icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zora256
19. apr 2013

Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@huncut
@mata67 prídate sa aj vy baby k nám?Ak hej poprosím dátum nasledujúcej ms a mesiace alebo roky snaženia a zverokruh horoskopu v ktorom ste sa narodili.

@fidka21 18.-30.4. snaž. 1rok a 1mes. Váhy
@sam1234 22.4. snaž. 4roky a 11mes. Strelec
@anuska3107 23.4. snaž. 1rok a 9mes. Lev
@ponozkazt 29.4. snaž. 1rok a 1mes. Blíženci
@tusinka 5.5. snaž.1rok a 5mes. Baran
@jeackynka 5.5. snaž. 11mes. Baran
@luciana789 7.-8.5. snaž.3mes. Lev
@slinka3 9.5. snaž.5mes. Kozorožec
@zora256 12.-24..5. snaž. 1rok a 3mes. Baran
@radka1303 14.5. snaž.1rok Ryby

@dorekapa ahoj akosi natom?

oddychujúca snažilka:
@leonetka snaž. 3mes. Baran

ponozkazt
19. apr 2013

@zora256 zacala som tak nedbalo, 1-2x, ako som si spomenula 🙂 ale uz si davam poctivo 2x, ak mi vazne ovulka naskocila vdaka nemu, tak sa oplati 🙂 uvidim, co mi povie doki, aj ked tam pojdem az po MS, ale nevie o tom ze ho beriem .. ja uvazujem, ze nenasadim clostil ostanem len pri inofolicu, ale ked neviem, nechcem zas nieco "pokazit" .. priroda je mocna carodejka 🙂

zora256
19. apr 2013

@ponozkazt Ahoj!Nepokazíš nič keď nebudeš Clostilbegyt brať Inofolic je taktiež na podporu vaječníkov a rast zdravých vajíčok,tak načo ešte aj Clostilbegyt brať,mne zbytočne rástli zneho veľa folíkov a nepraskol ani ejden a tak umňa nastali cysty ☹ z clostilu...A Inofolic je prírodné keďže je to vitamín B8 a B9.

ponozkazt
19. apr 2013

@zora256 presne takto rozmyslam a zariadim sa asi podla MS .. uvidim, ci mi pride nacas, dovtedy sa hadam rozhodnem 🙂

huncut
19. apr 2013

@zora256 13.-17.5. snaženie - 6 mesiacov počas toho 1tehu skončené MA 😒 a znamenie ryby

zora256
19. apr 2013

@ponozkazt Neboj určite sa rozhodneš správne 😉
@huncut Ahoj!To mi je ľúto toho potratu,viem píšeme si aj na Bt grafy 🙂Tak zapísala som si ťa do tabuľky snažiliek a zajtra nahodím onedlho sa mi bude malý budiť tak nechcem narýchlo,alebo možno vnoci napíšem potom ako zaspí,maj sa a veľa šťastia vám prajem v snažení a vítam ťa tu emdzi snažilkami 😉

mata67
19. apr 2013

@zora256 ahoj ... no v pohode, môžem sa pridať 🙂
posledná ms : 22.3.-27.3, snaženie cca 2 roky, počas toho 1x MA, znamenie rak .
Ďakujem 🙂

huncut
19. apr 2013

@zora256 Ďakujem, ja som v tejto skupine už boéla aj sa zadarilo otehu, bved je tu aj moj grafík, len to nevyšlo 😢 dakujem za podporu, hádam skoro budeme všetky tehulkami, teším, sa na tabuľku 😀

zora256
19. apr 2013

@mata67 Ahoj!A to Ti ešte ms neprišla?A kedy Ti má prísť,mne netreba predchádzajúca ale tá ktorú nečakáš 😀A prečo by si bola posledná píšem tebuľku podľa toho ako idú dátumy zasebou nasledujúcej ms.
@huncut Tak to je možné,že si tu bola ale ja som tu nepísala vtom čase tabuľku ja ju píšem zhruba si mesiac ako mi Renatka prenechala snažilky,keďže je tehotná 🙂

huncut
20. apr 2013

@zora256 jasné 😉 na predchádzajúcej strane je môj víťazný grafík 😀 jedna baba chcela vidieť ako sa meria BT a ako sa to zaznamenáva tak som jej ukazovala, potom som tu nechodila...ale som späť, kým nebudem tehuuuuuuu 😉

matulindaaa
20. apr 2013

môžem sa pridať ? 17.05 tri mesiace snaženia LEV

zora256
20. apr 2013

@huncut Ánovidela som ho včera 🙂Kiežby sme každá maly víťazné grafíky a aj testíky 😉 Moc prajem každej snažilke,keďže viem aké je ťažké byť bez dieťatka,proste sa žena cíti taká prázdna a bez naplnenia túžby po dieťatku je hrozne ťažko... 😢 .Nebyť môjho syna,by sme sa boli už rozviedli,ke´dže svokra veľmi chcela aby jej syn mal deti, a on im nepovedal o tom,že má len 50% šancu byť otcom a stále len na mňa tlačila svoka,je to hrozné...keď niekto hádže vinnu na ženu,ktorá taktiež túži mať bábo,ale nejde to na žiadosť...A len Boh vie či mi uverila,ke´d som jej povedla o jej synovi pravdu,vieš ako svokry na svojich synov nedajú dopustiť....A tak každý druhý mesiac má blbé reči e by sme už mohli mať ďalšie,hoc vie že máme obaja ťažskoti,proste by som najradšej dala ich dom na kolesá a odkotúľala ho na tisíce km ďaleko,aby som mala pokoj od nej...lebo aj to na psychiku nerobí dobrotu.

zora256
20. apr 2013

@matulindaaa Ahoj!Vítam ťa už som si ťa zaznačila okolo obeda dám hore tabuľlku,kiežby sa ozvala už @dorekapa aby sme mali tabuľku úplnú a @mata67 na kedy tú ms nečakáš?

huncut
20. apr 2013

@zora256 to máš pravdu, aj so svokrami, aj s psychikou, ja som rozvedená a Sofinka je z prvého manželstva, tam tiež svokra narobila viac než dosť:( doteraz ma nemá rada a dáva mi to najavo aj cez malú ked ta ide ... no a minulý mesiac som sa druhýkrát vydala, teraz mám super svokru aj manžela a túžime po mimi, škoda že nám to nevyšlo a prišla som o bábo...hádam sa zadarí... vieš nám sa nejko od konca minulého roku nič nedarí, najprv potrat, potom manžel v nemocnici, malá mala kiahne, chystali sme svadbu,dostala som zápal priedušnice a priedušiek, na veľkú noc mi zomrel dedko, moj oco aj svokor maju záapal obličiek a dnes ráno mi manžel volal že zomrela babka 😢 takže ideme chystať další pohreb... ja viem že im je tam hore dobre a verím že nám z neba pošlu krásne bábo 😉 už prelomíme to zlé obdobie konečne...snažím sa myslieť pozitívne že všetko zlé sa na dobré obráti

zora256
20. apr 2013

@huncut Ahoj!presne ako píšeš.Iste vám pošlú krásne a zdravé bábo.Uvidíš,aj mne zomrel najskôr starký a potom keď mi rok nato starká umrela stratila som zamestnanie a potom po 2rokoch som mala fajn prácu a vtedy prišlo moje tehulkovanie a o pár mesiacov umrela aj druhá starká...Ale všetko zlé je na niečo aj dobré akos a vraví,neboj iste sa vám už podarí bábo,a prídu už len krásne časy 🙂A svokru sa snažím čo najmenej navštevovať lebo mi malého pchá sladkosťami.... a on si nechce nechať umyť poriadne zuby ☹,snažím sa mu ich umyť nakoľko dovolí,čo najlepšie veď mu chýbajú len posledné 4 zúbky má už 21mes.musí si zvykať na každodennú hygienu ústnu.Držím moc palčeky.Keď si to tak vezmeš,moja mama sa rozviedla keď som mala 3roky a brat 1 a pol roka a veru 9rokov sa moja mama z otčimom snažili kým im naša sestra prišla doživota a to rok predtým potratila na 8rok snaženia...Nie je to tak ľahké ale aj mama sa modlila k svätej Márii za sestrua by bola.A ja k svätému Tadeášovi ek´dže sme sa o malého snažili 3,5roka.

huncut
20. apr 2013

@zora256 hm, máš pravdu, ja to tiež tak beriem že všetko zlí je na niečo dobré...všetko čo sa deje má nejaký zmysel aj ked možno nechápeme a pýtame sa že, PREČO? je to ťažké ked zo života odchádzaju ľudia, na ktorých nám záleží, ale to je proste život, treba ho brať taký aký je 😒 raz je dobré a potom zasa zlé, len niekedy sa toho zlého riadne nakopí a potom človek nevládze...ja som si všetko veľmi pripúšťala, ja somm fakt dosť citlivá ale som si povedala pred pár dnami že dosť, lebo je to na ukor mojho zdravia, musím sa dať dokopy, lebo takýmto štýlom by som sa utrápila a skončila v blázincii 😒 aj moja mama je rozvedená, rozviedla sa ked som mala nejakých 5 rokov a terajší otec je ten najlepší otec na celom svete, lepšieho som si nemohla želať...mám dvoch mladších bratov...ale tých si mama plánovala, medzi každým jedným z nás je rozdiel 6 rokov... ja mám 30, brat bude mať 24 a najmladší 18 😉 neboj, zadarí sa nám...ja sa tiež modlím aj ked som bola teraz naposledy tehu som sa modlila aj v nemocnici pred kyretom, aj za to bábo o ktoré som prišla...ja som veriaca takže modlitba je pre mňa doležitá

zora256
20. apr 2013

@huncut Ahoj!No vidíš a tým,že si veriaca Ti Pán Boh dodáva silu,len ju treba vedieť prijať a načerpať 🙂A nepripúšťaj si nič zlé,aj ja som bývala príliž citlivá a odnášal si to môj žalúdok od kedy si nepripúšťam nič tak som vpohodke občas depka doľahne keď už som nadne z energiou,ale načerpám energiu práve tým že robím niečo a nesedím a čumím na druhých...proste treba sa spoznať čo Ti len dodáva a neodoberá,ja som sa zablokovala pred citlivosťou počas tehotenstva aby maličký bol vpohodke,a od vtedy ma to drží...naučila som sa jedným uchom dnu a druhým von,a keď svokra niečo hovorí,čo by ma bolello,tak to mužovi vyklopím,nak jemu vraví a nie mne...Že nak jej už dačo povie,ale vieš muži,s..ú z prepáčením nato...čo sa týka ich detí,ktoré nie sú ešte na svete,veď načo sa trápiť zniečím čo nie je...
A to máš fajn,keď máš dobrého otca nevlastného,ten môj nie je najlepším,otcom a ani mužom,keďže mama má sním dosť,lebo je lenivý,a nemal vzora otca keďže mu otec umrel keď mal 13 rokov.proste na porozprávanie je fajn ako kamarát...
Ale vďačím mu zato,že ma vychoval a to je všetko.A aj ja som veriaca,hoc z malým do kostola cez zimu sme nechodili,lebo má strach z veľa ľudí,ale už plánujem zajtra ísť ke´dže je už pekne tak aj vonku sa zabaví.Len to že z omše ja tak nič nepočujem☹ Ale časom si sná´d zvykne a budem môcť chodiť sním aj dnu.Ale modliť sa modlíme 🙂doma.

huncut
20. apr 2013

@zora256 tak moja chodí so mnou do kostola ked nieje náhodou chorá, dokonca aj sama chodí pekne na krížik, kedže ja na spoved nemožem chodiť lebo som rozvedená 😒 ale na mojej viere to vobec nič nezmenilo... u mňa si to tiež odnáša žaludok a proste celé telo, som taká rozklepaná zo stresu že až...nervozna, zdepkovaná celá, tak som povedala že už stačilo 😉 už chcem počúvať niečo pekné a zažívať krásne veci, chcem konečne dostať super správu a nájsť si // aj tebe to želám

zora256
20. apr 2013

@huncut Ďakujem 🙂Aj ja Ti moc prajem aby si už zažívala len krásne dni a zážitky aby vám konečne prialo šťastie a aj zdravie a,nech máte vytúžené zdravé a šťastné babulko 😉 A to je fajn že Ti dcérka tak pekne sama chodí na krížik 🙂No verím,že časom ajt en môj pôjde,u nás farár má sprostý zvyk ak nechodíš každú nedeľu a na sviatky do kostola,nedá Ti oblátku...Tak ja preto nechodím na príjímanie a malý mi má len 21mes. tak sám ešte nepôjde,a le časom dúfam,že si navykne ne omše a bude sa nám dať chodiť každú nedeľu a aj na spovede,lebo takto na spoveď ho vziať so sebou nemôžem,a muž mi sním neostane a ani do kostola chodiť nechce,lebo výkendy sú mu krátke na domáce práce tak aj cez nedeľu robí okolo domu a vzáhrade.takže to mám ťažké...Ale už od zajtra chcem chodiť z malým ak nebude pršať,ešte sa neviem rozhodnúť či z kočíkom alebo pešo pôjdeme asi sa rozhodnem podľa toho o koľkej vstane ráno,ak pozdejšie tak pešo ak skoro tak kočíkom,lebo vtedy pred obedom zaspáva z mliekom a to treba načas dôjsť domov a ak pozdejšie tak okolo 13tej h a omše máme od 11h do 12h.A ak je sviatok aj do 12:30h

zora256
20. apr 2013

Aktualizujem snažilkovskú tabuľku :
@fidka21 18-30.4. snaž. 1rok a 1mes. Váhy
@sam1234 22.4. snaž. 4roky a 11mes. Strelec
@anuska3107 23.4. snaž.1rok a 9mes. Lev
@ponozkazt 29.4. snaž.1rok a 1mes. Blíženci
@jeackynka 5.5. snaž.11mes. Baran
@luciana789 7.-8.5. snaž.3mes. Lev
@slinka3 9.5. snaž. 5mes. Kozorožec
@zora256 12.-24.5. snaž. 1rok a 3mes. Baran
@huncut 13.-17.5. snaž. 6mes. Ryby
@radka1303 14.5. snaž.1rok Ryby
@matulindaaa 17.5. snaž.3mes. Lev
@mata67 ? snaž.2roky Rak
@dorekapa ? snaž. 1rok a 3mes. Vodnár

Oddychujúca snažilka
@leonetka snaž.3mes. Lev

matulindaaa
21. apr 2013

Ahojte kočky prajem Vám krásnu pohodovú nedeľu má byť krásny slnečný deň....tak si ho ideme s manželom užiť. Najprv lyžovačka a potom relax v Aquaparku. 😀

mata67
22. apr 2013

@zora256 ahaaaa, myslela som že kedy bola posledná ... takže čakám 22.4- ? ( mávam veľmi nepravidelne, takže vôbec netuším)

mata67
22. apr 2013

@zora256 už som pochopila 🙂))) takže čakám ms, dnes, zajtra ...netuším ... alebo skôr nečakám 🙂))

lienka1980
22. apr 2013

@mata67 dakujem , zatial stále nič, počkam ešte do konca týždna a idem na tehu testik... 🙂

zora256
22. apr 2013

Aktualizujem tabuľku:
@fidka21 18.-30.4. snaž. 1rok a 3mes.Váhy
@mata67 22.-23.4. snaž. 2roky Rak
@anuska3107 23.4. snaž. 1rok a 9mes. Lev
@ponozkazt 29.4. snaž. 1rok a 1mes. Blíženci
@jeackynka 5.5. snaž. 11mes. Baran
@luciana789 7.-8.5. snaž. 3mes. Lev
@slinka3 9.5. snaž.5mes. Kozorožec
@zora256 12.-24.5. snaž. 1rok a 3mes. Baran
@huncut 13.-17.5. snaž.6mes. Ryby
@radka1303 14.5. snaž. 1rok Ryby
@matulindaaa 17.5. snaž. 3mes. Lev

Oddychujúce snažilky:
@leonetka
@sam1234
@dorekapa-keďže sa nehlásiš a neviem čo je stebou,tak som ťa dala sem.

zora256
22. apr 2013

@lienka1980 Ahoj! Aj ty patríš knám?Budem rada,ak nám dáš vedieť ako si natom,a ak si tehu rada ťa pošlem k Renatke medzi tehulky 😉 .Ale ak by predca došla ms,daj nám údaje a dáme ťa knám medzi snažilky.

lienka1980
22. apr 2013

@zora256 no párkrát som sem prispela ešte minulý rok ked sme na tom ozaj pracovali, ale stále sa nedarilo a tak sme to potom nechali ked sa to bude mať stať tak sa stane 🙂. dlho nič a teraz ... no uvidime. Rada sa pridam či sem alebo k tehulkam, ale kam patrím ešte neviem.. 🙂 . Vo štvrtok sa chystam na testík, tak potom sa určite ozvem... 🙂

zora256
22. apr 2013

@lienka1980 Ok vporiadku budem rada,a moc držím palčeky 😉 aby si mala krásne // na testoch vo štvrtok.

lienka1980
22. apr 2013

@zora256 dakujem 🙂

anuska3107
22. apr 2013

@zora256 ja uz nechcem byt medzi snazilkami :( prestava ma to bavit stale cakat