icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

babulka31
2. jún 2012

silvuskaa dakujeeeem 🙂

zora256
2. jún 2012

@babulka31 Ahoj!
Gratulujem🙂
@silvuskaa Ahoj!
A toho 27-ho ste mali po koľkých dňoch sexualnej abstinencie sex?Lebo min. 3 dni by mali byť medzi nimi,a ak áno,tak sa to podarilo určite 😉 ,lebo spermie žijú 72h🙂

silvuskaa
2. jún 2012

@zora256 mali sme abstak vyse 3dni urcite 😀 bodaj by si mala pravdu, ale nechcem si robit este plane nadeje

sabaka
3. jún 2012

@mirellka ahoj, sparing partnerka. hlasim 1 dc. nech to prosim, prosim aspon u teba vyjde 🙂

mirellka
3. jún 2012

@sabaka ahoj,tak predsa dorazila vrrr 😠 no nič to ideme do ďalšieho kola,neboj raz to vyjde 🙂 Ja som si dala teraz tak trošku pauzu,žiaden clostil ani dufik aj alchemilku flákam nejak mám na háčiku,jedine čo BT mám pod kontrolou a sem tam spravím ovu test a omrkávam všetky bábätká ktoré stretnem ... 😀 😀 😀 Držím palec aby čím skôr ovu prišla nech sa môžete snažiť 😉 🙂 a pak čoskoro kočárovať 😉 🙂

mirellka
3. jún 2012

ahojte baby ale ste toho počmárali,kto to ma stíhať čítať ??? takže som mimo obraz ale info o mne že ovu sa zrejme blíži aj test // ukazuje no ešte nieje celkom pozitív no mimochodom flákam alchemilku vôbec mi nechutí,ani semiačka ale zajtra kúpim grepy 😀 😀 😀 Dúfam že ste mali pekný víkendík hlavne plodnoúspešný 😉

alibabaa
3. jún 2012

@mirellka a ak mas rada chili tak papaj. aj to podporuje prekrvenie sliznice.. to mozes papat cely cyklus 😉

mirellka
3. jún 2012

@alibabaa škoda že taký účinok nemá čokoláda tej by som mohla za vagón a stále 😀 😀 😀 ale chili tiež,takže zajtra varím pikantný obed,ďakujem za radu 😉 🙂

sabaka
4. jún 2012

@mirellka recht mas, netreba sa s tym tak zapodievat. ani ja uz nechcem zazit take stavy ako minuly cyklus a furt vyckavat ze ako to dopadne - vsak to je ako "bicovanie samej seba" a masochista nie som! tak maj lasky cas sa na nas vybodol, ale leto to isti! 😉

sabaka
4. jún 2012

@mirellka existuje cokolada s obsahom chilli 😀 a ozaj, na ovu je dobra aj bazalka (prekrvuje), takze sup do salatu!

mirellka
4. jún 2012

@sabaka no presne si to napísala .. 😉 ja len dodám že v máji všetko kvitne vonia ale leto dáva plody 😀 😀 😀 Ja nejak bylinky nemusím ,min cyklus som si robila veľké nádeje tak aj alchemilka mi chutila no teraz aj ju spravím aj ju vylejem , bazalka no možno sa prekonám radšej kúpim tú čokoládu 😀 😀 😀 a od dnes máme pikantnú kuchyňu doma 😀 😀 😀

sabaka
4. jún 2012

@mirellka jjj tu cokoladu si dam aj ja! vsak napomaha dobrej nalade a serotoniny nam treba aby sme pozitivne zmyslali 😀 😀

zora256
4. jún 2012

@silvuskaa Ahoj!
Držkám palčeky ak je embrio zdravé tak sa určite zahniezdi a bude všetko ok,prajem vám aby ms nedorazila a mali ste na teste krásne // 😉

silvuskaa
4. jún 2012

@zora256 dakujem...dam potom vediet 🙂

zora256
4. jún 2012

@silvuskaa Ahoj!
Budem rada,majte sa zatiaľ🙂

sweethope
5. jún 2012

Ahojte dievčatá, som taka rada,ze som vas nasla.so snubencom sa snazime 5 mesiacov a stale nic ☹ u lekarky som bola nedavno,vsetko ok,viem,ze je este asi skoro,ale taaak velmi tuzim po malom mimi,ze sa idem zblaznit,ked pride mrcha,hlavne,ked just meska a nakoniec aj tak pride 😠 uz nechcem obtazovat kamaratky svojimi recami,snad mozem aspon vas 😅 kedze sme tu asi vsetky na tom podobne,dufam,ze vam nebude vadit,ak sa k vam pridam a budem vo vas hladat utechu 🙂 .ja si nemeriam teplotu,ani nerobim ovu testy,tak nejak velmi chcem,aby to prislo "nahodou" aj ked cely mesiac nemyslim na nic ine ako na mimi 😅 .velmi velmi nam vsetkym drzim palce,snazila som sa citat co najviac vasich prispevkov,ale je ich tu straasne moc 😀 ,tak snad ma prijmete medzi seba 🙂 ,pekny den vam este zelam 🙂

jarka62
5. jún 2012

@sweethope Tak vitaj 🙂 tiež som na tom ako ty 😀 hlavne aby už sme mimi mali.. Ja už pre istotu aj od tohoto mesiaca budem robiť ovu testy 🙂

sweethope
5. jún 2012

@jarka62 dakujem pekne 🙂 no premyslam nad tym aj ja..lebo takto sa stresovat ci ta mrcha pride alebo nie(ako prave teraz 😠 ) ma uz nebavi,takto aspon budem vediet ci vobec mam ovu 😅 idem dnes do lekarne,tak si kupim do zasoby 🙂 a ty sa ako dlho snazis?🙂

jarka62
5. jún 2012

@sweethope Minulý rok v apríli sme sa rozohodli že chceme 🙂, v septembri mi robili hysteroskopiu a pol roka zakázali, a od marca máme povolené.. v tomto roku je to 4cyklus..

sweethope
5. jún 2012

tak uz musime len verit,ze sa to konecne podari a vsetko dobre dopadne 🙂 my sa snazime teda len od januara,ale aj tak sa neviem dockat,kym sa drahy odhodlal,ze ideme do toho, trvalo to asi rok,takze teraz ked uz obaja naozaj chceme a nejde to,idem sa zblaznit 😅 kazdy mesiac je to o tom istom,pride ci nepride a vzdy prisla hnusoba jedna hnusna 😠 aj teraz meska,ale citim,ze pride ☹ na teste bol len taky duch,ktoremu neverim a podla bolesti z toho asi nic nebude ☹

miminka327
6. jún 2012

@mirellka halóóóó 😀 Ahoj moja,ako sa máš ? Čo nové ???

zora256
6. jún 2012

@sweethope
@jarka62 Ahojte!
Tak novú kočku medzi nami vítam,A prajem vám obom aby ste čoskoro mali krásne tehu testy s // 😉 .My sa snažíme len tak,ak sa podarí bude a ak nie tak nie.Máme 10 mesačného syna po 4 rokoch snaženia.Nevzdávajte sa verte tomu,že raz to príde,a najmä keď to najmenej budete čakať. 😵 Nám to prišlo ako zázrak,keď nás lekár chcel poslať na umel oplodnenie,a my sme sa rozhodli radšej počkať a časom si adoptovať tak sa to práve vtedy podarilo.A aj ja som si teraz už robila prvý mesiac ovu testy ani jeden nebol pozitívny,čo som si robila možno medzi časom bola keď som si nerobila:-/Tu na Mk dostať už od 35centov po 0,50 centov za kus,lacnejšie omnoho ako v lekárni.A začala som sa liečiť min mesiac na PCO,ak snáď časom sa zadarí zas,keďže aj pred prvým tehu som brala Duphaston,ako i teraz,hoc vtedy som ho brala si pol roka.Držkám palčeky obom🙂

julinka88
6. jún 2012

@sweethope Ahoj vitaj medzi nami!!! 😀

julinka88
6. jún 2012

Inak všetkým dobrú chuť ktoré sa pustili do obeda ako ja za PC 😀

mirellka
6. jún 2012

@sweethope
@jarka62 ahojte babule na úvod vám želám pevné nervy a skoré naplnenie najkrajšej túžby akú môže žena mať 🙂 mimi 🙂 všetky sme na tom rovnako...čakanie na ovu ,pak nečakanie na mrchu a hľadanie vytúžených // na tehu teste.To sprevádzajú dni obáv,radosti,strachu,nádeje,smútku aj zlosti a samozrejme aj rôznych falošných tehotenských pocitov 🙂 ale všetky veríme v jedno ŽE BOCIAN ČOSKORO PRILETÍ tak želám vám aj všetkým snažilkám veľa pozitívneho myslenia a čím skôr // 🙂

mirellka
6. jún 2012

@miminka327 ahoj moja no nič moc ...pomály čakám na ovu ale neviem či z toho niečo bude a aj keď bude aj tak nejak nemám chuť tentokrát,opúšťajú ma sily ☹

miminka327
6. jún 2012

@mirellka ale prestaň lááááskavo !!!!! Čo si pipi ??? Nesmieš sa opúšťať,veď tvoje telo cíti,že čo chceš !!! Nemysli na to a nechaj to plynúť !!!! Všetko bude ako má !!! :* Ja iba meriam,nič iné,kedže viem ,že som ok ! Nestresuj-posielam objatie !!!! Vieš,ako to je-čím viac tlačíš na pílu.....

mirellka
6. jún 2012

@miminka327 ale veď netlačím,práve že som si povedala že budem trochu viac off line lebo jednak ani nemám toľko času ani na koníkovanie ani na seba tak som si povedala že ide leto a od tohto cyklu pohodaaa,žiaden doky ,žiadne lieky aj na alchemilku kafrem nech sa deje čo sa má....ale včera ma dorazilo keď ten môj večer povedal že žena jeho kámoša čaká bábo tak reku super všetci sú tehu ( lebo z nášho okolia to za posl.rok naozaj veľa tehuliek ) len ja nie - povedala som to normálne tak ako to je,nemyslela som to nijak len som čakala že povie niečo povzbudivé a on ma dodrbal že to preto že moc na to tlačím,že si mariam BT,robím grafy,testujem ☹ ☹ tak ma to šokovalo bo ešte predminulú nedeľu študoval všetko o umelo oplodnení,vypytuje sa kedy budú plodné dni,keď niečo tak hneď ma hnal k dokymu a samotný nápad že bábo prišlo od neho ja som ešte nechcela ..tak sa ma to skrátka dotklo lebo toto som od neho nečakala a už vôbec nie v čase keď ani nekonikujem , našla som si prácu a téma BT a všetko okolo tehu netehu utíchlo ...tak asi tak 😖

miminka327
6. jún 2012

@mirellka ale moja,neboj hlavu hore !!!! 😵 :* :* :* !!!! Neboj nič,všade sa niečo deje !Možno aj drahého to mrzí,že sa nedarí a tak Ti to dal hentak najavo,aj keď nemusel,ale chlapi sú divné stvorenia dakedy 😉 ! Aj tu u nás je veľa tehu...v našom vchode napr.-jedna 😀 ... moje kamošky-minimálne 5 porodilo,no a čo !! Veď dobre bude !!! Ja som tiež doma a bola by osm rada,keby si nájdem nejakú robotu,ale zatiaľ bod mrazu.... 😖 . Aspoň teraz prídeš na trochu iné myšlienky...a prekvapko ťa prekvapí,keď najmenej budeš čakať !!! 😵 Nesmúúúť...normálne to cítiť cez net 🙄

sweethope
6. jún 2012

@julinka88
@mirellka dievcata dakujem pekne za privitanie 🙂 ja som dnes dostala mrchu,po 6 dnovom meskani,asi si len moc prajem,aby neprisla a ona just..okolo mna su tiez same tehu,v praci 2 oznamilil,ze su tehu,moja kamoska,s ktorou sme chceli mat naraz je zrazu tehu,len ja nic 😢 no snazim sa nedepkovat a mysliet pozitivne,kupila som si cajiky co som tu na konikovy vycitala,tak uvidime ci zaberu 😀 musim si najst nejake hobby,nech na to nemyslim,tiez mi priatel hovori,ze na to moc myslim a trapim sa,nech tomu necham volny priebeh..chlapom sa to lahko hovori,ze? 😖 krasny den vam este zelam babulky 🙂 fakt som rada,ze ste tu a nie som v tom sama 😅