspon nejaky pozitivny test bude :D