icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

havana21
8. dec 2011

@zuszana
@kemonka
Normálne už začínam dúfať, ale musím ešte vydržať aspoň do vianoc aby som to mala na 100% 🙂 Babyyyy držte palce 😉

zuzananina
8. dec 2011

@havana21 no ale ja tebou ja by do vianoc ani nevdrzala ....

havana21
8. dec 2011

@zuzananina aj ja mám tu obavu 😀 ale mrcha má prísť 18. dnes som "len" 18DC..... takže zatiaľ asi zbytočné testovať.... zatiaľ sa budem "sledovať" - ja len dúfam, že si nejako nevsugerovávam príznaky.....

zuzananina
8. dec 2011

@havana21 jaaj tak ano je to malinko este to by ani testik nemusel ukazat... no ale tak hadam pockac a vydrzis a mas este nejake priznaky ine okrem prs

havana21
8. dec 2011

@zuzananina akurát mi je sem tam nevoľno a zjedla by som aj koňa - čo ale nemusia byť príznaky 😒 no akurát že ma pobolieva v podbrušku ako keď má prísť mrcha.... ale tá má ešte čas, tak neviem.... možno je to len nejaká hormonálna nerovnováha - čo by ma nepotešilo 🙄

zelovocka
8. dec 2011

@havana21 možno je to uhniezďovanie 😉 to je najčastejšie 7 - 10 dní od snaženia, ale môže byť aj neskôr 🙂

havana21
8. dec 2011

@zelovocka NO my sme 13 deň PO. 🙂 keby to tak bolo - tak sa zbláznim od šťastia.... 😀

januliatko1985
8. dec 2011

@havana21 ja by som tiez este pockala s testovanim , az tak o tyzden, ja som testovala v den prichodu MS a uz boli ciarocky.drzim palceky 😵

havana21
8. dec 2011

@januliatko1985 Ďakujem.... ja dúfam že tam budú // . Lebo ak nie, tak si musím od babatkovských stránok vypnúť mozog.... 😀

kemonka
8. dec 2011

@havana21 juj super, držím palce, ale s testovaním určite počkaj, viem že už by si najradšej hneď 😀 😀 😀 ale nemusí ti to ešte ukázať. 😉

zelovocka
8. dec 2011

@havana21 moc ti prajem, aby vám to vyšlo 🙂 ako napísala @kemonka - s testíkom ešte pár dní počkaj, aby si nebola sklamaná, tak skoro neukáže 😉 držím palcééééé!

vejula
8. dec 2011

čavte kočky tak čo vy už všetky snažilkujete???? Tak priznam sa my sme par krat šli na ostro, ale to tak len že sme už nemohli vydržať.... od januara začneme skutočne snažilkovať 🙂

@havana21 jeej a čo my tu už mame prvu tehulku ešte v predstihu??? držim palec nech to vyjde 🙂

zuzananina
8. dec 2011

@havana21 tak moze aj to a aj to tehotenstvo tak pockaj do menstruacie a ked nepride tak po troch dnoch skus spravit testik

havana21
8. dec 2011

@kemonka
@zelovocka
@vejula
@zuzananina žienky "konikovske" aká by som bola šťastná keby nám to takto vyšlo 🙂 len dúfam, že keď to nevíde, nebudem veľmi sklamaná. V každom prípade mi treba veeeeeeeeeľa trpezlivosti 🙂 no som zvedavá. Len držte palčeky prosím Vás 😉

vejula
8. dec 2011

@havana21 a kedy čakaš mršku?

lejduska
8. dec 2011

ahojte, ja by som sa tiez pridala na rok 2012 a najradsej by sme si spravili babo na vianove..ale ako vidim nazov temy nekorensponduje lebo vy snazilkujete uz teraz ci ako 😀 tak drzim prsteky nech vam to vsetkym vyjde

vejula
8. dec 2011

@lejduska nie nie si tu spraaavne, my tiež začiname na sviatky. TEda ak mrška dorazi, pretože po porode som mala ešte len teraz 19teho prvu a boh vie ako to teraz bude, lebo vraj to zvykne chodiť prve razy tak všelijako. No ale priznala som sa že sme par krat išli na ostro, lebo sme mali takuu chuť, proste človek si to milovanie tak nevychutna ked to musi stale zastavovať 😀 😀 😀

havana21
8. dec 2011

@vejula ešte som len 18DC a podľa mojej učebnicovej mršky bude 28DC tak mám ešte 10dní 😒 uv idíme....keď to nevýde tak sa vari raz podarí 🙂

vejula
8. dec 2011

@havana21 a sledovala si si aj ovulku?

lejduska
8. dec 2011

@vejula ahaaa.no my sme rpzmyslali az neskor ale zacali sme srandovat, ze na vianoce a zo srandy to preslo k realite a teraz tiez sme isli na ostro ako ty vravis a mrska tiez nedosla..ale to aj posledne 3 mesiace, myslela som, ze uz som vyliecena lebo som brala lieky ale asi nic no., urcite nemozme vediet ako sa to zmeni po porode, treba pockat uvidis..mozno uz ani nepride 😉

vejula
8. dec 2011

@lejduska si brala lieky na cyklus? či? som nepochopila...
joj moja a bodaj by si mala pravdu že by už ani nedošla. ale tomu nedavam velku nadej, lebo fakt to bolo skôr take sviatočne 😀 😀 😀 JA berem lieky na žaludok helicid. Ako žiadna katastrofa by nebola aj keby som otehu, ale tak začneme poriadne snažilkovať až ked ich doberiem.. A to už nebude dlho trvať 😵

vejula
8. dec 2011

@lejduska no ja som po porode ešte mala iba jednui a to ma maly zajtra 20 mesiacov. Takže som si bez mrchy uživala vyše 2 rokov 😎 😀

lejduska
8. dec 2011

@vejula no pozri vsetko je mozne, nemusi ti uz prist 🙂 ale moze.., ano na cyklus som brala lutenyl, potom mi brali krv na hormonalny profil a prvy odber bol dobry, uvidim ako dalsi..,ano viem co ty chapes, chces byt ´´cista´´ este pred tehotenstvom.ako to je mozne, ze iba raz si mala ms, uzivala si nejake lieky? alevo ako

vejula
8. dec 2011

@lejduska nie to kvôli dojčeniu. Maleho ešte stale dojčim a teda dojčenie tlmi funkciu vajčníkov. To je normalne. Pkial žena dojči nebude sa nikto zaoberať tym že nema menštruaciu.. Každa žena to ma inak. niektora može dostať mrchu hned po šestonedeli napriek tomu že dojči a inej dojde až po dvoch rokoch 😅

lejduska
8. dec 2011

@vejula priznam sa ti, ze som o takom pripade ako ty este nepocula aj ked som toho pocula uz vela, vela som citala o vela veci som sa zaujimala i ked je pravda, ze skor som sa zaujimala o veci ktore sa deju pred tehotenstvom a nie po, resp. po porode 😀

vejula
8. dec 2011

@lejduska 😉 jasne, ako nieje nas vela ale su aj take ktore i dlhšie nemaju menzes. Ja dojčim bez nejakych pravidiel, čiže hocikedy chce, a to je to prečo som možno dlho nemala mršku, lebo on mi pije ešte aj v noci niekolko krat a cez den hocikedy sa mu zachce 😀 😵

lejduska
8. dec 2011

@vejula fuuha este stale? aspon bude zdravucky 😀 a teraz je podla teba cas na dalsie dietatko, ked uz maly prestava byt malickym? 🙂 ty aspon vies preco mrchu nemas, ale ja mozem len hadat.a uz som si myslela, ze je vsetko vyriesene a prd..

vejula
8. dec 2011

@lejduska hej my si to spolu uživame 😉 😵 hmmm a možno ti meška aj z nejakeho dôvodu. nemôžeš byť už tehu?

lejduska
8. dec 2011

@vejula to je spravne 🙂 . vylucit sa to neda nikdy ale posledne 3 mesiace to mam stale, v lete som mala spontanny potrat, mesiac na to ako hodinky a potom sa to zacalo..predtym som nikdy take problemy nemala, tak neviem ked sa z toho vyhrabem, zacnem sa snazit o dieta tak budem stara raketa 😖 😠 😀

vejula
8. dec 2011

@lejduska moooj a ved maš ešte len 22 ojojooooj. ty maš daleko od starej rakety 😀 😀 😀