icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zelovocka
15. dec 2011

@kemonka nemusíte byť manželia, stačí, keď ste partneri 🙂 😉
@havana21 držíme palce, jasná vec! ale ber to tak, že ak by to náááhodou nevyšlo, aspoň si užiješ sviatky bez ranných nevoľností 😉

baby ja som taká šťastná, zmenila som gynekologičku 😀 po 7 rokoch, hurá! 😀 ona už je trochu senilná a popletená a má hrooozne nepríjemnú sestričku 😖 normálne sa mi uľavilo, že budem mať novú gyn., samé chvály som na ňu počula. takže v januári hopsa-hejsa na kozu, dúfam, že mi povie, že som strašne plodná žena 😀

vejula
15. dec 2011

@magic08 no mohla to byť nejaka mykoza to sa dava často aj mne kedže pusinky našich babatiek ani zdaleka niesu sterilne a stači že zubkami urobia ranku a hned sa to tam množi, ale mohol to byť aj priznak tehu 😅 Ale ja ťa nechcem na nič namotavať, ale ja by som si asi testik spravila, však čo za pokus nič nedam 😀

@zuzkat1 tak sa popytajm, nech sme tu mudrejšie 😉

havana21
15. dec 2011

@zelovocka tak to áno... budem to brať tak, veď sa potom môžme zase posnaziť 🙂 😉

magic08
15. dec 2011

@vejula neviem ci mykoza, nemala som na bradavke nic podozrive, ani mala v pusinke. Neviem ake su bolesti bradaviek pocas kojenia, ked je zena tehu, tak to nemam ako zhodnotit... No tehu sa urcite necitim.. 😀 fakt si ma zaskocila... ako ti to mohlo napadnut? 😀 ziadne indicie, nic... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vejula
15. dec 2011

@magic08 no vytok byva aj počas tehu 🙂 teda kočky to pišu, ja som na sebe pri prvom nespozorovala, ale to asi preto že som to vôbec nesledovala
Ta mykoza nemusi byť vidieť len trocha začervenane bradavky, a babo v puse tiež nič nemusi mať, ono detska pusinka je voči mykoze ovela odolnejšia ako ženske bradavky

magic08
15. dec 2011

@vejula no skusim kupit test a testnut... dam vediet vysledok, ale isto bude negat.... 😀

vejula
15. dec 2011

@magic08 daj vedeiť som zvedava 🙂

Inak ja sa dnes citim fakt mrchovo a som 26DC takže dufam že mrška dorazi behom tyždna, lebo to by vlastne znamenalo že mrcha chodi ako ma. Som sa totiž bala že to bola len taka vystražna mrcha a dalšia pride o tri mesiace, leebo niektorym kočkam sa tak stalo. Ale vyzera to že sa chce už natrvalo usidliť 😀 😀

kemonka
15. dec 2011

@zuzkat1 uf, tak dufam, že sa mýliš 😀 😀 😀 hihi, a na starosti to má urad práce, sociálnych vecí a rodiny 😉

tatiana77
15. dec 2011

@havana21 zaujimave....a to vydrzis do nedele? ja teda nie, ale mozno je lepsie vydrzat.... 🙂

tatiana77
15. dec 2011

@marecek1 mas pravdu, aj my si tak hovorime, len aby prislo a boli vsetko v poriadku.... 🙂

magic08
15. dec 2011

@vejula no test kupeny, ale asi testnem az rano... u nas su trhy, tak sme si s muzickom dali po decku medovinky... 😀 tak neviem ci mozem testovat 😨

sunny1986
15. dec 2011

aj myyyyyyy už od nového roka ideme na o "naostro" 😀 sme sa s drahým dohodli..tešíííím 😎

magic08
15. dec 2011

@sunny1986 tešíme sa s tebou... 😀 tak nech sa vam to podari na prvy sup.... 😀 aj ked to snazilkovanie je tiez pekne... 😀

vejula
15. dec 2011

@magic08 medovinka by nevadila, ale aj tak počkaj do rana, lebo ranny moč je koncentrovanejši čiže vysledok je presnejší 🙂

magic08
15. dec 2011

@vejula hej pockam radsej do rana a testnem, ak ked viem vysledok... 😉

vejula
15. dec 2011

@magic08 ved nechame sa prekvapkať 😉

magic08
15. dec 2011

@vejula rano sa hlasim... 😀

kemonka
15. dec 2011

@zelovocka jej tak to je super, ja chcem tiež zmeniť po novom roku 😀 a tiež šup na kozu 😀

kemonka
15. dec 2011

@magic08 no radšej počkaj do rána s testíkom 😉 ráno je aj tak najlepšie

kemonka
15. dec 2011

@sunny1986 ahoj, nech sa skoro podarí, a bude to prvé bábo? 🙂

magic08
15. dec 2011

@kemonka ano, urcite sa testnem az rano... dam vam vediet, aj ked, vysledok je isto negativny... 😉

kemonka
15. dec 2011

@havana21 ako? Ty ešte nejdeš testovať? Podla mňa už 2 dni hore dole, malo by ti to ukázať už, nepokúša ťa to testnuť? 😀 😉 😉 😉

kemonka
15. dec 2011

@vardzikova ako sa máš? Ty si tu už dávno nebola ☹

zuzkat1
15. dec 2011

@vejula no volala som na call centrum socialnych veci a rodiny,lebo inde mi nik nedvihal... a tam mi povedali ze je to naozaj tak ako vy dve viete 🙂 aj moje kamosky to tak vedia...takze super...teda aj ja mam teda cas cca do polky juna🙂

zuzkat1
15. dec 2011

@kemonka no volala som tam na call centrum a vraj mate pravdu 🙂 takze super🙂)) netusis aka som rada

kemonka
15. dec 2011

@zuzkat1 supeeeer, tak to som aj ja rada, lebo fakt som nerátala s tým ísť skôr do robotky 😀

zuzkat1
15. dec 2011

@kemonka vidis a ja som s tym ratala uz som aj v skolke sa bola informovat ze co a ako ked ju chcem dat v novembri (aby som v decembri mohla uz nastupit do roboty) a hura🙂 staci ju dat od decembra ak sa nezadari druhe mimi...ak sa zadari tak mala ostava so mnou doma🙂

kemonka
15. dec 2011

@zuzkat1 hihi, no tak si sa potešila, že ešte pár týždnov budeš doma 😀 a ja by som tiež tak chcela, že ak by sa zadarilo, tak malú by som potom nedávala ešte do škôlky, joj len keby sa to podarilo ☹ len nemôžem nič robiť, kým nemám MS ☹

havana21
16. dec 2011

@tatiana77
@kemonka ani neviete ako ma pokúša testovať 😀 😀 ale chcem ešte vydržať do nedele, lebo už vidím, že budem sklamaná 😒 už sa mi so dva razy, že som mala takéto "symptómy" a nakoniec nič, a furt som testovala... teraz už pekne musím vydržať do 28DC a potom to skúsiť. Aj keď je pravda, že ma prsia od ovulky neboleli nikdy, ale keď som už vydržala dva týždne 😀 hádam ešte dva dni zvládnem.... 😉 teda dúfam, že to vydržím.... 😅
A vy ako žienky????

marecek1
16. dec 2011

@havana21 viem si živo predstaviť, ako ťa pokúša testovať 🙂 🙂 zvlášť keď máš symptómy, o ktorých si nám tu písala. ja čakám-nečakám budúci týždeň v stredu, ale príznaky nemám žiadne, takže to vidím tak, že ostanem aj naďalej v snažilkách 2012.