icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

lejduska
8. dec 2011

@vejula no ale keby som rozmyslala tak ako holky v mojej rodine tak neviem neviem 😀 mali sme taku hranicu s priatelom, ze do 25 ky..do mojej teda 🙂 tak pohodicka

pingu1
8. dec 2011

ahojte, hadam sa k vam pridam aj ja, ale este nas caka dlha predlha cesta

pingu1
8. dec 2011

@havana21 mne ukazal // uz 9 dpo

zelovocka
8. dec 2011

@pingu1 vitaj a cíť sa u nás ako doma 🙂 dlhá cesta nás tu čaká viaceré, presnejšie povedané - dlhšia ako by sme chceli 😀 ale nikdy nevieš... možno sa akurát tebe podarí skoro, len treba mať psychickú pohodičku 😉

januliatko1985
8. dec 2011

@lejduska vitaj medzi nami, my zacneme snazilkovat az po novom roku, takze si tu spravne, drzim palce nech si coskro najdes na testiku //.

@vejula tak my sme na to s kojenim asi rovnako, moj drobec mal teraz 16 mesiacov a neeeevie sa nejako odnaucit, ja som etse tiez MS od porodu nedostala, ale uz by som aj rada dostala, aby som si vedela sledovat kedy mam ovulku a tak.

januliatko1985
8. dec 2011

@pingu1 vitaj medzi nami 😵

kemonka
8. dec 2011

@vejula a čo máš moja so žalúdkom? Máš helikobaktera, či niečo iné?

@pingu1 ahojky, vitaj a napíš nám niečo o sebe 😀

ika84
8. dec 2011

a este jedna inspiracia 🙂 teda pri vasnivom a divokom sexe, sa muzom tvori o 50% viac spermií 😀 😀 😀 čo dodať..asi fakt pomaha nemysliet ale konať 😀

lejduska
8. dec 2011

@januliatko1985 oo dakujem, niezeby sme to cielen planovali a sli za tym, ze v roku 2012 ale suhrn udalosti a pocitov nas k tomu doviedol a boli by sme radi keby sme mohli pocat 🙂

zelovocka
8. dec 2011

@ika84 íha, to máš odkiaľ? či z praxe? 😀 teda ranný sobotný lenivý sexík sa neráta? 😀 tak odteraz už len divoko 😉 😝

ika84
8. dec 2011

@zelovocka tiez len cumim co citam...al eurcite je to prijemnejsie ako meranie teploty a hlienov 😀 citaj http://www.otehotnenie.sk/post/divoky-a-vasnivy... tam viac fajn clankov

vejula
8. dec 2011

@kemonka mam GER s esofagitidou - vpreklade reflux so zapalom pažeraka a tiež zapal žaludka 😖

@januliatko1985 no to je jasne že sa nevie odnaučiť. babatko maličke to nemôže ani pochopiť, že my už chceme ovulku tak musi menej piť 😀 😀 😀 To nieje len o piti ale aj o istote a bezpečí na maminkinom ciciku. Ja mu cicik neberem stale je pre mna prirotia č. 1 dominko a jeho potreby až potom druhe ešte neexistujuce mimi 😉 😀

kemonka
8. dec 2011

@vejula krásne, z tvojích slov cítiť že si úžasná mamička 😉
no a ten zápal to je len taká jednorázovka? Či je to dlhodobé ochorenie?

vejula
8. dec 2011

@kemonka dakujem 😵 ale ešte mam čo zlepšovať 😀
no nie jednorazovka, ono to sa somnou tiahne už asi 6 rokov 😖 už to liečim tretí raz. vždy ta ista diagnoza. problem je v tom že mi nedoviera chlopna, takže kyselina sa mi dostava do pažeraka, kde spôsobuje zapal. a ten potom preliečim ale ta chlopna mi nejde do poriadku. mala by som asi celkovo zmeniť svoje stravovacie navyky, a tak.... ale ja som taka akasi slaba na to držať dietu a nejesť večer a nezohybať sa aby som nenamahala brušný lis, proste moc sa mi to nedari

havana21
9. dec 2011

@vejula sledovala asi tým spôsobom, že ja vždy viem kedy ju mám ale tento cyklus si nie som 100% istá, prvýkrát to bolo tak, že neviem naisto, inak to viem vždy. Som strašne zvedavá.... 🙂

havana21
9. dec 2011

@pingu1 joooooooooj to mne isto neukáže tak skoro 😀 ja som iný prípad, ale tak dúfam že ukáže... 🙂

pingu1
9. dec 2011

ahojte tak nieco o sebe? som hrooozne ujeta... mame malu 2,5 rocnu Saru. Je to opica najvacsieho kalibru. ked sa narodila, tak som si povedala, ze NIKDY VIAC. len to revalo a revalo. ale je zlata bambula.

zelovocka
9. dec 2011

@pingu1 a čo ťa presvedčilo, že sa to tvoje NIKDY VIAC zmenilo na "V r. 2012 začíname snažilkovať"? 😉 chýba jej súrodenec, ďalšia opica najväčšieho kalibra? 😀

pingu1
9. dec 2011

@zelovocka presne tak. mala furt pyta sestricku a keby bola jedinak, tak to by nebolo asi dobre. sice ked si zmyslim na moje tehu, 30 kilovu nadvahu a porod 14 hodin, tak omdlievam este teraz

zelovocka
9. dec 2011

@pingu1 tiež si myslím, že jedináčikovia to majú ťažké a veľa vecí nespoznajú - hru so súrodencom, delenie sa o hračky, aj "súperenie" o väčšiu priazeň rodičov... niektorí jedináčikovia sú aj troška zvláštni zato. ja mám kamaráta, čo nemá súrodenca, a je to poznať. veľmi je na seba zameraný 🙂 😉

ale neboj sa, veď to bude tvoje druhé bábo, už si profíčka 😎 možno tvoje telo zareaguje inak, možno priberieš oveľa menej, pôrod bude rýchlejší atď. 🙂

pingu1
9. dec 2011

@zelovocka som bola ako prasnica. aj noha sa mi zvacsila o pol cisla kvoli tej vahe. najprv som si myslela, ze si to namyslam, ale doki mi to potvrdil. navyse neviem ani preco som mala 30 kg navyse, ked som vracala od prveho do posledneho dna. 🤐 🤐

januliatko1985
10. dec 2011

Ahojte, ako vikendujete? my sme u nasich na Spisi, tak vegetim trosku, babka vkuse sa hra s malym.

@havana21 a ty sa ako citis, nejake nove priznaky,hmmm?

marecek1
10. dec 2011

@januliatko1985 ahoj 🙂 my celkom fajn 🙂 dnes máme taký deň pre seba, boli sme s drobcom v kine, tiež na nejakých vianočných nákupoch - konečne mám darček pre manžela, takže spokojnosť preveľká 🙂

zelovocka
10. dec 2011

@marecek1 ahojky, čo si mu kúpila? 🙂 ja som tiež behala po obchodoch a dokúpila nejaké darčeky, ktoré ešte chýbali. ja kupujem aj za druhých v rodine, oni mi len povedia čo asi a dajú mi peniaze, mňa to baví 😎 jéj a do kinečka by som tiež išla, možno zajtra, hm 😉 boli ste na rozprávke?
@januliatko1985 super že si môžeš povegetiť trošku 🙂 babka nerozmaznáva malého? to babky zvyknú 😀
dnes som okrem nákupov prezliekla periny a poprala, ženská sobotná klasika 😉 ale čo keď stále prší. keby mrzlo, už je toooľko nasneženého... na Spiši je ako?

zelovocka
10. dec 2011

@pingu1 tak snáď pri druhom to bude lepšie 🙂 a nič nepomáhalo proti vracaniu? 😒 riadne si si to odtrpela. ja mám také podozrenie, že keď otehotniem, tiež budem vracať, mám hrozne citlivý žalúdok. ale čo by ženy nespravili pre drobcov, že? 😉

pingu1
10. dec 2011

@zelovocka nic nepomahalo... kazdy den medzi 11 a 13.00 hlava v hajzli, pripadne bar kde na verejnosti. musela som nosit sacok v kabelke. raz sa mi stalo, ze som sa pogrcala v obchode.. nastastie mi predavacka stihla doniest kybel

zuzkat1
10. dec 2011

@crapula ahoj... teraz som si citala uvodny prispevok... kyretaz si mala v septembri? a to ti povedali ze mozes uz v decembri snazilkovat? ja som mala kyretaz koncom septembra... ako pozeram pas tak dovod ten isty☹ a povedali mi ze az vo februari mozem... ale ja nechcem dovtedy cakat...chcela by som v januari uz zacat

marecek1
11. dec 2011

@zelovocka áno, boli sme na rozprávke - Kocúr v čižmách, 3Déčko, už sme malému sľúbili dávnejšie, že na to spolu pôjdeme (videl to v reklame v telke), tak sme rovno kino spojili s nákupmi vianočných darčekov. manžel si vybral takú suprovú zimnú bundu v jednom športovom obchode.

zuzananina
11. dec 2011

Ahojte babule... cely vikend som sa sem ani nedostala poriadne ako sa mávate? ako ste strávili víkend....