icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

marecek1
6. dec 2011

@havana21 pekné Vianoce budú už len z toho dôvodu, že na chvíľu s mm vypneme, vypadneme z pracovného procesu, a budeme sa môcť tešiť z blízkosti jeden druhého - a jasnačka, že najmä tretieho - nášho synčeka. už ma chytá aj vianočná nákupná mánia, chystáme sa s mm tento týždeň kupovať darčeky, sa teším... vianoce sú naozaj úplne iné s dieťaťom, krásne boli aj keď sme boli s manželom sami, ale tá detská radosť zo stromčeka, darčekov je úžasná.. aj na zdobenie vianočného stromčeka sa teším, malý sa už pýta, kedy budeme zdobiť - v škôlke už majú nazdobený, tiež v obchoďákoch, alebo na námestiach už svietia vysvietené stromčeky, mám rada vianočnú atmosféru,

tehotenstvo by bolo tou čerešničkou na torte. krajšie by tie vianoce ani nemohli byť.

kemonka
6. dec 2011

Dobré ránko - krásneho Mikuláša všetkým 🙂 😉

havana21
6. dec 2011

@marecek1 presne moje myšlienky 🙂 všetky do jednej .....

vardzikova
6. dec 2011

@zuzananina moja musiš len pozitivne myslieť všetko bude v poriadku a ty sa budeš ochvyľku vytešovať z // 😀 😀 uvidiš ja si to hovorim vždy

vardzikova
6. dec 2011

@kemonka Aj tebe dobré ránko a krásneho Mikuláška 🙂

zuzananina
6. dec 2011

@vardzikova tak veru ano treba ,mysleť pozitivne no ved uvidim ako co bude dalej.... a pekneho mikulasa prajem

vardzikova
6. dec 2011

@zuzananina aj tebe pekneho mikulaša 🙂

zuzananina
6. dec 2011

@vardzikova aj si si nieco nasla rano v topanočke🙂

vardzikova
6. dec 2011

@zuzananina no jasne , manželik nezabudol pribaliť všetko čo milujem 🙂

zuzananina
6. dec 2011

@vardzikova tak to je super... aj ja som tak isto dala priatelovi len hold smola nemoze este take

vardzikova
6. dec 2011

@zuzananina no jasne , on musi držať asi dietku 😝

zuzananina
7. dec 2011

@vardzikova presne tak len rozmyslam co varit ked pride dnes alebo zajtra domov.....

marecek1
7. dec 2011

@zuzananina niečo určite vymyslíš 🙂 🙂 🙂 nemocničná strava nie je ktoviečo, zvlášť tie pooperačné diétne "chuťovky", takže určite ho poteší niečo domáce od teba 🙂

zuzananina
7. dec 2011

@marecek1 ak to ano budem musiet len smola ze ked nieco mu poviem co ma rad a je to take dietnejsie tak nea na to chut ale kto by mal po takom stiahnutom zaludku od stvrtka nejedol az v nedelu tie ich vyvari

marecek1
7. dec 2011

@zuzananina neboj 🙂 keď mu bude trošku lepšie, tak nebudeš stíhať pri hrncoch 🙂 🙂

pozerám práve, že aj ty máš synátora Mareka, ja ja, len má o 2 roky menej ako tvoj 🙂

zuzananina
7. dec 2011

@marecek1 no to verim ved teraz pri troch chalpoch mam co robiť doma s varenim ..... skoro kazdy den nieco varim.... zachvilku aj mna zjedia.... a tak mám Jakub a aj Marek sa i pacili tie mena a aj vyhrali prave teraz keby som mala lmat tretieho chalana tak neviem ake meno by som dala bo ti co som chcela mám už🙂))))))))

havana21
7. dec 2011

Ahojte žienky 🙂 viem, že táto otázka nie je do tejto témy, ale viete mi niektorá povedať aká je príčina naliatých pŕs v 17DC???? Odkedy mávam menzes tak ma takto bolia a nalejú sa max. 5 dní pre mrchou, ale takto skoro som to ešte nemala 😒 neviete nejaké vysvetlenie???? 😕

zuszana
7. dec 2011

@havana21 môže to byť tehotenstvo, že ťa bolia skôr a sú naliate 🙂

havana21
7. dec 2011

@zuszana to by bol kráááásny vianočný darček.... len mi nejde do hlavy, že to takto skoro môžem mať 🙂 ale bodaj by !!!!! 🙂 🙂 🙂

zuzananina
7. dec 2011

@havana21 ano može byt tehotenstvo mna bolievali od zaciatku veru stale

havana21
7. dec 2011

@zuzananina normálne ma začínate nahlodávať 😀 😀 samozrejme v dobrom to myslím.... a to takto skoro môžu bolieť kvôli tehotenstvu????? Mi to príde ako nekonečný zázrak 🙂 🙂 🙂

zuzananina
7. dec 2011

@havana21 ano moze ja som od zaciatku citila prsia potom sa to neskorsie ustalilo

havana21
7. dec 2011

@zuzananina juuuuuuuuuj 🙂 to by bola paráááááááda..... držte palce všetky 🙂

zuzananina
7. dec 2011

@havana21 drzime mali by ste darcek pod stromcek

havana21
7. dec 2011

@zuzananina 😀 😀 😀 😀 veru

zuzananina
7. dec 2011

@havana21 tak nech sa to splni tak ako ma...... 🙂

marecek1
7. dec 2011

@havana21 naozaj to môže byť tehotenstvo, aj ja som mala v tehu od začiatku dosť citlivé prsia.
ale v poslednej dobe ich mávam citlivé aj v čase od ovulácie po menštruáciu, dúfam, že v tvojom prípade to bude tehu 🙂

havana21
7. dec 2011

@marecek1
Ďakujem aj ja dúfam, aj keď je to možno nejaký planý poplach 🙂

zuszana
7. dec 2011

@havana21 tak to by bol super darček, držím päste daj vedieť potom 🙂

kemonka
7. dec 2011

@havana21 držím palce nech je to tehotenstvo, veru môže to byť, keď ťa prsia nezvyknú tak skoro bolieť 😉