icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

milacik3
13. jún 2012

@zora256 hej pojdem len nemozem sa tam dovolat dnes...tak uvidim kedy tam pojdem...dufaston beriem 10 dni vzdy...tento miesiac som mala poslednu tabletku 2 juna...a odvtedy cakam na MS...

zora256
13. jún 2012

@milacik3 Ahoj!
Jedna kamoška mi písala,že do 10 dní by mala prísť po doužívaní Duphastonu,ak nedôjde tak si potom vtom,keďže dnes je to už 11 deň čo Ti neprišla,držkaj sa a neboj,skús testnúť budúci týždeň.A ak pôjdeš klekárovi,tak choď hneď nalačno k sestre a povedz jej čo je vo veci,či by Ti nemohla vziať krv na hcg ab si čím skôr mala výsledky,lebo zrejme ešte lekár nebude vidieť gestačný vak,len sliznicu.Ale tak uvidíš,čo Ti povedia,Potom daj vedieť ako si dopadla🙂.

milacik3
14. jún 2012

@zora256 no ja si myslim ze uz na 40DC ak by som bola tehotna musi byt pozitivny test...ale nie je takze urcite nie som tehotna...aj ked po dufastone nemam MS...nechapem tomu ale to uz by test ukazal...lebo teoreticky by som mala byt (5+4 -ak by som teda tehotna bola)

zora256
14. jún 2012

@milacik3 Ahoj!
Podľa čoho rátaš tých 5tt+4dni?Veď ovu si pri Duphastone mohla mať okolo 13-15 dc a keď máš 40dc tak si zhruba asi tak 3tt tehuaj pár dní.Ale tak uvidíš,zájdi ku gyndovi a povie Ti že čo je vo veci🙂Maj sa🙂

milacik3
14. jún 2012

@zora256 stale mi neberie telefon ma porazi..vzdy sa tt berie od poslednej MS...a tu som mala 6.5. tak od vtedy pocitam 40 dni...

zora256
14. jún 2012

@milacik3 No 40dc je ok,len týždne tehu toľko nie sú,tie sa rátajú,od počatia,a to presne nevieš určiť,iba ak si meriaš bt a robíš graf,to iba sonom vie určiť lekár približne,nuž ale aj to najskôr v 5tt.Nestresuj sa možno má dovolenku,skús budúci týždeň zavolať dovtedy ide aspoň čas a rastie aj drobček ak je tam🙂Ćomu verím,že hej 😉

milacik3
14. jún 2012

@zora256 no asi nie :-/ lebo mam strasne bolesti a uz asi sa mi zacala MS...tak uvidim ci to je len tak na chvilku alebo budem mat normalnu MS...no co uz aj tak som tomu moc neverila...

julinka88
14. jún 2012

ahojte baby, tak ms dorazila a tento víkend máme druhé kolo tak uvidím
Ale chcela som sa vás spýtať ako dlho máte pozitívny ovutest lebo minulý cyklus som mala až 5 dní ale veď vajíčko je v tele cca 24-48 nie????? 😒

ostenka
15. jún 2012

Ahojte,
viete mi niekto poradit ako je to s tym grepovym dzusom pred ovulaciou? Aky pit, kolko a kedy zacat? Dakujeeeem...

zora256
15. jún 2012

@milacik3 Ahoj!
Tak to mi je fakt ľúto,zvlášne,že Ti prišla pozdejšie ako vravia lekári pri Duphastone,koľký cyklus si ho brala?Neboj,keď nevyšlo teraz vyjde vám to nabudúce,držkám palčeky🙂

zora256
15. jún 2012

@julinka88 Ahoj!
To je zvláštne ovu testy sú vtedy pozitívne keď sú rovnaké čiarky farbou,vraj.Ináč aj ja som mala dve čiarky hoc neboli rovnaké,len pár otieňov svetlejší,ale to je vraj negatívny test.A áno vajíčko žije len 24h potom odumrie a putuje do maternice počas tých 24h a odplaví sa až z ms,vtele je dlhšie,než tých 48h,keďže ovu je približne vstrede cyklu a len na koci cyklu vyjde von a ms.

julinka88
15. jún 2012

@zora256 ahojky tak dakujem potom už chápem čiaročky mám v 2 dnoch uplne silné a rovnaké tak potom Ďakujem

zora256
15. jún 2012

@julinka88 Ahoj!
Tak držkám palčeky aby vám to vyšlo 😉

silvuskaa
15. jún 2012

dakujem za povzbudenie, verim ze vsetko ma svoj cas....len dufam ze to nebude chyba v mojom zdravotnom stave

henca74
16. jún 2012

@ostenka ahoj, pije sa 100% dzus z ruzoveho grepu pocas 5 dni pred ovulkou 3-5dcl denne 😉

zora256
16. jún 2012

Ahojte!
TAk dnes mám už 8dc,tak snáď sa podarí aj otehotnieť,už máme inšpiráciu viď v mojom fotobloge dvojičky😀,na facebooku bola stránka jaké mominko budeš mať a tam nám ich vyhodilo aj na 5 krát,tak kiežby🙂tak bolo,aj mená už máme,a aj svokra sa ponúkla,že by nám pomohla s nimi😀,už len ich počať 😵

julinka88
16. jún 2012

@zora256 Ďakujem moooc tento víkend by sme sa mali snažiť tak tfuj tfuj a vám tiež držím palčeky nech sme čo najskôr tehulky 🙂

zora256
16. jún 2012

@julinka88 Ahoj!
Ďakujem krásne,veru nak sme čoskoro tehulky🙂Tak ja by som mala myť ovu budúci výkend,nuž uvidíme,ale snažiť sa budem aj tento výkend😀

milacik3
17. jún 2012

@zora256 dakujem ti pekne snad sa to raz podari verim tomu...no ja velmi dloh uz uzivam dufaston a to sa mi este nestalo je to vazne zvlastne...no co uz,,,

zora256
17. jún 2012

@milacik3 Ahoj!
Tak prišla predca ms?A asi koľký mesiac berieš?Mne približne po pol roku neprišla a to som bola tehu,teraz budem ešte len 2 cyklus brať tak uvidím,kedy tento krát nepríde kvôli tehu...Držkám palčeky aby si čoskoro bola tehu 😉 Moja posledná ms bola akási hnedastá a slabá,ani mi nenapadlo,že ďalšia už nebude vôbec 😅 ,a to som mala fakt bolesti riadne a prsia hrozne citlivé až som šla z kože vyskočiť,ak som sa čo len trička nimi dotkla,to som musela vypchávkové podprsenky nosiť,aby sa ich nič nedotkla,lebo ma aj svrbeli a časom boleli bradavky.

lienkasophie
17. jún 2012

ahojte žienky 🙂 za 2 dni má prísť mrcha, ale dnes sa mi objavil výtok... nikdy ho pred ms nemávam... teda som si nevšimla... 😕 myslíte že nám to vyšlo? 😵 počkám ešte teda či dojde mrcha, a o 2-3 dni testnem 🙂 inak príznaky nemám.. ale tak treba dúfať vždy 😀

milacik3
18. jún 2012

@zora256 no ja neviem asi vyse polroka ich beriem a predtym v minulosti som ich tiez brala isty cas...potom mi dala ine lieky a zase tieto beriem...ja mam normalnu MS...a dnes idem brat uz clostil na ovulku snad sa tento mesiac zadari 😉 a dakujem 🙂

zora256
18. jún 2012

@milacik3 Ahoj!
A čo Ti povedal lekár?Alebo si nebola?Tak držkám moc palčeky 😉 ,aby sa tento mesiac zadarilo🙂
@lienkasophie Ahoj!
Držkám moc palce aby vám to vyšlo🙂

milacik3
18. jún 2012

@zora256 ahoj,nebola som u doktora na co, ked prisla MS...potom vsetko poviem nabuduci tyzden tam aj tak pojdem na folikumetriu...aby mi povedal kedy mam ovulku a poviem ze tento mesiac som velmi dlho cakala na MS...dik

zora256
18. jún 2012

@milacik3 Tak držkám palčeky aby folikulíky boli krásne a podarilo sa vám miminko 😉

lienkasophie
18. jún 2012

@zora256 vdaka 🙂 ms zatial nedorazila 😵 ani pocity také nemám..

zora256
18. jún 2012

@lienkasophie Ahoj!
nemusíš mať pocity,tie prídu až pozdejšie,alebo vôbec🙂Mne začali až nejak od 3-4 tt najskôr sa miaj počas sedenia točila vpráci hlava,a potom prsia ma svrbeli a pozdejšie bradavky boleli,a až v 6tt som začala vracať denne:-/

lienkasophie
18. jún 2012

mne sa tiez tocieva hlava.ale zas to je taký príznak 😀 nechcem si teraz nic namýšlať.boli mesiace ked som sa cítila tehu a napokon ms došla 😝 takže teraz sa už snažím brať objektívne.
práve si dávam kávu, takže ak to mám dostať snáď mi to kafča urýchli 🙂 a vy ako? snažilkujete sa ?

zora256
19. jún 2012

@lienkasophie Ahoj!
Tak príznaky som mala aj ja minulý mesiac,ale tak tento,snáď nebudú,falošné🙂Mne bolo včera hrozne zle aj som vracala 2x,ale dnes akoby ma vymenili,nič mi nie je,občas ma pobolieva podbruško,ale to zrejme len ztoho že ku koncu týždňa by som mala mať ovu 😕 ,tak dúfam,že aj bude🙂Držkám palčeky aby uteba bolo tak akosi praješ🙂Tu sa každá zns snaží,tak snáď každá tento rok aj bude tehu,už je zopár tehuliek z tejto témy,snáď sa čoskoro pridá každá do témy tehuliek 😵

sweethope
19. jún 2012

dievcata,myslite,ze ked som bola v marci na preventivke a vsetko bolo ok, a snazime sa od januara(to som lekarke nepovedala),ze je cas navstivit lekarku ci som v poriadku v tomto smere? zacinam mat obavy ☹ ja viem,ze to nie je dlho,len chcem vediet,ci mam cakat,kym ubehne aspon rok,alebo je to len psych.charakteru 😒