V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
baby, mám takú otázočku ohľadom ovu: stalo sa vám, že ste ovulovali dvakrát po sebe z toho istého vaječníka, resp. je to bežné? minule som mala ovu z pravého a teraz som čakala bolesti naľavo, ale znovu ma bolí pravý 😅
@zelovocka nooo , babky rozmanznavaju....a na Spisi nebola ani vlocka,heh, aj sa tomu trosku tesim, lebo ja neznasam zimu, ale tento rok to bude ine, lebo Matko prvykrat uvidi snezik, tak sa tesim na jeho reakciu 😀
@januliatko1985 ahoj 🙂 nové príznaky? Asi žiadne - len tie prsia mám stále citlivé.
baby pomoooooooooooooc - mne sa urobili strieeeeeeeeeeeeee ☹ 😠 ☹ 😠 ☹ 😠 ☹ 😠 toho sa už asi nezbavím však.................
@zelovocka 🙂 ďakujem dievčence - je fakt super, že ste tu a dá sa s vami popísať aj o takýchto veciach... ja dúfam, že ich zredukujem aspoň na minimum a nebude ich vidieť... už som si poobjednávala olejčeky zo saloos -u tak som zvedavá čo to spraví.... ale budem sa aj obyčajnou niveou alebo čo už nájdem....
@havana21 ked budes testovat az v nedelu, tak skus si kazde rano do tej nedele aspon merat bazalnu teplotu a dakde di to zapis 😉
@zelovocka 😉 no bodaj by sa začalo meniť, to by mi možno nevadilo.... akurát mi písala jedna baba - že je to aj dedičné, takže možno nie je chyba vo mne.... 😕
@januliatko1985 No to veru môžem skúsiť aj keď som to ešte nikdy neskúšala 🙂
@havana21 treba, ved nic za to nedas, staci kazde rano priblizne v tom istom case odmerat teplotu, a nemusis tam dolu, staci aj v ustach, ja som to tak robila a malo to uspech 😝
@januliatko1985 vyskúšam len musím kúpiť teplomer nový.... a pridružil sa aj biely výtok, ktorý nezapácha ani neštípe... 🙂
@crapula ja som nesla tam kde som rodila...tam ma uz nik nedostane...ja som bola na kyretazi na sukromnej klinike jednodnovej chirurgie... a obaja dr aj moj gyndos aj tam ten primar mi vraveli ze 4 az 6 mesiacov... babo zomrelo ked malo 10tyzdnov a 4 dni... zistili to na poradni ze nezije... ja som nepotratila klasicky... bolo mrtve a museli mi ho vziat... takze ja som sa rozhodla pre tie 4 mesiace... nie som ochotna cakat dlhsie...
@havana21 Ahoj aj ja som si tesne pred (ne)prichodom mrchy merala teplotku tam dolu, uz som si nechcela kupovat stale tehu testy a byt sklamana. Teplota sa mi stale drzala na 37,1, tak som nevydrzala a utekala do lekarni a test bol pozitivny. 😀 Vytok som mala tiez, skoro cele tehu.
Baby za nejake 3-4 dni mi konci mrcha a ideme na to. 🙂 Nooo som zvedava, ze co a ako. 😝
ahojte, my zaciname v lete 🙂 2012

@zuzkat1 Ahoj, a v ktorej nemocnici si rodila? Lebo co som si precitala uz veela pripsevkov od zien, ktore to zazili, tak to zalezi od porodnice a hlavne co lekar to iny nazor, hlavne ti mladsi su za to, ze po prvom cykle. Vacsina ti ale povie, ze po 2.cykle(to povedal aj mne). No a niektori lekari, hlavne ti starsi su za to, ze az po pol roku. Ale zalezi aj od toho, v akom stadiu si potratila.. Ja som sa inak nakoniec rozhodla, ze aj ked mi lekar povedal, ze po 2 cykloch mozem, ta pockam pol rok. Pre istotu.. Takze to vychadza tak na februar-marec.