V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@vardzikova vitaj, takže idete do druhého kola 🙂 niekto tam hore veľmi chce, aby ste si ešte užili snaženie 😀 plánuješ merať teplotku? doteraz ti to tuším nešlo, ty hlava zábudlivá 😝 😀
@januliatko1985 a aká je odozva na redukciu prísunu mliečka? ide to? 😉
@zelovocka ano presne tak niekto hore chce aby sme sa viac snažilkovali, teplotku moja mam v plane merať ale ako si napisala vždy nato zabudnem a momentalne teraz mam mrchu takže čakam kedy skonči a potom začnem, povačšine som si robila ovu testiky 😀 a ty si natom ako ?
@vardzikova my sme tento mesiac snažilkovali len raz, náhodne presne v deň ovu, ale tak nedávam tomu nádej, spolieham sa na budúci rok 😉
tak aj testíky sú dobré, ale najlepšie je to potvrdiť aj meraním 🙂
@zelovocka no ja viem moja ale ked ja vždy rano zabudnem,, moja hlava sklerotickáá 😀 , my sme to skusili ešte v tomto roku a nevyšlo ... 😖
@vardzikova nevadí, veď ešte si mladučká a nemusíš sa tak naháňať, hlavne buďte v klídku a nenervačte, to nikomu neprospeje 🙂 aspoň si užiješ sviatky aj Silvestra bez grckania 😀 môžeš sa napchávať a piť šampáňo a punč a nebude ti zle 😝
@zelovocka mojko s tym napchavanim to netreba až tak prehanať 😀 😀 a to grckanie maš pravdu, ešte som mladučka ? 😠 😠 ja som žena v najlepšich rokoch 😀
@vardzikova ahoj, aj si v rovnakom veku ako ja, a tiež máš hlavu zábudlivú ako ja 😀 😀 😀 tiež si myslím, že sme v najlepších rokoch 😉
@januliatko1985 ratala som s negativnym vysledkom, v podstate som iny ani necakala, kedze este kojim a zatial nemam ani mrchu...
@magic08 dufam že niesi moc sklamana a že som ťa moc nenablaznila. VEd to vôbec neva, aspon si užijeme spolu snažilkovani 🙂
@havana21 byť tebou netestujem ešte zajtra. mne prvy krat ukazalo na 12 den po oplodneni ešte negativny vysledok. A potom som testovala až 20 den po oplodneni a už som mala jasnedve
mozem sa este aj ja ku vam pridat, ked uz vediete taku rozsiahlu debatu? jedno dietatko uz mame (skoro 16 mes.) a po novom roku, asi niekedy na jar sa pustime do robenia surodenca 🙂
@karinkaeich ahoj vitaj, jasné - pridaj sa 😉
@havana21 ako nechcem radiť ale ak si už rozhodnuta robiť v sobotu a vyjde len jedna čiarka, určite potom počkaj aspon take tri dni a až potom rob, určite by som nerobila hned na druhy den. Fakt je to ešte kratko každemu stupa ten HCG hormon inak. Ak ti ma prisť mrcha v nedelu ja by som isto ešte vyčkala do tej nedele minimalne a druhu by som si možno spravila až taku stredu-štvrtok
@havana21
@vardzikova moje zlaté, ak ste vy v najlepších rokoch, tak ja som stará korčuľa ☹ 😀 😀 😀
mne už na 33 ťahá a ideme ešte len prvé mimčo zarábať. no čo, každá to má iné v živote, moja maminka ma mala v 23 rokoch a bábi otehotnela už v sedemnástich, tak ony dve len krútia hlavou, ale nedá sa vždy všetko tak, ako by sme si predstavovali 😝
@havana21 ahoj no a ja som si myslela že som unikát 😀 tak sme dve a ako to u teba vyzerá tento mesiac? 😀
@zelovocka presne presne, u nas v rodine budem prva mamička ak budem, lebo sestri ešte povydavane nemam, a z manželovej strany ešte deti nemajú. všetci nato čakaju ,,, je to citiť vo vzduchu 😀 😀
@magic08 to je supiš ja som kona spoznala až ked som bola tehu a vyhladavala som na nete všetky možne aj nemožen info čo sa može čo sa nemôže, tak ma to vždy hodilo na kona. Tak som sa jedneho dna registrovala začala pisať s tehulkami s rovnakym terminom 🙂 Takže pre mna je teraz snažilkujuca tema novota, tak si to chcem užiť.... ale nie priliš dlho 😀 😀 😀
@vejula no ja som kona spoznala dlho pred svadbou, vtedy som chodievala na moja svadba... pre mna bolo snazilkovanie velmi pekne obdobie... s kazdou blbostou som sa mohla babam zverit a vzdy ma vypoculi... ved nebudes predsa vsetko riesit s manzelom alebo partnerom... vela veciam chlapi nerozumeju... 😀
@vardzikova jéj, tak to je krásne 😵 máš už teraz fanúšikov 😀 tak ale nenechaj sa znervózniť, alebo vyvíjať na seba nátlak, hoci na to čakajú. určite najviac na bábatko čakáte vy s mm 🙂
@magic08 myslim že to moc nieje o tom. mne prišla mrcha a nemala som pocit že by maly menej pil, dokonca mal obdobie že už pil aj menej ako teraz a mrchu som nemala... Ja redukovať nedokažem , lebo ked sa začne domahať nenecha sa oklamať a musim mu dať. a čim vaic som sa snažila že to budem redukovať ako keby vycitil moje zajačie umysli a o to viac sa domahal cici 😀 😀 😀
@vardzikova u nas bola presne takato atmosfera pred narodenim nasej malej... a potom ked bola na svete, tak to bola hruuuuza... kazdy len k nam, co dovtedy nikto... mala putovala z ruky do ruky... z porodnice som nebola doma ani 2 hodiny a uz sa k nam nanominovala navsteva... ja unavena, este ubolena, nevyspata lebo malinka mala den s nocou zamenene, no tak to bola hruza des ked si na to teraz spomeniem, tlak mi stupa... takze pri druhom babu, uplne ine pravidla budu platit...! 😠
@zelovocka presne tak najviac nato čakame my s mm ale určite ich chapem, na navšteve nehovoria nikdy o ničom inom ako o deťoch tak logicky ... 😀 😀

@zelovocka noo, az od mrchy, lebo asi ani neni ovulka tak sa nedaaa, redukujem kojenie momentalne 😉