V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@vejula uz len to ze si mrchu dostala znamena, ze sa tvoja plodnost obnovila a vajecniky sa zobudili... ja ked som bola pred 5 mesiacmi u dokiho, tak mi povedal, ze mam maternicu malu ako zena po prechode a ze mam len 2 % sance ze ostanem tehotna... ☹
takze asi nemam moc dobre vyhliadky
@magic08 no tak ja to vidim pri prvom ako u teba, určite ale šak čo budem sa chvaliť mojim babatkom 😀 tak nech kukaju ved maju načo 😎
@vardzikova uprimne, mne to slo na nervy, ako sa z nej vsetci sli zblaznit... nedali pokoj dietatu, len z ruky do ruky... keby si ich predtym aspon umyli, a ked som ich na to upozornila, tak kukali na mna ako na hysterku... vies podla mna je drzost, dotrepat sa na navstevu bez pozvania, ked ja sa vratim z porodnice a nie sme doma ani 2 hodiny... mala mi hned zaspala ako sme dosli domov a ja som si tiez chcela chvilku pospat, no nebolo z otho nic, lebo navsteva uplne odignorovala fakt ze sme uvaneve obe... to trvalo asi mesiac a potom zrazu sa uz nikto neozval, ani nemal cas... vies taky prvy osial, ale nikto nepozeral na potreby malinkej a ani na moje... tak vravis teraz, lebo babo nemas, uvidis ake to je narocne, ked dojdete domov... no ale co ti budem... sama na to prides... 😀 uz len cim skor //
@magic08 ako jasne moja v tom maš pravdu že to je bezcharakterné ked sa niekto dotrepe k tebe domov po dvoch hodinach čo ste doma vy, ved to by ich aj mohlo napadnuť si myslim 😠 , ten prvy ošial to je podľa mna normalne a potom sa už ani nikto neozve.. dufam že to nebude dlho trvať a bude // a t ako dlho sa snažite?
@vardzikova zatial sa prilis aktivne nesnazime... este kojim nasu prvorodenu a mrcha mi nenabehla od porodu zatial... ale asi zacneme aktivne snazit od noveho roka a snad motyka vystreli... 😀
no uz by som prijala aby mi mrcha dorazila...
@magic08 a to ako dlho nemaš mrchu ? koľko mesiacov 🙂
@vardzikova to sa da pocitat na roky... 😀 9 mesiacov tehotenstva a skoro 21 mesiacov, co je vek mojho dietata 😀 ale vazne, od porodu som este mrchu nedostala...
@magic08 a je to uplne 😒 normalne?
@vardzikova ano je... pocas dojcenia zena moze mat mrchu pravidelnu, nepravidelnu, alebo ziadnu
@zelovocka tak s tym prisunom mliecka je to tak, ze v noci chce fuurt, aj kazdu 1,5-2hodiny, umele mliecko neche, a od malicka nechel cumlicek, tak mozno aj preto je to taky maly zavisla, a ked cez den si zymsli, ze chce cicku, tak ho ryhclo musim niecim zamestnat, lebo potom uz nemam sancu, ale zase dakedy je z toho taky nervny, ze mu nechcem dat , tak plaaace chudacik, bude to fakt veeelmi tazke ho od toho odnaucit.som si myslela, ze to bude lahsie 😨
@vardzikova ja tak isto nemam od porodu mrchu, cakam na nu jak na spasenie, ze budem vediet sledovat ovulku a merat BT.
@januliatko1985 tak držím palce, spolužiačka mala presne s týmto problém, rovnaký postup ako píšeš ty, ale sú na to triky (ktoré ti ja neporadím, lebo dieťatko zatiaľ nemám) a dá sa to 🙂
@zelovocka viem, to sa musi urcite raz podarit, len ja ochvilku pridem o nervy, sak od jeho narodneia neprespal celu noc suvisle bez prebudenia, mne je rano az do placu niekedy, uz jeden cas to bolo lepsie, ale ked idu zubky sa to zase zhorsilo to spanie, ach jo, matka trpitelka musi vsetko prezit a ustat....a najlepsie je, ked mi muz rano povie, sak dobre spal nie? a ja ze no comment, ked ho nekojis 100x za noc tak jasne, ze sa on dobre vyspi a ja cely den jak matoha.
@januliatko1985 mne sa maly v noci dojči tak 3 krat už len, no ale ked mam blbu noc že mu idu zubky tak je nonstop na ciciku. Ale tak ked si to zoberem že ja len nespim ale jeho chudatenko ako to musi bolkať 😢 A keby nedojčim tak neviem ako ho ukludnim asi celu noc preplačka, moje zlatičko. Ako ja neplanujem odstavovať aspon v najbližšej buducnosti určite, mne by to bolo taaaaak luto, a neotehotnela by som už len kvôli tmu stresu ktory by som preživala po odstaveni. Ja som taka kojomaniačka 😀 😀 PRoste citim že to ešte obaja potrebujeme 🙂
@vardzikova mne prišla prva mrcha pred necelym mesiacom, maly mal 19 mesiacov, tak januliatko je na tom ešte relativne dobre 😀 😀 😀
@januliatko1985 moja bude mat v januari 2 roky a zubky jej problemy nikdy nerobili a napriek tomu sme v noci aj 5x hore a niekedy je nacucnuta aj hodinu kym ma pusti... 🙂 aj cez den sa koji aj 6x este... niekedy aj viac... inak nemylsim ze kojenie suvisi so vstavanim, poznam kojene deti co od narodenia prespia noc...
@vejula ja to silim..uz som skoro aj mala☹ dr povedal ze to ze babo umrelo v 11tom tyzdni nijako nesuviselo s kojenim takze ok... a odstavit od kojenia?? u mna neprichadza do uvahy...este mame cas🙂 a pokojne mozes kojit pocas tehu aj po nom... su take baby ..dafam ze budem jedna z nich🙂
@zuzkat1 to ma mrzi 😔
inak tak by som to chcela aj ja. Ale vela detičiek sa odstavi v tom 6 mesiaci. MAm kamaratku ktora je v 8mom a ešte drobca dojči. ale no dojči ako dojči. hovorí že už žiadne mliečko nema a maly ani poriadne neprehlta len sa na prsniku ukludnuje. Tak neviem. Ale teda hovori že ked sa male narodi chcela by pokračovať s dojčenim staršieho 🙂
@vejula no ked sa sam odstavi tak co uz...ale ja to nebudem silit zatial..ked uz bude mat tak 3 roky tak uz nieco mozno poriesim...minimalne ten pocet dojceni iste zredukujem na 2 vtedy... ale dovtedy pohoda🙂 ja teraz ked som bola tehu, tak ona sa kojila ovela viac praveze..stale chcela byt pricucnuta
@vardzikova ja dobre, ja som - tak to vyzerá - dokonca roka snažilka naďalej 😀
@magic08 joj 😢 to ma mrzí, no ono to fakt asi musíš počkať na mrchu
@janka369
@gloria9
ahojky vitajte babky 🙂))
@vardzikova joj až teraz čítam, že došla mrcha 😖 no ide sa ďalej, držím palce 😉
Jaj no vy ste popísali 😝 idem vás čítať 😀
@januliatko1985 ty si si merala teplotu dole, či v ustach?

@magic08 noo ale ja to tak berem že to su ešte len take mrchy, neviem či už sa normalne počitaju. ved uvidim či dojde aj tento mesiac, akože citim sa celkom tak mrchovo tak uvidim či dojde, alebo my bude chodiť ako sa jej zachce 😅