V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@vejula 🙂 hej hej este ju dojcim🙂 v januari bude mat 2 roky tak to taham celkom pekne... pozeram ze aj ty chces stihat v ramci jednej materskej...ale september na to nie je uz neskoro? dokedy si na materskej? resp. ako sa to berie? 3 roky od nastupu na matersku nie? teda mne by mala koncit 1.12.2012 a nie az ked bude mat 3 roky teda januar 2013... lebo pozeram ze medzi nasimi detmi su len 2 mesiace a ja to musim stihat do konca aprila teda u teba mi vychadza koniec juna ci zaciatok jula...alebo ako to je??
@marecek1
@zelovocka
@vejula
babule to je také dlhodobé, my sme po narodení malej začali mať krízu a rok sme potom boli len spolubývajúci, a komunikovať s ním sa nedá, to je také veľké malé decko 😠 A čo sa týka súkromia mám aj ja svoje hranice. Samozrejme, že aj čo sa týka sms a mailov- ja sama si to nedovolím ku nemu, aby som mu prezerala veci, a kludne môže aj mne, nič tam nenajde 😀 ale nepáčilo by sa mi to......Ide vlastne trochu o niečo iné, síce neviem či mi aj to prezerá, ale napr. vediem si taký zošit príjmov a výdajov, niečo som si zaznamenavala dnes, lebo som nakupovala darčeky, no a on hneď to chcel vidieť, že čo som kupila a kolko to stálo a bla bla....tak ma to nahnevalo a nebolo to už prvýkrat. A nahneval sa hlavne kvôli jednej veci, a to, že trošku som si šetrila, aby som mala na darčeky, aby som mala na iné veci ako sporenie, alebo na poistku, ktorú si neplatím každý mesiac, ale vo väčšej sume raz ročne. Tak ja nie som z tých, aby som potom od neho pýtala, lebo nemám alebo čo, ale tak si po troške šetrím (však je to len smiešna suma, veď čo z toho rodičovského už len môžem našetriť 😀 ), a pre istotu, aby som mala aj nejaké zadné dvierka, keby niečo, no tak presne toto tam uvidel a to tým sa urazil, povedal, že keď niečo budem chcieť, tak si to mám sama kúpiť, lebo si šetrím, tak to je dosť blbé z jeho strany, tak ma to vytočilo, že tam nemal čo pozerať, a ešte on je z toho urazený.
Joj prepáčte baby, že som to tu tak mimo temu napísala, ale aspoň sa mi ulavilo 😀 😝
@zuzkat1 neviem ako to počitaš, ja to počtam tak že s malym som na materskej do troch rokov čiže do aprila. Ak by som otehotnela v auguste termin pôrodu by som mala v maji, ale na matersku sa nastupuje už v 36 tyždni tušim takže v aprili čiže ešte by som spojila prvu matersku ktora mi trva do aprila a druhu matersku ktora by mi v aprili začala. Teda aspon mne to tak vychadza 😀
@vejula no neviem, vobec sa necitim na to, ze by som mohla byt tehu, ziadne priznaky, ani nic... akurat si spominam, ze ma asi pred mesiacom a pol - 2 mesiacmi boleli bradavky, ked sa mala prisala... to trvali asi tak 2 tyzdne, ale v tom case som aj velmi casto dojcila, tak ta bolest mohla byt z toho... ci?
@tatiana77 v nedeľu by som mala dostať, 😒 ja tak dúfam, že nepríííííííííííde 🙂 neviem - už som z toho zmätená.... raz sa cítim akoby som mala dostať a chvíľu mi nič nie je.... inak som si všimla, že som nejaká náladová, chvíľami sa pristihnem že plačem 😀 som sa rozprávala s kolegyňou a normálne som sa skoro rozplakala z ničoho nič 😀 😀 😀 😀 😀
@kemonka no teda, on sa naozaj nemá čo urážať - veď to je obdivuhodné, že si ešte z materskej šetríš 😠 čo viac by chcel?! veľké decko ozaj. a manželskú poradňu ste neskúšali? určite sú aj cez poisťovňu hradené sedenia. (inak je to dosť drahé, aspoň tu v Bratislave, čo viem, tak od 30 eur za 50 minút) neskúsila by si ho na to nahovoriť? možno by bol vďaka tomu medzi vami lepší vzduch, keď sám sa s tebou porozprávať nevie, ako hovoríš ☹ predsa len nezainteresovaný pohľad odborníka môže dosť pomôcť, aspoň by ste si ujasnili, či váš vzťah má ešte vôbec perspektívu, alebo zbytočne sa trápiť. hlavne tebe. 😉
@havana21 Hi-hi, drzim palce, nech je to tehu... vsetko tomu nasvedcuje... to ze chvilami mas pocit, ze dostanes mrchu je normalne... taketo pocity som ja mala zhruba do 6 mesiaca tehu... to znaci, ze sa maternica roztahuje... pokial ta neboli v krizoch, tak je to dobre znamenie... drzim palce nech su v nedelu na testiku // 😀
@kemonka na nete predbezne pozeram a zda sa ze mate pravdu vy dve... ale este zavolam do socialky, len teraz maju asi pauzu lebo nikto nedviha... ale neviem ani kam volat... urad socialnych veci alebo poistovna socialna??...mna by hrozne tesilo kebyze vy mate pravdu...toby som mala cas otehotniet do polky juna🙂

@tatiana77 ahoj vitaj v skupinke 🙂