icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

Strana
z406
zora256
22. apr 2013

@anuska3107 Ahoj!Mám ťa dať medzi oddychujúce alebo vôbec si neželáš byť vtabuľke?Viem ako Ti je,proste kedy si to brala len tak akože ale pritom by si tu bola,ja to beriem omnoho ľahšie,ja sa aj snažím aj nie ale nevzdávam nádej a som tu,ale ty vieš ak chceš na mesiac-dva oddych od sledovania,tak ok,ale ak by si si to rozmyslela,napíš mi,ok?

anuska3107
23. apr 2013

@zora256 nemyslela som tabulku to mivobec nevadi ale ja uz chcem byt v tabulke s tehulkami🙂

matulindaaa
23. apr 2013

Kočky čo poviete na alchemilkový čajík pri snažilkovaní je na tom niečo pravdy? Alebo čo by ste mi vedeli poradiť? Osobne si myslím, že by som ešte nemusela prežívať nejaké moc veľké stresy po troch mesiacoch neúspechu, alebo mám sa báť ? 😨

zora256
23. apr 2013

@anuska3107 😀 Jaj moja to každá zo snažiliek 🙂Veď preto sme tu...Neboj príde aj to,ako sa vraví trpezlivosť ruže prináša 😉 .Skús sa niečím zamestnať vmysli daj si nejaké iné ciele a príde aj bábätko,keď budeš najmenej čakať.ja som chcela dom opraviť mala som fajn zuamestnanie a prišlo bábo vnajlepšom ...no čo už dom počká a dieťa odrastie 😀

zora256
23. apr 2013

@matulindaaa Ahoj!Nemáš sa čoho báť🙂ve´d 3mesiace to je nič,ja som sa snažila 3,5roka kým sa malý podaril a teraz už 1rok a 3mesiace a sú tu žienky ktoré sa snažia už 5rok a na Mk aj také čo aj 9rokov sa snažili...proste ak prejde rok treba ísť na vyšetrenia...A alchemilka je dobrá ak mášťažkosti z cyklom.

luckysun17
23. apr 2013

Ahojte...aj ja by som sa rada pridala.. mesiacov snazenia.. a uz som presla stadiami
1. "Ete sme len zacali" 😉
2. "..pre istotu ideme na testy" 😒
3. Vsetko je vraj ok, tak sa snazime dalej 🙂
4. ..manzel na cestach a ja na pn a depkarcim ☹
5. Na internete citam fora, prispevky, zhanam info.. 😕
6. ..citam, a citam,.. prestavam citat, lebo ani to uz nepomaha 😒
7. Koniec pn, opat s ludni a nova energia 🙂 😉
..samozrejme sa stale snazime 🙂
8. Stretnutie s kamoskou..snazili sa cele roky a nakoniec maju krasnu dcerku 🙂 Takze som nabita pozitivnou energiou, informaciami a zaciname ocistnu fazu.
9. Po 14-tich dnoch sa citim plna elanu a uz sa neviem dockat, kedy skoncia dalsie dva tyzdne a prejdeme do druhej fazy 🙂
..no a dufam, ze bod c. 10 bude pozitivny testik 😀

luckysun17
23. apr 2013

..uslo mi ciselko..tak dodatocne.. 9 mesiacov snazenia.. 🙂

matulindaaa
23. apr 2013

@luckysun17 tak to ti moc držím palce a čakáme
10. vytúžené // 🙂

radka1303
24. apr 2013

Preco mi klesaju teploty?? ☹ je to nieco zle??
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/radka1303/gr... moj graf

lienka1980
24. apr 2013

Babulky nevydržala som to a test som si urobila uz dnes..... A toď výsledok🙂

matulindaaa
24. apr 2013

@lienka1980 blahoželám 😀 prajem krásne tehulkovanie

luckysun17
25. apr 2013

@lienka1980 jeeeeeeeeeeeeeeeeej blahozelam 🙂

lienka1980
25. apr 2013

Ďakujem krásne

dzenar
19. máj 2013

Ahoj aj ja saridavam snazime sa ale sa nieak nedari

snehulienka82
24. jún 2013

@lienka1980
Ahojte baby, citam tu vase veci... tak som sa rozhodla pridat sa, mam podobne problemy, alebo ako to nazvat... tiez sa to snazim nesilit, a mysliet pozitivne, ale niekedy som uz zufala... ja som dobrala teraz 3. mesiac duphaston /raz som mala utrogestan/ vraj je vsetko v poriadku, ale pred 4 rokmi som mala spontanny potrat v 8. tyzdni, tak mi to predpisal, aby sa plod lahsie udrzal... manzela som zatial neposielala na ziadne vysetrenie, ked uz sa nam to raz uz podarilo... 😒 neviem, ci sa nesnazime malokrat... nechcem si pripadat ako mala, ale kolko krat treba byt spolu pocas ovulacie?? treba v tom obdobi mozneho otehotnenia byt spolu kazdy den, alebo iba v ten den, aj viackrat za den? :D uz neviem ozaj co mam robit, niekto vravi, ze predtym nie, aby spermie boli "silnejsie"... vcera sa mrchla zase dostavila... tak som aj plakala :S nejak extra dlho sa nesnazime, ale uz som zacala pochybovat ci je vsetko v poriadku, ale vraj ano... no a tentokrat som mala presny den, kedy sme mali byt spolu a nic z toho... tak mi poradte, som citala medzi prispevkami z minulosti, ze existuju aj nejake polohy ci co to :D

lienka1980
24. jún 2013

@snehulienka82 ahoj snehulienka, ja neviem ako ine baby ale mne mudr vravela ze aspoň kazdy druhy deň počas plodnych dní, ale viem ze baby si merajú bazalu, pripadne existujú ovulacne pruzky ktoré ti ukážu ze práve u teba prebieha ovulka a vtedy je to idealne naplanovat.... Tak drzim palce a netreba si robiť ťažkú hlavu ja som duphaston brala dva roky a uz som to pomaly vzdavala a pozri je to tu.... 15ty týždeň.... 🙂

snehulienka82
25. jún 2013

Velmi sa z teba tesim a verim, ze aj nam to vyjde! Treba tomu nechat asi viac casu, a asi by sme mali byt castejsie doma. 😉 Ja som dost vytazena a casto prideme kvoli mojej hobbi az neskoro domov, a potom uz nic nie je... 😖 😀 Dakujem inak za tvoje slova, nebudem sa teda vzdavat, duphaston beriem iba kratko, ako sa zda... vsetko je relativne.

jemmka
18. nov 2013

Ahojte baby, prvykrat vam pisem, ale precitala som uz strasne vela :D my sa s manzelom snazime vyse roka, ale kedze nemavam menzes a ani ovulaciu, kedze mi diagnostikovali PCOS nemame vela sanci na prirodzene pocatie. Povedala mi moja mudr, ze mam rok pockat, medzitym ma liecia na stitnu zlazu a na vela testosteronu.... 😢ale uz som sa rozhodla, ze idem do centra a mam vybraty Iscare, tak dufam ze to bude dobra volba... 😀

snehulienka82
16. jan 2014

@jemmka az teraz som citala tvoj prispevok, ako sa ti dari? ako ste pochodili za ten cas od novembra?

jemmka
17. jan 2014

@snehulienka82 zatial mi pridala inofolic a vitamin D. spravili sme spermiogram a teraz cakam na posledne vysledky od svojej doktorky, a ideme do centra. a dneska odchadzame na lyzovacku na tyzden, tak dufam, ze trochu uvolnenie nam pomoze 🙂

snehulienka82
17. jan 2014

@jemmka urcite ano, uzite si to! 🙂

jemmka
2. feb 2014

@snehulienka82 tak uz mame za sebou aj vysetrenie v CAR, doporucili mi laparku, kedze mam pco...hned mi ju aj naplanovali na 6.3. tak sa celkom tesim, ze sme sa dakam pohli 😀

ansi
23. jún 2014

ahojte baby, ja mám ovulku presne na 15ty deň vždy, menzes presne 28 dní vždy, každú nedeľu poobede...nepotrebujem ovulačné testy ani si merať teplotu - všetko mám ukážkové...maternicu v období ovulky nádherne veľkú a pripravenú na prijatie vajíčka .napriek tomu nič....teraz manžela čaká spermiogram lebo lieky čo berie na svoju chorobu údajne podľa štúdií spomaľujú spermie - tak asi bude problém tam lebo môj dr. mi povedal, že vo mne teda problém nevidí...aj hormonálny profil mám ok....snažíme sa pol roka, ale aj tak ma to ubíja, toto som si teda nemyslela nikdy, že sa ma bude týkať :(

Strana
z406