V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@zankaj Ahojky, čítam si tu príspevky o svokrách... tak to je fakt o čom rozprávať 🙂 stačí asi keď vám poviem, že som už rozvedená... proste so svokrou sme si nesadli keď sme sa videli 1.krát, ona nemusí nikoho a nikto ju takže tak....tiež mi do všetkého rozprávala, keď sa mi narodila dcérka hocikedy vošla do našej izby /kým sme bývali spolu s nimi v dome/ že ona je babka, na má právo.... to fakt nechápem... prikazovala, zakazovala a tak... odsťahovali sme sa, aj tak to neprestalo... čím som sa viac snažila, bola som milšia, bolo to len horšie... ešte aj teraz po rozvode sa snažia čo to prikazovať ale už ich neberiem vážne, proste treba ignorovať a hotovo lebo inak prídete o nervy
@huncut
Presne tak ako pises. Moja svokra prikazuje a zakazuje. Strasne sa nad tym rozculujem lekarka zase nadava nech sa na nu vykaslem prednejsie je moje malicke. To ano to je pravda ale ked to malicke bude na svete budem sa rozculovat nonstop. Az sa bojim. Moj manzel je super pozna svoju matku a vie aka je. Nedovoli ani teraz aby ma rozculovala a uprednostnuje mna pred nou ale zase je to fer?
@huncut jezis to ako keby som videla moju svokru :D :D aj ona stala nad svagrinamy a nutila ich spravne kojit. Ked sa deti zacali dusit zjapala ako slahnuta ze je neschopna a ze si udusi dieta. A to uplne staci na psychicky tlak. Jedna svagrina po 2 tyzdnoch stratila mlieko a druha ho nemala ani tyzden po prichode domov. Ach jaj keby sa dali dat svokry na jeden opusteny ostrov :D
@zankaj tak ja som mala problém, lebo som mala často zápaly prsníkov, na striedačku raz jeden raz druhý, tvrdli mi a mlieko nešlo, ani odstrekovať ani nič... kričala na mňa, že to robím zle, že ho musím vytlačiť.... že ona taký problém nemala ... zato moja mama mala pri každom problém a vždy mlieko stratila, ja som nakoniec po prekonaní zápaloch a stratení mlieka v 1 prsníku vydržala malú kojiť 9 mesiacov 🙂 našťastie...
tiež som to tak riešila, odsťahovali sme sa 🙂 alenapriek tomu nám to s exmanželom nevyšlo, nevadí.... teraz mám krásnu dcérku, skvelého priateľa a hlavne pokoj 🙂 a dúfam že čoskoro bude aj ďalšie bábo na ceste
@monulik23 Ahoj!Tíško gratulujem,áno si tehu🙂teším sa s tebou a prajem Ti aby Ti tá čiaročka už len pekne tmavla,a k lekárovi,choď až ke´d Ti bude meškať druhý týždeň,vtedy Ti už sonom bude vidno fazuľka🙂Lebo sonom najskôr vidno v 5tt🙂Moc Ti rpajem aby bolo všetko ok🙂Mne ešte nemešká,ale pravdepodobne by aj u mňa mali testy ukázať už budúci týždeň alebo o dva týždne,ty si testovala stakými testmi,ktoré ukážu aj pred meškaním ms?Alebo až keď mešká ms?
@monulik23 ďakujem, určite ho nepresvedčím, tým som si istá 😒 ale spolieham sa na to, že sa pritrafí, našou jedinou ochranou je totiž vyťahovanie 😎 najneskôr koncom roka začnem piť k tomu čajíčky na podporu otehotnenia a vyzistím ešte čo pomáha a určite to vyjde ani nebude vedieť 😀 síce ho asi klepne keď poviem, že čakám tretie, ale nakoniec sa bude i tak tešiť. poznám ho, je super otec a miluje svoje deti 🙂
Ahojte, má otázočku už pár dní mám taký divný pocit v podbrušku, tlaky, pobolievanie, predtým som to mala lentesne pred menšturáciou ale tú mám dostať až 30., tiež nejako zle reagujem na vône, všetko mi smrdí, keď varím, v obchode a tak podobne...je to tým, že som vysadila HAK alebo možem byť tehu? nemá niekto podbné skúsenosti?
@monulik23 Ahoj, gratulujem k tehu 🙂 nech vsetko dobre dopadne 🙂 Mne uz menzes meska 7 den, ciarka len jedna na teste, inokedy mavam cyklus 27 dnovy presny ako svajciarske hodinky. Baby neviete mi nahodou poradit? Ked som bola cez ovulaciu u doktora, robil mi prvykrat sono v zivote, a povedal mi, ze tam mam folikuly (co byva cez ovu pokial viem), ale zaroven mi povedal, ze to musi skontrolovat, ze mam prist, ked mi skonci menzes.. tak som sa dost vystrasila, lebo ten jeden folikul ma 2 cm, tak ja neviem, ze ci aj preto mi nemozu meskat :(
@anett27 Ahoj!Keď si mala folik 2cm to znamená,že Ti buď vten deň praskol,alebo na ´další,a snažili ste sa vtedy s mužom o bábo?Ak áno,tak možno si tehu,ale test Tiukáže len o pár dní pozdejšie,to si koľkého bola na sone?Lebo to závisí aj od toho kedy si asi otehotnela,lebo test ukáže na 4týždeň //,od oplodnenia,a rýchlo testy 10-tkové až od uhniezdenia čo môže byť od 5dní do 10dní od sexu.
@zora256 Ahoj bola som včera u doktora, urobil mi vyšetrenie a povedal, že tam videl malú botku, ale mám prísť za dva týždne na ultrazvuk, a že aj maternica je iná ako by mala byť. Urobil si taký krížik nad tou bodkou, a že je to ešte maličké. Tak uvidíme 2.10.2012 ked pôjdem na kontrolu. 🙂
@zora256 Ahoj 🙂, na sone som bola vtedy asi na 18.den. a snazili sme sa, to ano. ibaze vcera som si robila mamatest, ten mi ukazal hned taku slabu ciarku druhu ako keby priesvitnu, a bola som u lekara, ten mi zobral vzorku na hcg, kukal sono, tam nebolo absolutne nic vidno, tak pichol vyvolavacku, ze uvidime. dnes rano dalsi test, ale negativny, takze ja som z toho uz fakt jelen :D len sa bojim, aby som ich dostala vobec. aj keby som nemala byt tehu, tak nevadi, len nech uz aspon mrcha dojde, lebo sa zblaznim. Ty kedy budes testovat?
@anett27 Ahoj!
Ja som testla aj včera včera negatívny,a dnes z ranného moču slabunká druhá čiarka,tak uvidím zajtra či bude silnieť a aj pondelok testnem pred odchodom ku gynekológovi,lebo ja musím,kvôli nejakým zmenám z cytológie si ma dal zavolať:-/.Tak dúfam,že tá zmena je len z vtedajšej ovulácie,presne ten deň som mala ovuláciu.
@zora256 Ahoj 🙂 jej, to vyzera nadejne 😉 neboj sa, vsetko bude dobre, budem ti drzat palceky. Inak toto cakanie ma take svoje caro. ja si zavolam v pondelok kvoli hcg, ale nevidim to moc nadejne, dost sa bojim, aby mi vobec dosiel menzes aj po vyvolavacke, vcera bolesti ako pred nim, a nic.... testy uz nerobim, uz nemam na to nervy. najhorsie je, ze do snazenia ukazkovy cyklus a teraz sa to musi vsetko pokaslat.... ☹ ☹
@anett27 Ahoj!
Tie bolesti sú aj pri uhniezďovaní podobné ako pred ms,tak ešte nič nie je stratené,uvidíš,ak bude meškať aj po tej vyvolávačke,tak si určite tehu🙂Ak nepríde ms,tak sprav test 😉 to by už malo ukázať potom🙂
Ja neviem,mne len tieň ukazuje,veľmi treba ostriť zrak,tak uvidím,zajtra spravím kvalitnejší test a ak nič tak počkám či príde ms,ale it ak musím na pohovor k lekárovi,kvôli cyto výsledkom☹
@monulik23 Ahoj!To už bude viac ako 7 tt tehu,choď na www.mamaaja.sk a tak na tehotenstvo a tam si daj termín pôrodu,tam naťukáš 13.8.2012 a ukáže Ti k koľkom týždni si a kedy budeš rodiť🙂

@zora256 Ahoj dnes som si robila testy a aj včera som si robila dva testy a prvá palička bola slabučko ružová a druhá bola celkom ružová môže to byť, že som tehotná? Chcem ešte počkať pár dní, lebo túto sobotu to už bude dva týždne čo mi budú meškať. Neviem ani kedy ísť k doktorovi. 🙂